bulda napsal:
dlouho a taky mi přestalo chodit upozornění na novou SZ a nový příspěvek ve sledované diskuzi.
To upozornění potvrzuju. Diskuzi sledovanou sem, zatím, neprohlídal.
Malí lidé vědí, že jsou malí.
Tlustí lidé vědí, že jsou tlustí.
Enom blbí nemají o sobě ani tušení. [i]Vnitřní klid začíná třemi slovy, "Seru na to."[/i]
HonzaGS-SV napsal:
Přijde to jenom mě, nebo po převodu na novou doménu webovky jedou hrozně pomalu ? (od kliknutí na odkaz cca 8-10 sec. než se změní stránka...)
HonzaGS-SV napsal:
Přijde to jenom mě, nebo po převodu na novou doménu webovky jedou hrozně pomalu ? (od kliknutí na odkaz cca 8-10 sec. než se změní stránka...)
Honzo je to uplne stejn platforma. Takze opravdu by v tomhle nemel byt rozdil...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
DM3555 napsal:
Zatím mi tady nejvíce vadí, že nechodí upozornění na SZ a na sledováním vlákna a vyhledávání ve vláknech...to je blbé
Dětské nemoci nové domény. Chce to čas.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
DM3555 napsal:
Zatím mi tady nejvíce vadí, že nechodí upozornění na SZ a na sledováním vlákna a vyhledávání ve vláknech...to je blbé
ty notifikace jsou zasekly u mne na serveru, poresim to ted uz s prioritou. Jsem lehce zavalen.
Pak to bude asi muset upravit Milos na webu.
17 cm
DM3555 napsal:
ty notifikace jsou zasekly u mne na serveru, poresim to ted uz s prioritou. Jsem lehce zavalen.
Pak to bude asi muset upravit Milos na webu.
Já si to myslel, že se flákáš
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
ripper napsal:
Heeej, jak to vypadá s notifikacemi?
omluv se za hanlive oznaceni, proved BJ + polkni a pak to poresim
pro ostatni:
- notifikace se priblizili
- web by mel byt rychlejsi (mne to prijde.. uz cca tyden az 2)
17 cm
Jak to tady čtu, tak ani po roce a půl se nepodařilo odstranit dlouhé načítání stránek. Nepodařilo se zjistit důvod? Je to hrozně otravné, čekat cca 10 s na otevření stránky...
Mě tenhle web jde taky jak přes modem. než se načte, můžu jít na oběd.
Jo no, kolikrat to tak trva, ze stranku radsi shodim. Fakt je to k posrani.
A je jedno jestli jsem na datech, nebo na wifi...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Dedkoid napsal:
Zdejší stránky se nenačítají, ale generují. Například tato: Vygenerované za: 13.9 sekund
To je ještě super Nejdéle to bylo myslím 52,3 sekundy, nebo možná i déle, ale ot jsem asi nevydržel a shodil to
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...