Miguel napsal:
... mluvil jsem s kurýrem jedné společnosti. Denně obchází 100 adres, potkává sto lidí. Nenosí roušku a vůbec to neřeší. Říkám: měl jste to? A on, že vůbec. A ještě lepší, že z celé pobočky ví jen o jednom člověku, který to prodělal...
Asi bude něco na větší než krátké době expozice k přenosu infekce, navíc kurýr často nechodí do nevětraných prostor ale předává zásilku venku na průvanu.
Dále, údajně člověk v dobré kondici to buď prožije bez příznaků nebo jako lehkou chřipku. Je to motivace k zdravějšímu životnímu stylu, držet organismus bez zbytečné zátěže stresem, nadváhou, zvýšeným krevním tlakem, ... a snažit se nezískat cukrovku a jiné civilizační choroby.
ono asi jak kde, ja se bavil pred vanoci s obchodakem od schenkeru a ten mi rikal ze kazda noha v kanclu co ma ridicak tak jezdi, ze jim jednak chybej pendleri a druhak spousta lidi nemocnejch nebo v karantene ....
a jednoznacny souhlas - zivotosprava je asi zaklad zakladu .........
Mike je papn nemusím. Je to ****. Ale tohle je dobrý.
dobry je to jen pro nej a jeho pseudopopularitu, na moste nemaji auta co delat/nicemu tam nepomuzou a na to aby s nima zablokoval vjezd do strakovky nema koule, jako ostatne na nic ....
za me je tenhle clovek fakt nejzbytecnejsi tvor co znam .....
myslim ze momentalne nam nezbyva nez se fakt chovat rozumne, stykat se jen bezpecne a na bazi osobni odpovednosti, proste to vydrzet
a pak si hlavne na podzim zvolit lepsi budoucnost ...
...to je presne ten pruser... ...1) parafrazuji slova klasika ceske politicke sceny.. "Kdo z vas to ma?" ... a za 2) ze Stoparova pruvodce po Galaxii (a z praktickych zkusenosti) vime na prikladu volby galaktickeho prezidenta, ze parchanti, kteri nejvic chteji tu praci delat jsou na ni prave ti nejmene vhodni....
...rano jsem byl autem udelat velky nakup v Globusu. Kolik dementu si neni schopno vzit ani tu posranou rukavici nebo druhy sacek, kdyz se prehrabuji v pecivu .... .. tak tu osobni odpvednost si muzeme hned skrtnout jako prvni vec v dlouhem seznamu toho, co by eventualne trochu pomohlo... .
Upravil Bubak dne 29.01.2021 17:04
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Kdyby volby měly něco změnit... tak už je dávno zrušili....
Nevím, upřímně, nevidím žádné světlo na konci tunelu. Furt vyřvávali, jakmile bude vakcína, budeme v pohodě, to že je jí málo, to snad každej člověk věděl a ví.. to že nefunguje 100% to se také ví... tka nevím.. nevím nechápu spíš ty lži...
Za mě, aŤ se otevřou hospody atp, a nechal bych to jen na lidech, v rozumné míře - třeba nastavit " knihu hostů", omezená kapacita barů, pravidelná desinfekce atp...
Tvl, i ty pohřby... pane jo, to je prostě otřes. od nového roku mi umřeli 3 příbuzní. Člověk se snima nesmí ani rozloučit... venku!!!!
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
Nevím, upřímně, nevidím žádné světlo na konci tunelu. Furt vyřvávali, jakmile bude vakcína, budeme v pohodě, to že je jí málo, to snad každej člověk věděl a ví.. to že nefunguje 100% to se také ví... tka nevím.. nevím nechápu spíš ty lži...
Za mě, aŤ se otevřou hospody atp, a nechal bych to jen na lidech, v rozumné míře - třeba nastavit " knihu hostů", omezená kapacita barů, pravidelná desinfekce atp...
Tvl, i ty pohřby... pane jo, to je prostě otřes. od nového roku mi umřeli 3 příbuzní. Člověk se snima nesmí ani rozloučit... venku!!!!
