hobrnos napsal:
Jeden slušný - arabský.
Arab zastaví taxík. Ještě se ani pořádně neusadí a už žádá řidiče aby vypnul rádio: "Tuhle hudbu rozhodně nechci poslouchat. Naše náboženství nám to zakazuje, protože v čase Proroka Mohameda taková hudba nebyla a západní hudba je jen pro vás - nevěřící."
Taxikář rádio vypne, zastaví, vystoupí, otevře zadní dveře.
Arab se udiveně ptá: "Proč stojíte?"
"Protože v dobách Proroka nebyly žádné taxíky, tak koukej vypadnout a počkej si na velblouda mohamedáne!!"
on Prokvok vubec celkove NEMEL rad hudbu... proto ji take hardcore muslimove nemusi.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hobrnos napsal:
Jeden slušný - arabský.
Arab zastaví taxík. Ještě se ani pořádně neusadí a už žádá řidiče aby vypnul rádio: "Tuhle hudbu rozhodně nechci poslouchat. Naše náboženství nám to zakazuje, protože v čase Proroka Mohameda taková hudba nebyla a západní hudba je jen pro vás - nevěřící."
"Protože v dobách Proroka nebyly žádné taxíky, tak koukej vypadnout a počkej si na velblouda mohamedáne!!"
on Prokvok vubec celkove NEMEL rad hudbu... proto ji take hardcore muslimove nemusi.
Ještě lepší by bylo, kdyby neměl rád sex. Mohlo být po problému.
Nejkurióznější rozhovory mezi dispečery a piloty. Jedná se o opravdové záznamy.
Věž: „Abyste zabránili hluku, uhněte, prosím, o 45 stupňů doprava.“
Pilot: „Co můžeme dělat za hluk ve 35000 stopách?“
Věž: „Takovej rachot, jako když Vaše 707 narazí do 727 před Vámi.“
Věž: „Jste Airbus 320 nebo 340?“
Pilot: „Samozřejmě, že Airbus 340.“
Věž: „V tom případě buďte tak laskav a zapněte před startem taky ty dva další motory.“
Pilot: „Dobré ráno, Bratislavo.“
Věž: „Dobré ráno, pro informaci, tady je Vídeň.“
Pilot: „Chystáme se na přistání, Bratislavo.“
Věž: „Tady je opravdu Vídeň.“
Pilot: „Vídeň?“
Věž: „Ano, Vídeň.“
Pilot: „Ale proč? My jsme chtěli do Bratislavy.“
Věž: „OK, tak přestaňte přistávat a zahněte doleva.“
Po každém letu vypňují piloti formulář, který se jsmenuje Grip, nebo-li Stránka. A tam napíšou všechny technické problémy a závady na letadle, které zpozorovali během letu a které je potřeba opravit. A mechanici si to přečtou a zjednají nápravu a pak do formuláře napíšou, co jak bylo opraveno. Mají zcela zvláštní humor...
Letecká společnost Quantas vydala knihu, ve které nejlepší chuťovky zveřejnila. Je tam vždy zapsán problém a řešení:
Zapsaný problém: levá vnitřní pneumatika skoro potřebuje vyměnit.
Řešení: levá vnitřní pneumatika byla skoro vyměněna.
Problém: zkušební let byl O.K., ale automatické přistávání bylo velice drsné.
Mechanikova poznámka: automatické přistávání na tomto letadle není nainstalováno.
Poznámka: něco je uvolněno v pilotní kabině.
Mechanik: něco bylo utaženo v pilotní kabině.
Poznámka: Na předním skle jsou mrtví brouci...
Mechanik: byli objednáni živý brouci.
Poznámka: autopilot v poloze „držet výšku“ nechá letadlo klesat 60m/min.
Mechanik: tento problém si nemohu předvést na zemi.
Zapsaný problém: Hlasitost DME je na neuvěřitelné síle.
Mechanik dopsal: Hlasitost DME byla nastavena na uvěřitelnou sílu.
Zapsaný problém: Třecí zámky způsobují, že se škrtící páčka zastaví.
Mechanik dopsal: proto tam také jsou.
Zapsaný problém: Podezření na prasklé sklo.
Mechanik: podezření je správné.
Zapsaný problém: Motor číslo 3 chybí!
Mechanik: po krátkém hledání byl motor nalezen na pravém křídle.
Zapsaný problém: Letadlo se za letu chová legračně.
Mechanik: letadlo bylo varováno, aby se polepšilo a létalo vážně.
Zapsaný problém: Myš v pilotní kabině.
Mechanik: byla namontována kočka.
Zapsaný problém: Z pod přístrojové desky se ozývají zvuky. Jsou to zvuky jako by trpaslík bouchal na něco kladivem.
Mechanik: trpaslíkovi bylo odebráno kladívko.
Auto ako auto obzvlašť ked je aj rovnakej farby. http://www.topky....u-do-auta-... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
"Vize 2014
Probudil jsem se celý zpocený, zdál se mi strašlivý sen – o Kalouskovi s Nečasem, zase vyhráli volby-kouknu na hodinky, je půlnoc, nemohu spát…vstanu…cestou do kuchyně se podívám z okna, kde na mne hledí velký bilboard s Kalouskem a jeho TOP 09, tak on to nebyl sen… už jsem zase v realitě… venku před bilboardem stojí mé zrezivělé auto, dnes mi upadl výfuk, musím ho nějak přidrátovat… mám hlad, otevřu ledničku-pár vajíček, půlka másla, paštika, jinak prázdnota- v chlebníku půlka chleba… podívám se do pokojíku, děti klidně spí… mám hlad, ale musím nechat něco dětem na ráno… nechce se mi spát, je mi tak nějak divně od žaludku… zkusím jít na záchod… sedím, nějak to nejde… hladovému to jde vždy špatně… ze zvyku spláchnu… stojím v koupelně před zrcadlem a je mi nějaká zima… proč je mi zima ?... vždyť mám svetr… nebo to snad není svetr ? … co to je?...jako bych měl na sobě … dívám se do zrcadla a najednou s hrůzou slyším sám sebe, jak říkám … bééééé !!!"
www.ceskypsi.eu
ON:Vždyť jsem nebyl tak ožralý ne?
ONA: No,hodil jsi s mým křečkem o zem a řval jsi u tohoikaču volím si tebe.Potom jsi hodinu křičel ve skříni,že vchod do Narnie nefunguje a když jsi vylezl,stál jsi v krbu a neustále křičelříčná ulice.Pak jsi vřískal na moje autoptimusi,já vím,že jsi to ty,přetransformuj se.potom sis posypal tvář třpytkami a křičel,že jsi Edward Cullen.Zbytek noci jsi vypouštěl bazén s tím,že hledáš Nema.A když ses pak vracel domu,skočil jsi po vousatém bezdomovci a nadšeně křičel:Brumbále,ty žiješ!!!
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Stoji Emil před zrcadlem a najednou se vzruši. Usměje se a povídá: "Ale jdi ty, vždyť to jsem já."
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Stoji Emil před zrcadlem a najednou se vzruši. Usměje se a povídá: "Ale jdi ty, vždyť to jsem já."
koukam, ze podzim je opravdu tady
17 cm
hobrnos napsal:
Jeden slušný - arabský.
Ještě lepší by bylo, kdyby neměl rád sex. Mohlo být po problému.
to bohuzel fakt nebyl mohameduv pripad.
17 cm
Sejde se Čech, Žid, Rakušan, Japonec, Avatar a parta komunistů...
Takhle nezačíná vtip, takhle začínají naše prezidentské volbyLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Už jste připravení? http://www.youtub...amp;Lid=12Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz