Starší dáma zemřela, šla do nebe a u nebeské brány si povídá se
sv.Petrem.
Najednou slyší strašidelné výkřiky, při kterých stydne krev v žilách.
"To nic," říká sv. Petr, "to jenom někomu vrtají na lopatkách díry pro
křídla. Stará dáma se zatvářila poněkud divně, když jí sv. Petr vysvětloval, jak
to v nebi chodí. Za chvíli slyší další nervy drásající křik. "Ó Bože, co je zase tohle"? "Klid," říká sv. Petr, "to jenom někomu vrtají díru do
hlavy na svatozář. "Tak tohle je na mně moc," říká stará dáma, " to jdu radši do pekla!" "To nemůžete," říká sv. Petr, "tam vás znásilní zepředu i zezadu."
"Jo, to je možné, ale tam už díry mám."
Upravil BIGR dne 29.02.2008 14:48
přijde chlapík s krásnou ženskou do zlatnictví a chtějí ukázat diamantové prsteny..nakonec si žena přece jen ukáže a muž osloví prodávajícího..bereme tady ten s tím krásným velkým kamenem, ale bouhužel nemám asi tak velkou hotovost..budu platit šekem..kolik stojí? prodavač ztuhne a řekne 1.300000..chlapík vypíše šek a podá ztuhlému prodavači se slovy..aha je pátek odpoledne..to si asi šek neověříte..stavíme se pro něj v pondělí odpoledne..
v pondělí přijde pán a prodavač hned ve dveřích..Pane, ten váš šek není krytý a váš účet vůbec neexistuje..a chlapík na to..zapomen na to a hod šek do koše..já už jí přefik..
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
Víš kdy je žena nejchytřejší?
Při sexu!
Je napíchnutá na centrální POČÍTAČ!!
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Ona: "Mám takový pocit, že mě chceš přefiknout."
On: "Ani ne!"
Ona: "Stejně mě přefikni. Ať se zbavím toho blbého pocitu..." Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Víte, co je to ČSFR ??? Češi, Slováci a Fůra Romů
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
borec kouří na balkoně a po zábradlí leze šnek..tak ho ukazovákem odpálí ze zábradlí ,dokouří..uběhne den, dva, týden, čtrnáct dní a najednou zvonek..otevře dveře a tam nikdo, tak zase zaleze a jen si sedne zase zvonek..z prudka otevře a za dveřma zase nikdo..tak vykoukne a na zvonku se špooonuje hrozící šnek a řve..,,co to bylo"
Upravil JaraGS dne 01.03.2008 21:27
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
Ve stejnou chvíli jsou 2 mladíci na opačných stranách
zeměkoule:
Jeden kráčí po laně mezi dvěma mrakodrapy. Druhému ho kouří
75-ti letá babka.
Oběma najednou jde hlavou stejná myšlenka. Jaká?
Nedívej se dolů, hlavně se nedívej dolů ..... !!!!!!!!!
Americký host si ze svého pokoje číslo 222 objednává 2 rumy a říká: "Two rums to room two two two!"
Z recepce se ozve: "Tram ta da dáá, tram tram, ty debile!"
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Chudák vlčisko http://www.super....-utok.html
Upravil Cycli dne 03.03.2008 18:43
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Sedí manželsky par v restauraci, ženě ukápne polévka na halenku a povídá:
"Podívej, já vypadám jako prase."
A muž na to: "Nejenže vypadáš jako prase, ale ještě sis pokydala halenku."
Chlap každou noc strašlivě chrápe.
Zena se rozhodla vyzkoušet tip své kamarádky a v noci, když chlap zase chrápal, nalepila mu pod nos papír od olomouckých syrečků.
Chlap zafrkal, přestal chrápat a povídá: "Marie, spíš?"
"Ne,nespím."
"Tak se přikryj."
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Vystěhovává se takhle Roubíček ze Sovětského Svazu a na hranicích mu celníci najdou v kufru bustu Lenina. Ptají se Roubíčka: "Co to je?" "To se ptají špatně, "povídá Roubíček, "měli by se spíš zeptat, kdo to je? To je Lenin! Zachránce proletariátu celého světa, zakladatel mé milované vlasti, Sovětského Svazu, génius, který naplnil Marxovy myšlenky..." "Dobře, můžete jít...", říkají celníci. Na izraelské hranici celníci u Roubíčka v kufru znovu najdou Leninovu bustu a ptají se ho: "Co to je ?" "To se ptají špatně, " povídá Roubíček, "měli by se spíš zeptat, kdo to je? To je Lenin! Ten šílenec, co přivedl polovinu světa do chudoby, největší zločinec dvacátého století, nastrčená figurka, která aby pomohla Němčourům..." "Dobře, můžete jít..." říkají celníci. Roubíček přijede ke svým příbuzným a když si vybaluje věci, jeho synovec si všimne Leninovy busty a ptá se Roubíčka: "Strýčku! , kdo to je?" "Ale to se ptáš špatně, synovče, měl by ses spíš zeptat, co to je? ... To je pět kilo zlata!"
Mladý a starý zaměstnanec jdou spolu do zaměstnání:
Mladý - kupa prezentací, notebook, 2 mobily, IPAD, 3 čipové karty na krku, kufřík pplný DVD, CD, USB atd.
Starý - uvolněný, jen igelitka s jablkem a jogurtem....
Mladý říká s obdivem:
No, po tolika letech práce to máte všechno v hlavě, že ?
Ne, pane kolego, u prdele ....
http://www.cosest...ianku.htmlTransylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
neco pro Swata http://www.youtub...re=relatedTransylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.