Tak hoši trochu jiná zkušenost, Car Tec BMW Ostrava. Potřeboval jsem kalibrační podložky na ventily a další nějaké drobnosti. Na telefonický dotaz mi ihned slíbili zajištění těchto věcí , pouze jsem nahlásil VIN. Objedenával jsem ve čtvrtek odpoledne a v pondělí jsem pro ně jel. S prodejcem motocyklů jsem si popovídal ,byl to fundovaný mladík který jezdil okruhy, nabídl mi prohlídku nejnovějších GS / malých i velkých / s posezením v sedle .
Byla to příjemná debata. Předpokládám, že i servis budou mít na odpovídající úrovni. Já ho zatím nepotřebuji , jednoduché úkony si provádím sám. Pokud máte s Car tecem jiné zkušenosti, hlavně v oblasti servisu, dejte zde vědět.
Já byl dnes v INVELTu poprvé a s takovou blbostí. Doplnit trochu oleje do spojkové hydrauliky. Tak jsem se nesměle zeptal děvčat v recepci, byl jsem ujištěn že to určitě půjde a nabídli mi kávu. Než jsem si prohlídnul mašiny na hale, přišel šéf příjmu, co mám za problém. Chvilku někam telefonoval, pak si nasadil helmu a někam s mojí mašinou zmizel. Než jsem dokouřil cigáro byl zpátky i s doplněnou hydraulikou. Na dotaz, co jsem dlužen, odpověděl, že to nestojí za řeč a popřál mi hezkej den.
Ode mě palec nahoru za příjemně a profesionálně zmáknutej přístup k potenciálnímu zákazníkovi. V červnu mě čeká servis po 20-ti tisících. Do Drážďan i do Prahy to mám stejně daleko. Do Drážďan jezdím léta, se servisem velká spokojenost akorát si se svou mizernou němčinou moc nepokecám. V INVELTu jsem se dneska jako zákazník cejtil moc fajn, tak budu doufat že ten servis bude stejně dobrej jako ten německej.
Tak v červnu .......
invelt napsal:
Hanes: Ahoj, neni mile cist podobne prispevky... konzultoval jsem vzniklou situaci jak s Martinem (prodejce co tobe nebo bratrovi motorku prodaval) tak i s Dusanem, ktery od tebe motocykl prebiral. Dle informaci od kolegu byl o proti puvodimu stavu na olejovem filtru magneticky pripravek od Wunderlichu a me tedy napada, kde doslo pri demontazi / montazi silenbloku k poskozeni? Coz je debata do ktere se v zadnem pripade poustet nechci. Ale rozhodne odmitam, ze bychom jej urvali my:-) Opravy podobneho charakteru panove provadeji automaticky a Dusan je nyni poucen, ze i kvuli 148 korunam je treba zakaznika kontaktovat. Jak jsem psal, tyto drobnosti a poskozeni podobneho charakteru jsou u nas provadeny automaticky. Pokud se citis ukrivden, zastav se u nas s fakturou - najdeme zpusob jak vyse popsane vyresit a muzeme probrat primo i dalsi vytky ktere uvadis. Co se tyce komunikace, mam od kolegu informace trochu jine, ale jak pisi, ja u toho nebyl a tvrzeni proti tvrzeni rozsoudit neumim... Kazdopadne pry probehl druzny rozhovor o spolecnych znamych. Pripadne mi napis PM.
prouky napsal:
měl jsem vybitou baterku, a nemaje nabíječky jsem se spojil s Inveltem, přijeli, moto odvezli a za necelé tři stovky nabili. za mě dobrý.
prouky napsal:
měl jsem vybitou baterku, a nemaje nabíječky jsem se spojil s Inveltem, přijeli, moto odvezli a za necelé tři stovky nabili. za mě dobrý.
to myslíš vážně?
to ti přijde špatný??
No lepší by to bylo zadarmo to je pravda.. Čím se živíš ty? že bych tvých služeb taky zadarmo využil..
servisak napsal:
Podle mě normální cenoka. On ten chlap a to auto s vlekem tam zadarmo nepojede.
A čevenej kříž je myslím jinde než v INVELTU
Milane to v Praze myslim fakt neni normalni cenovka... INVELT ma v tomhle myslim zaslouzene bod.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
no to si piš.. např. auta děláme odtah paušál 1000,- Kč + DPH.. Motorky samo svážíme zadarmo když to k nám jede na servis. Nicméně za necelý tři stovky že si někdo dojede pro motorku, odveze ji k sobě a dobije ji.. nádherná cena!! Myslím, že INVELT zaslouží jen pochvalu!!
servisak napsal:
Jako že by to mohlo bejt ještě dražší
klidne 6x
17 cm
jezek napsal:
no to si piš.. např. auta děláme odtah paušál 1000,- Kč + DPH.. Motorky samo svážíme zadarmo když to k nám jede na servis. Nicméně za necelý tři stovky že si někdo dojede pro motorku, odveze ji k sobě a dobije ji.. nádherná cena!! Myslím, že INVELT zaslouží jen pochvalu!!
+1
17 cm
prouky napsal:
to myslíš vážně?
a je to jasne.. Olomóc
17 cm
Já spíš měl na mysli, že si někdo nechá odtáhnout motorku skrz baterku. Já tu baterku vytáhnu a nechám v prodejně nabít za 20 Kč. Jinak 300 za tuhle službu s odtáhem je dobrá cena. Jen mě zarazilo, že to někdo řeší takhle. Hiksi můžeš mi to nějak objasnit s tím Olomoucem. My maloměštáci tyhle reakce mimo téma nechápeme.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Dle mého je to hodně o čase. INVELT zabodoval a zaslouží pochvalu. Cena je asi víc než dobrá a z mého pohledu bych byl rád za pomoc/vyřešení problému. Preferuji rychlost/jednoduchost řešení. Než vytáhnu batrerku, někam ji dovezu, nabiji,......prostě se domnívám, že toto bylo více než OK.
www.jantruhlar.cz
Podle mě není co řešit - je to super cena. Třeba u 1150 bych rozhodně radši dal 300 za odvoz a dobití než vyndávat baterku a někam jí vozit (kdybych neměl nabíječku a nebyla jiná šance).
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...