[quote]LadyGS napsal:
Dneska to sice místama trošku foukalo, ale projížďka nádherná i s několika poprvé .
krásných 170km přes Hodonín, Sekule a i na soutok Dyje a Moravy ze slovenské strany jsem se dostala[/quote
Oskárek vyšel 14:25h a 14:45h v sedle směr Pálava a okolí. Oskárek svítil jak zblblý až do nádherného západu :-) Dojezd18:30, namotáno 150km. Houpací křeslo a fajfka u krbu jak jsem avizoval se nekonala Zase vyhrála motorka nad nedělním lenošením a obžerstvím
Tak si to hasím po hrázi, že se zastavím a co nevidím, protírám si čučky a nepletu se. Erka sů asi v kurzu, zřejmně slušný oddíl
devolo přiložený následující obrázek:
starosta napsal:
[quote]LadyGS napsal:
Dneska to sice místama trošku foukalo, ale projížďka nádherná i s několika poprvé .
krásných 170km přes Hodonín, Sekule a i na soutok Dyje a Moravy ze slovenské strany jsem se dostala[/quote
Na to kudy jezdíš to máš podezřele čistý.
... časem se to snad zlepší ;-)
...jediná nemožná cesta je ta, na kterou se nikdy nevydáte...
LadyGS napsal:
krásných 170km přes Hodonín, Sekule a i na soutok Dyje a Moravy ze slovenské strany jsem se dostala
Bylo to průjezdné bez zákazu? Z leteckých fotek to vypadá, že je tam závora.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
LadyGS napsal:
krásných 170km přes Hodonín, Sekule a i na soutok Dyje a Moravy ze slovenské strany jsem se dostala
Bylo to průjezdné bez zákazu? Z leteckých fotek to vypadá, že je tam závora.
jjj úplně bez porušení veškerých pravidel,,, musí se odbočit o odbočku dříve než je závora,,,,
LadyGS napsal:
Pěkný. Je potřeba to po zimě rozjezdit.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
LadyGS napsal:
tohle se rozjíždí samo,teda skoro,,,, ale překvapuju sama sebe a hranice, které se dají neočekávaně a skvěle překračovat ... jen je potřeba té správné povzbuzovačky ....
LadyGS napsal:
tohle se rozjíždí samo,teda skoro,,,, ale překvapuju sama sebe a hranice, které se dají neočekávaně a skvěle překračovat ... jen je potřeba té správné povzbuzovačky ....
Myslíš jako třeba doping.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
LadyGS napsal:
Myslíš jako třeba doping.
to je to správné "slovo"
Po dnešní poradě s aldags1 jsme přehodnotily trasu a byla navržena nová a přívětivější,malinko delší a pro raní ptáčata. Tak zvažujte, doufáme že se počasí doladí.
devolo napsal:
Po dnešní poradě s aldags1 jsme přehodnotily trasu a byla navržena nová a přívětivější,malinko delší a pro raní ptáčata. Tak zvažujte, doufáme že se počasí doladí.
Borci pridate se nekdo ke me a Devolovi?
V sobotu 26.3., sraz 6:45 h, odjezd v 7:00 h od cerpací stanice Agrotec Hustopeče.
Planujeme si zajet do Ceskeho Krumlova na oběd, a pak zpet spodem okolo Dunaje pres Rakousko. Odhaduji to na cca.700 km za den. Kdo mate zelezne prdele tak se přidejte-)).
Navrat odhaduji hodne za tmy.
BMW 1200 GS a ///M3
Dneska nuda 170km, cesta do Bikes Crown Brno, nákup návleků na boty a rukavice, na zítřejší mega trip. Jedem zatím pouze dva,možná eště jeden z FJR. Foto o5 Pálava asi už nuda, ale je tam pěkně i když je pod mrakem a toho víniska ve sklepách, darmo povidat. Šak sem v Pavlově kličkoval kolem nasmýkaných před velikonočních návštěvníků Chtěl sem napsat Pražáků, ale nechcu se nikoho dotknůt, šak Slovan jak Slovan, sme šecí bratři né?...
Tak pokud se nekdo eště rozhoduje tak do toho trasa se može eště vyalternovat pršet NEBUDE.Toš zdarec.
devolo přiložený následující obrázek: