Brnak Jim napsal:
Pánové,vyřadit z registrace nelze.Již před čtyřmi měsíci jsem o to žádal Miloše a bylo mi odpovězeno že to nejde.Prostě mám přestat psát a to jsem udělal.Píšu to pro ty,kterým se nelíbí kam všechny debaty o mašinách se dostanou při zásahu stále těch stejných.Odhlásit nejde,přestaňte psát.Vím že je to někdy těžké ale už jsem si zvykl.Sbohem
Upravil holubbb dne 12.03.2011 13:30
Janek napsal:
[quote]TOLI napsal:
Tadyk moje režizérská prvotina.
Čauves, co to je prosímtě za místo/lokalitu (nejlépe gps) v záznamu na cca 4:30, předem díky
Hmmmm to sme se zrovna ztratili- dojeli sme tam o půlnoci a řekli že už tam prostě zakempíme.Po probuzení takováhle paráda. Večer zkusim najít zápisky-myslim že sem si zapsal souřadnice.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Janek napsal:
[quote]TOLI napsal:
Tadyk moje režizérská prvotina.
Čauves, co to je prosímtě za místo/lokalitu (nejlépe gps) v záznamu na cca 4:30, předem díky
Hmmmm to sme se zrovna ztratili- dojeli sme tam o půlnoci a řekli že už tam prostě zakempíme.Po probuzení takováhle paráda. Večer zkusim najít zápisky-myslim že sem si zapsal souřadnice.
Včera sem na to zapoměl tak alespon mapku kde to je přibližně.Chtěli sme najít zkratku na fagarašanhájvéj a nějak se nepovedlo. http://maps.googl...rent=5,0,1Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Buďte od té dobroty a doporučte mi jakou papírovou mapu Rumunska.
F&B má v nabídce autoatlas 1:250 ale ve formátu knihy (alespoň se domnívám)... raději bych standardní formát.
Tak nám skončila pěkná dovolená, část cesty nás doprovázel náš kolega a člen fóra Alda. (tímto mu děkujeme za jeho velmi příjemnou společnost)
Na fotkách je vidět známou 67c, která je již komplet vyasfaltovaná, Transfagarašu, hrad Bran, bahenní sopky Vulcanii Noroiosi, moře, Moldavskou Cricovu - vinařskou oblast (do sklepů nás nepustili, prej probíhá rekonstrukce a prý to nemáme předem domluveno), Bicazskou soutěsku a solný důl v Praidu kousek os Sovaty.
Ales> ano je jeli jsme to 14-dní zpátky, pozor na dvě místa, v jednom je kus upadlé silnice je to malinko užší a pak 200m výjezd kolem skály nad roklí hlubší štěrk, průjezdné to je s naloženou motorkou, kromě toho štěrkového výjezdu to celé projeli i naše polovice. Pokud bude pršet kolem přehrady bude bláto.
67c z pionýráku na Novaci je letos už asfalt ale nic to kráse přírody neubralo. Doporučuju návrat přes 655 do Baia de Fier, před Polovragi uhnot doleva ke kláštěru a soutěskou cca 25km pře hřeben k Lacul Petrimanu po 701D na 7A do Voineasy a zpět do pionýráku. Vedle kláštera je žlutý penzion kde dobře vaří výlet je to na celý den.
Upravil vlada-adv dne 25.07.2011 10:00
R1200GSA>>KTM 990 LC8 ABS-R>>KTM1290SA-R
mara napsal:
Tak nám skončila pěkná dovolená, část cesty nás doprovázel náš kolega a člen fóra Alda. (tímto mu děkujeme za jeho velmi příjemnou společnost)
Myslis to jak jsme se naramne ozrali? Jo, to bylo epesni
Upravil Alda dne 28.07.2011 09:09
Nemáte někdo nějakej tip na opuštený elektrárny,továrny, lomy,hotely apod? v půlce září se chystám podruhý do rumunska a tentrokrát bych nejel po krásách ale spíš po hrůzách
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Nemáte někdo nějakej tip na opuštený elektrárny,továrny, lomy,hotely apod? v půlce září se chystám podruhý do rumunska a tentrokrát bych nejel po krásách ale spíš po hrůzách
No tak třeba krásnej hnus je oblast Moldava Nuova (Rumunsko, pod Sv. Helenou u Dunaje na srbské hranici)
Most přes Dunaj co nikam nevede, opuštěný důl, Hlušinové pole, nebo co to je, ze kterého se při větru neuvěřitelně práší.
Kousek po proudu Dunaje u vesnice Cozla je taky opuštěná továrna
mara přiložený následující obrázek: