YouTube Video Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
YouTube Video 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mazec to neni....pan "právník" si plete hrušky s jabkama. Poučení o podání vysvětlení při silniční kontrole? Kde to jako jsme ? Už jsem zažil hodně ale toto jsem ještě neslyšel. Jestli je to právník, tak takovýho bych si nevzal ani k rozvodovýmu řízení, bo by mě asi nikdy v životě nerozvedli. (nebo rači vzal ). Při silniční kontrole žádný poučení neexistuje. Je to zákrok !!! Ne úkon !!! Jediný co ti policista řekne je , že pokud se odmítneš podrobit dechové zkoušce, následuje správní pokuta myslím až 50tis a zákaz činnosti na 2 roky, pakliže odmítneš i "darovat" krev (odběr biologického materiálu)........
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Mazec to neni....pan "právník" si plete hrušky s jabkama. Poučení o podání vysvětlení při silniční kontrole? Kde to jako jsme ? Už jsem zažil hodně ale toto jsem ještě neslyšel. Jestli je to právník, tak takovýho bych si nevzal ani k rozvodovýmu řízení, bo by mě asi nikdy v životě nerozvedli. (nebo rači vzal ). Při silniční kontrole žádný poučení neexistuje. Je to zákrok !!! Ne úkon !!! Jediný co ti policista řekne je , že pokud se odmítneš podrobit dechové zkoušce, následuje správní pokuta myslím až 50tis a zákaz činnosti na 2 roky, pakliže odmítneš i "darovat" krev (odběr biologického materiálu)........
Ale pány policisty to neomlouvá. Oni vůbec nevěděli, která bije, absolutně nevěděli, jak to je...
Navíc na dotaz, jestli provádí zákrok nebo úkon policista odpověděl, že úkon.
Když neví tyto základní věci, tak co všechno dalšího ještě neuměj?
A to je mazec...
Upravil stepan dne 27.10.2010 09:18
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
No vidíš, takže jsi jen potvrdil, že kdyby ti policajti rozuměli své práci, pán by s nima nic nezmohl. Hlavně že neustále jezdí bez pásů, rychlost taky nedodržujou, umí jen měřit na čtyřproudovce, ale hlídat aby blbci neucpávali křižovatky je nenapadne a ještě mají tu drzost dělat demonstrace. Dokud se budou pánové v uniformách chovat jako to většinově dělají, respekt je to poslední co jim patří.
Maiali nel Fango!
No vidíš, takže jsi jen potvrdil, že kdyby ti policajti rozuměli své práci, pán by s nima nic nezmohl. Hlavně že neustále jezdí bez pásů, rychlost taky nedodržujou, umí jen měřit na čtyřproudovce, ale hlídat aby blbci neucpávali křižovatky je nenapadne a ještě mají tu drzost dělat demonstrace. Dokud se budou pánové v uniformách chovat jako to většinově dělají, respekt je to poslední co jim patří.
ja mam spise spatne zkusenosti s Mestaky a v zasade dobre se Statnimi.
Tak to nechci zakriknout... naposledy mi jeden (v pondeli) rikal, ze pokud se k nemu s kolem priblizim na min nez 5cm, tak strili DD
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
konečně jsem to s pomocí motokaři.cz našel
Upravil Kubrt dne 28.10.2010 20:47
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
.......... a ještě mají tu drzost dělat demonstrace. Dokud se budou pánové v uniformách chovat jako to většinově dělají, respekt je to poslední co jim patří.
nesuď, když o tom nemáš ani páru a vůbec nic o tom nevíš ...Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
No nevím swate nechci se hádat, ale mám pocit, že ho zastavily nejdřív městáci. A domnívám se, že ti mají právo stavět pouze pokud jsi spáchal nějaký přestupek nebo trestný čin, tím pádem měl bejt poučen o podání vysvětlení. http://www.strazn... Státáci přijely až když si soukromá armáda radních nevěděla rady. A těm se pán prokázal a dýchnul. Bohužel jsem se několikrát přesvědčil že MP mnohdy nedoržují zákon, upravují si ho jak se jim hodí a zneužívají nezlalosti lídí, jen aby vytrhali co nejvíce pokud = platové ohodnocení.
Upravil Kubicek dne 28.10.2010 21:40
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
.......... a ještě mají tu drzost dělat demonstrace. Dokud se budou pánové v uniformách chovat jako to většinově dělají, respekt je to poslední co jim patří.
nesuď, když o tom nemáš ani páru a vůbec nic o tom nevíš ...
Naprosto nemám v úmyslu se tu hádat, tohle vlákno by mělo sloužit k umístění videí.... A právě proto mně vyprovokovalo, že sem podobné diskuse zavádí redaktor... A že nemám právo něco jak říkáš soudit, já říkám, mít na to názor. Žiju v týhle zemi, vydělávám si na živobití prací a poctivě odvádím nemalý daně, ze kterých jsou dotyční placeni. Poslední dva roky se kromě exekutorů asi nikomu nevede lépe než dříve, takže hysterické reakce některých skupin obyvatel kvůli tomu, že i oni by měli přijít o peníze (stejně jako miliony dalších) mi jen potvrzují fakt, že si o své vlastní důležitosti myslí víc, než odpovídá realitě. Nevím proč bych na to nemohl mít názor a proč bych ho nemohl svobodně vyjádřit. To na vysvětlenou. Hádat se tu jak říkám nechci, na to tohle vlákno není...
Maiali nel Fango!
nesuď, když o tom nemáš ani páru a vůbec nic o tom nevíš ...
Naprosto nemám v úmyslu se tu hádat, tohle vlákno by mělo sloužit k umístění videí.... A právě proto mně vyprovokovalo, že sem podobné diskuse zavádí redaktor... A že nemám právo něco jak říkáš soudit, já říkám, mít na to názor. Žiju v týhle zemi, vydělávám si na živobití prací a poctivě odvádím nemalý daně, ze kterých jsou dotyční placeni. Poslední dva roky se kromě exekutorů asi nikomu nevede lépe než dříve, takže hysterické reakce některých skupin obyvatel kvůli tomu, že i oni by měli přijít o peníze (stejně jako miliony dalších) mi jen potvrzují fakt, že si o své vlastní důležitosti myslí víc, než odpovídá realitě. Nevím proč bych na to nemohl mít názor a proč bych ho nemohl svobodně vyjádřit. To na vysvětlenou. Hádat se tu jak říkám nechci, na to tohle vlákno není...
nebudu se hádat nemám proč. Každý může jednou potřebovat policii, hasiče, záchranku - kdyby se to náhodou přihodilo tobě, tak se nediv že policisti budou neochotný a bude jich čím dál míň každej lump bude mít víc peněz než oni, hasiči prijedou dlouho a za chvíli nebudou mít ani s čím a se záchrankou třeba nepřijede doktor. A soukromý sektor bude plakat, že nemá takový odbyt protože cca 600tis státních zaměstnacům se nevalorizovaly cca 3 roky platy a ještě jim seberem skoro 20 procent příjmů. Tak si vzpoměn na svá slova o tom jak měli tu drzost ještě kvůli něcemu demostrovat. To jen tak na vysvětlenou, a tím to končím zaplevelování tohoto vlákna, a všem se omlouvám. Prostě mne tyhle hloupý keci nakopávaj.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS