Možná trochu mimo, co všechno z foto vybavení si berete, když jedete někam dál, třeba IT, SP atd. ? mě příjde, že kdybych vzal vše, co potřebuju, tak už na tu motorku toho moc nedám
Takhle se Drákulka tvářila na moje focení před pár měsíci a teď nedá foťák z ruky (pokud jí ho zrovna nezabaví Kristýna)...
Ivan přiložený následující obrázek:
Tohle byla první fotka s RX100III. Vybalil jsem ho, najednou venku něco zavrčelo a ejhle, kamarád Dvořka. Nic moc fotka, zmenšením navíc hrozně rozpatlaná, ale motorka pěkná.
Ivan přiložený následující obrázek:
pavelik_cz napsal:
Možná trochu mimo, co všechno z foto vybavení si berete, když jedete někam dál, třeba IT, SP atd. ? mě příjde, že kdybych vzal vše, co potřebuju, tak už na tu motorku toho moc nedám
tak na cesty mam Canon G12, plne postacujuci, kvalita fotiek neskutocna.
Vytiahnem, cvaknem, schovam a foto fajn. Ako bonus, fajn video este k tomu.
Zrkadlovky pekne doma ostavaju, nechce sa mi nosit zbytocne rarohy na cestach
copo@centrum.sk
Pavel GS - připomíná mi to sérii výukových článků "Fotíme s koalou"...
Pitbull - pěkný, to jsi číhal s foťákem a asistentka nahazovala? Proč je ten talíř prohnutý?
Upravil Ivan dne 11.12.2014 08:24
Ivan napsal:
Pavel GS - připomíná mi to sérii výukových článků "Fotíme s koalou"...
Pitbull - pěkný, to jsi číhal s foťákem a asistentka nahazovala? Proč je ten talíř prohnutý?
Ivane jak jsi poznal že to byla asistentka Používám "gumový" talíř hafanům se líp sbírá, proto ta deformace při zachycení.
Pitbull - my to tak doma taky máme, jen se ve focení a házení střídáme a borderkolie Skoty obstará zbytek legrace. Talíř máme klasický, je lehký a dobře plachtí, Skoty pod ním běží a chytá ho v letu. Gumové jsem ještě neviděl..