POSLEDNÍ VÁRKA (zaplatpánbů)
profesor, pepags, maca, mamutik, joni, karlos, killingman, marta, mcj, mirdan, neo.
Neo aaa ještě někdo to bude mít ve 2 balíkách bo toho mají po kokot.
Pedro-zatím se mi neozval
Bestie-to samé
Bigr- furt nic? Spíš ses měl zeptat vaší poštovní doručovatelky. Jestli ti to nepřijde do středy, vyrobíme další a zašleme domů na adresu:
Roman Pavel, Vratimovská 481, 19900 Praha 99 Adresa sedí ???? F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
profesor, pepags, maca, mamutik, joni, karlos, killingman, marta, mcj, mirdan, neo.
Bestie-to samé
Bigr- furt nic? Spíš ses měl zeptat vaší poštovní doručovatelky. Jestli ti to nepřijde do středy, vyrobíme další a zašleme domů na adresu:
Roman Pavel, Vratimovská 481, 19900 Praha 99 Adresa sedí ????
Jasně SEDÍ jen Praha je 9 a ne 99,ale to je třeba překlep. Trika zatím nepřišla. Dneska ve schránce nic nebylo a zítra protelefonuju zase místní poštu. Ptal jsem se současně na poště i pošťačky,která k nám chodí a nikdo o ničem neví,hledali to v počítači podle jména i adresy a nikde nic. Dokonce si mě tam už pamatujou a maji i moje tel. číslo aby se ozvali.
Už ztrácím naději. Přišlo to všem okolo i z větších dálek,tak nevim...
Upravil BIGR dne 31.03.2008 18:49
Milos napsal:
Je možné, že tam byla Praha 99, protože se místa přednaplňovaly ze seznamu směrovacích čísel. Každopádně směrovací číslo je správné a je rozhodující .
Taky si myslím,že by to nemělo mít vliv. Tak uvidíme. Já tam zítra zase zavolám a dám vědět,jak to pokračuje. Zatím díky. R.
swat napsal:
Bestie-to samé
Roman Pavel, Vratimovská 481, 19900 Praha 99 Adresa sedí ????
Swate diky uz se na ne moc tesim :-)
Neo
BMW R 1200 GS Adventure LC
Jo taky jsem zapomel napsat pochvalu:jsou super a nejvetsi radost z neho ma moja Gaba.Me se taky moc libi a uz ho hrde nosim skoro vsude.Tak a ted si jedu nekam zabahnit do lesejcka!
Pokud Bigrovi nepřijdou trika do tohoto pátku, tak se bude dělat pár kousků navíc. Kdo máte zájem, můžete provést předběžnou objednávku zde: http://www.bmwgs..../index.php (v menu nová položka Obchod). Uzávěrka je do 6.4.2008. Trika budou jen už v jedné barvě, tj. tmavě modré.
Mimochodem, jsou tam fotky od Titiky, moc se mi totiž líbily a neodolal jsem je nepřidat k těm trikům. Doufám, že se na mě nebude zlobit, že jsem se jí nezeptal předem.
Tak jsem se dneska opět ptal na poště už stačilo říct,že se ptám po zásilce a už věděli jméno,adresu atd. Ale stejně tam nic nenašli. Jo a Praha 99 nevadí. Přišlo by to i tak. Takže je to asi definitivně v prd...
Milos napsal:
Pokud Bigrovi nepřijdou trika do tohoto pátku, tak se bude dělat pár kousků navíc. Kdo máte zájem, můžete provést předběžnou objednávku zde: http://www.bmwgs..../index.php (v menu nová položka Obchod). Uzávěrka je do 6.4.2008. Trika budou jen už v jedné barvě, tj. tmavě modré.
Milos napsal:
Mimochodem, jsou tam fotky od Titiky, moc se mi totiž líbily a neodolal jsem je nepřidat k těm trikům. Doufám, že se na mě nebude zlobit, že jsem se jí nezeptal předem.
Tady mělo být napsáno, že mi nevadí, že jsem teďka slavná:-)