No chtěl bych z toho pít, až na tom budou nalepený mouchy... Ale pokud tam jde dát ta flaška obráceně a nebude téct, pak super a hlavně originální nápad...
"Domatechaci", uz ste niekto riesili montaz vlajociek na GS? Ak ano tak ako? Sup sem nejake foto:-)
radšej budem piť v malej krčme ako pracovať vo veľkej fabrike
cirkusové mi skôr prídu tie nálepky rôznych farieb a veľkostí na kufroch. Ale mať vzadu vlajku krajiny a mesta mi príde celkom lokálpatriotné:-)
a na chopproch sú skôr strapce a chróm...
mimochodom a nepýtal som sa aké by to bolo, ale či už to niekto riešil, takže k veci Kime, jo? diky
Upravil Hroch dne 26.05.2012 22:45
radšej budem piť v malej krčme ako pracovať vo veľkej fabrike
Tomyz napsal:
Ahoj hoši, nevím kde jinde by jste mi poradili než tady. Chtěl bych vědět jakou děláte povrchovou úpravu na hliníkový díly (případně duralový)?
na prirodno- ziadna lestit sa to neoplati lebo to ja tak zajde a lakovat je velky prepich
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Teď jsem koukal, u nás je jedna firma, která nanáší i antikorozní vrstvy, takže to nechám udělat asi z duralu a nastříknout čistým hliníkem nebo nečím podobným. Musím ale nejprv zjistit ceny, aby mě pak neranila .
Tak ted tomu nějak nerozumím ty to uděláš defacto z hliníku a necháš to nastříknout hliníkem? Bud to nech elxovat nebo to vylešti na hliník asi nic jinýho neplatí.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Myslel jsem, že to nechám udělat z duralu a jelikož nemá rád vlhko, tak ho stříknout Al. Využívá se toho v letectví. Duralové plechy se plátují malou vrstvou čistého hliníku, který nekoroduje. (používá se taky například alodyn, nebo ten elox) Mám strach, že když to udělám z hliníku, tak to bude měkké, ale asi to stejně udělám z hliníku 2mm už musí něco vydržet.
vecsina kufrov je robena z Al 2mm co ja viem. teda neviem co chces robit. ale pokial kufre tak to vyzdrzi urcite. ten dural a potom povrchova uprava sa mi zda zlozite a ta cena... bude asi vyssia konecna
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Na leštění když na tom mám nějaké otisky (jako už ve větší míře) tak to vezmu Nevr-Dullem (tak dvakrát do roka). Stojí 200-300 a je to asi jediný čím jde hliník rozleštit (myslím bez broušení).
Upravil HonzaGS-SV dne 30.05.2012 06:15
zaujal mě kryt předního kolečka řetězovky. Myslíte že je to vyrobené z původního krytu? To vypadá na pěknou vyřezávačku. Každopádně se do toho pustím.
Kuci přiložený následující obrázek: