asi ti to chtělo zachránit život,ale teď jsi to prokecl...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
tak jsem tady... Povídej přeháněj,jak bylo za kulasem?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
tak jsem tady... Povídej přeháněj,jak bylo za kulasem?
No,co ti budu povídat?Přes den a na pár hodin to vždycky ještě šlo,ale po 2-3h semnou začala cloumat kosa a když se jelo svižněji nebo přes noc,tak...
Jinak NSV je good na žďáru na střelnici dali starej sypač a všechno šlo skrz jak nůž máslem a je to krásně přesný
Ještě kdyby na to někdo trochu rozumnej udělal "normální" lafety a ne okopírovaný jebky z DŠK,tak by to byl luxus.
Zato PKB je kvér ho*no.To bych schazoval nepřátelům společně s naší 59kou a byli by jsme v klidu
Nic moc.Střelby jenom jedny dení a noční.Pak jen haldu cvičný munice při výcviku.Lauf nezamrzal,vždyť je to stará ruská makalůza akorát u toho PK pak začala zamrzat pojistka,ale stejně jsme jezdili s odjištěným a navíc ta svině furt nefungovala
Jinak zas tak zlý to nebylo...nebo aspoň ne na vystřelení oka
Kubrt napsal:
tak,nejenom moravská sekce udí masiko,ale už i středočeský našinec,Ctibor "Bůhanděl" Kašák
Pánové chutná to ještě líp než to vypadá.To byla premiéra mojí nový udírny,kterou jste tu viděli nedodělanou ještě v listopadu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kubrt napsal:
tak,nejenom moravská sekce udí masiko,ale už i středočeský našinec,Ctibor "Bůhanděl" Kašák
Pánové chutná to ještě líp než to vypadá.To byla premiéra mojí nový udírny,kterou jste tu viděli nedodělanou ještě v listopadu.
Moc si nefoukejte přátelé!!!!!!!Udírnu nemám(zatím), a uzené mám od známého....Řekl jsem si dost tu čumět každej večer na uzené kýty.A musím konstatovat:Je to parádaTak se tu máme na Jihočesku
Kubrt napsal:
Moc si nefoukejte přátelé!!!!!!!Udírnu nemám(zatím), a uzené mám od známého....Řekl jsem si dost tu čumět každej večer na uzené kýty.A musím konstatovat:Je to parádaTak se tu máme na Jihočesku
Jihočesko... na pár dní,se mi na ten kraj podařilo zapomenout a Ty jsi mě teď vrátil do reality
Tak nějak krásněji je nejen po uzeným,ale i po chlastu to mi připomíná,že dneska musím jít potrénovat na zítřek
Upravil Kubrt dne 23.12.2010 08:18
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Čeče ja potrenoval včera se švárou,když jsem čistil ryby.Pár plzní,pul litru hrušky a ještě jsme měli málo,tak jsme to zapili půlkou rumu .Nějak mi ráno nebylo volno .Chybí tu smajlik s hadrem na řepě.
Kasak napsal:
Čeče ja potrenoval včera se švárou,když jsem čistil ryby.Pár plzní,pul litru hrušky a ještě jsme měli málo,tak jsme to zapili půlkou rumu .Nějak mi ráno nebylo volno .Chybí tu smajlik s hadrem na řepě.
ty vago,hruška,rum,píva... to jste museli vypadat
To nevim musím se zeptat mandželky.Průser je,že neumím blejt,tak si v tom pěkně pochodím.Teď už je,ale fajn. Pudu připravovat maso na klobásy.