Dal jsem nový iridiový svíce NGK a motor při rozjezdu (malý otáčky) hrozně klepe a pak při ubrání plynu častěji střílí do výfuku. Seřizuje se na kontaktech odtrh nebo se montují tak jak jsou vyrobený? Nevěděl jsem to tak jsem je tam namontoval tak jak jsou. Myslím že by to mohlo mít něco do činění s tím klepáním. díky
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Novej napsal:
Dal jsem nový iridiový svíce NGK a motor při rozjezdu (malý otáčky) hrozně klepe a pak při ubrání plynu častěji střílí do výfuku. Seřizuje se na kontaktech odtrh nebo se montují tak jak jsou vyrobený? Nevěděl jsem to tak jsem je tam namontoval tak jak jsou. Myslím že by to mohlo mít něco do činění s tím klepáním. díky
Dám ti radu zdarma a i za Tondu vem celé 4 irid svíčky dej si je doma na dort pro děti a kup si svíčky obyč které doporučuje výrobce a máš okamžitě klid a kdyby ses nejdříve někoho poptal tak si mohl i ušetřit pár kil
Novej napsal:
Dám ti radu zdarma a i za Tondu vem celé 4 irid svíčky dej si je doma na dort pro děti a kup si svíčky obyč které doporučuje výrobce a máš okamžitě klid a kdyby ses nejdříve někoho poptal tak si mohl i ušetřit pár kil
Tak, tak. Dej tam to, co výrobce doporučuje - v tvém případě NGK DCPR8EKC. Já skoro pokaždé u R1200, když šlo o iridiové svíčky řešil spíše následné problémy s nimi, než že by měly delší výdrž nebo zabezpečily lepší chod motoru.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
... a co by prosím měly ty origo stát bo origo je origo
A oleje stále dokola probírané téma asi nebude vadit když se k tomu vrátím protože se aktuálně na to chystám, takže dif a skříň na místní doporučení dám nejspíš SHELL SPIRAX S6 AXME 75W-90
a motor se rozhoduji, nejraději bych dal co doporučuje výrobce: Castrol Actevo GP 20W50 ale předchozí majitel daval Motorex boxer 4T 15W50
Takže otázka zdali pokračovat nebo přejít? V případě změny použít nějaký proplachový olej nebo jsou běžně mísitelný?
Ani s jedním z těch motorových olejů chybu neuděláš. Proplachovat nic nemusíš. Zahřeješ motor na provozní teplotu (aby byl horký chladič), vypustíš olej, vyměníš filtr, naleješ olej (jestli Castrol nebo Motorex je celkem jedno).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Nechci zakládat nové vlákno,zeptám se proto tady.
Čím mažete ty drážky na hřídeli kardanu, navíc servisák mi radil že se ještě musí namazat nějaká zadní manžeta a na tu je zase jiná vazelína?!
Pokud možno i třeba nějaký odkaz na konkrétní mazivo, nebo výrobce co jste někdy již kupovali. Něco jsem našel na netu,ale všechno zahraničí (přece musí být nějaká co jde koupit i u nás). Budu poprvé měnit oleje, a vše jsem tady v poctatě vyčetl ale prostě ty vazelíny..... Díky.
Upravil zdenek1 dne 20.01.2015 21:56