Tady přece nejde o žádnou nákazu vždyť už to úplně řve jak je to okatý je to jen prostředek jak rozdělit lidi a udržet je ve strachu doma- za účelem přípravy nějakého velkého svinstva na nás.
tohle jsou takovy informace, ja nevim ...... madar ma asi mozek a vi co pise a celkem si dovedu predstavit ze se to nekde v jednotkach pripadech muze stat, ale urcite je to marginalni vec
ono to totiz neni jen o te klasifikaci pacienta a vetsi fakture, ale taky se o nej nekdo musi starat a zdravotnici maji fakt dost, nedovedu si predstavit stav kdy plosne managementy nemocnic narizuji doktorum klasifikovat pacienty hur, za chvili by nemeli komu co narizovat, doktori nejsou pitomci ....
VojtechPolicky napsal:
vakcina asi svetlo na konci tunelu byt muze, ale jak jsm ted slysel myslim v dvtv - tunel ma momentalne velmi variabilni delku
jen na lidech se to bohuzel nechat neda, ten system musi byt vymyslenej epidemiologama, a az pak tu osobni odpovednost, ale pruser dneska uz je ze proste vlada ma prakticky nulovou kredibilitu
Na jare to bylo celkem jasne. Solidarita. Chvíli vydrzte, nechcete aby někdo zbytečně umřel atd.
Jenomže pak přišel podzim a spousta lidí je v existenčních problémech, přibývá rozvodu, rozchodu, domácího násilí, sebevražd, psychických problemu... a lidi přestávají zajímat problémy druhých, když jich sami mají až nad hlavu... pod trvalým dohledem
spuhlas ...
v kombinaci se spoustou nepochopitelnych zakazu a prikazu nalada pod psa .....
momentalne treba nechapu ze jsou jarni prazdniny - deti v totalnim vyukovem deficitu, nemaji kam jit, takze bud se budou tejden nudit doma, nebo se cpat nekam na hory kde se nemaj kam rozptylit ... proste tu vladu nechapu
Miguel napsal:
Na jare to bylo celkem jasne. Solidarita. Chvíli vydrzte, nechcete aby někdo zbytečně umřel atd.
Jenomže pak přišel podzim a spousta lidí je v existenčních problémech, přibývá rozvodu, rozchodu, domácího násilí, sebevražd, psychických problemu... a lidi přestávají zajímat problémy druhých, když jich sami mají až nad hlavu...
A o to jim jde -to je to ovoce akce covid -krok jedna -rozdělit lidi-Divide et Impera
Upravil kim dne 30.01.2021 07:32
Miguel napsal:
Jenomže pak přišel podzim a spousta lidí je v existenčních problémech, přibývá rozvodu, rozchodu, domácího násilí, sebevražd, psychických problemu... a lidi přestávají zajímat problémy druhých, když jich sami mají až nad hlavu...
A o to jim jde -to je to ovoce akce covid -krok jedna -rozdělit lidi-Divide et Impera
kdyz tohle ja nejak porad nechapu, podle me to rozdeleni spolecnosti je primarne tim, ze se nachazime par dekad v blahobytu, lidi kaslou na politiku a tim (i tim) se k moci dostavaji psychopati/sociopati/ruzni extremisti a ti se pak chovaji jak jim je prirozeno a tim padem to polarizuje
ale neverim/nechapu ze by si nekde sedla nejaka superkorporace a rekla si - potrebujeme prodat vic rohliku/aut/hnojiva/whatever a pomuze nam k tomu rozdeleni spolecnosti, tak pojdme na to
nebo ze by se jednoduseji prosazoval kanal labe odra v rozdelene spolecnosti, ze by si treba nevsimla zabrana bojem s druhym taborem ze se stavi .... ?
proste mi nedava smysl kde je ten benefit, ale mozna mam malo fantazie nebo jsem malo sociopat
Aneb jak se dělají závěry z jednoho čísla. Astra Zeneca prodává za výrobní náklady. https://www.idnes...domaci_vlc
Upravil Miguel dne 30.01.2021 23:08
pod trvalým dohledem
Aby nedošlo k omylu, i když budou prodavat za náklady, je to pěkné PR.
Ale vývoj stoji ranec... a ze dávají přednost domácímu trhu? To je přece normální
pod trvalým dohledem
Tohle se nedělá za charitu, ale chápu, každej už toho má dost. Tak je možné že intyhle společnosti uvědomují, že hodnota peněz je už nízká. A tím že zvednou cenu dojde k dalšímu tisknutí. Takže.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...