A ja jsem dnes namotal cca 380 km mezi Brnem a Zlinem. Zatazeno, sem tam nejaka kapka, cca 8 st. Teplota. Idealni podminky. Potkal jsem jen dve rejze a tot vse-(. Zadny Bawo.....
BMW 1200 GS a ///M3
Tak dnes jsem se protahl po Beskydech ale se snehem
jsem uz nepocital ale nejaky se tam jeste byl.
Pocasi ukazkove provoz primereny a nejake bawa jsem
take potkal tak pekna nedela.
Tož mi dneska s mojou na pohodku nějakých 300. No a jelikož jsem jezdil od soboty, tak policajti patrně splnili normy už v sobotu. To jsem jen na cestě z Brna do Napajedel potkal cca 14 hlídek. Včera a dnes ani jedna.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Zdar v sobotu jsme spolu s Aldags1, FJR-Filip a moje maličkost jenom trochen Raichen-tam byla kosa jako prase (Dunaj jsme odpískali) a naši krásnou Česko Moravskou zemičku celkem 640km, když tak přemýšlím osobně si nepamatuju že bych viděl nějakou motorku ne ne žádnou, takže motobobřík skalní za sobotu v kapse získán :-)
Foto - Český Krumlov, zde chybí kolegové, ale tč. jsme byli po obědě a kluci se přežrali k prasknutí a nikdo nechtěl tlačit motorku na pěší plac. Tož indy
devolo přiložený následující obrázek:
Ahoj devolo tak jsem cekal az napises jak jste
dopadli tu sobotu. No ja to zvazoval ale pak me
prisla ta tva prvni varianta lepsi tak jsem ju skusil v
nedeli a byla super.
Petr 75 napsal:
Ahoj devolo tak jsem cekal az napises jak jste
dopadli tu sobotu. No ja to zvazoval ale pak me
prisla ta tva prvni varianta lepsi tak jsem ju skusil v
nedeli a byla super.
Mě to ani moc nebavilo, zánět zubu (prý moudrosti) rýma jak trám, a ještě k tomu si Milánek nevzal teplé oblečení a kamarád alda ho musel v Rakousku zachránit rezervním thermem, tak sem dopadl úplné osobní fiasko, ALE motobobřík získán
Jinak ta první varianta BUDE! Co nevidět a už se moc těším!
Foto 2 název: Někde v jihočeském lese.
A jeste jsem Devolovi pujcoval dva kapesniky-)). Ale jinak to byl paradni vylet. Motorky spinavy jak prase.... a obcas to na tom sajrajtu po zime docela klouzalo....
BMW 1200 GS a ///M3
Jak se člověk na něco těší, tak se to vždycky nějak posere viz rýma a zánět huby.
Upravil Mardock dne 29.03.2016 20:31
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Tak jak rikas ja se taky tesiĺ na prodlouzenej vikend ze se
protahnu dal ale pak nam pocasi trosku zredukovalo pocet
dni a uz to bylo vymalovano ale aspon tak ty dva dny ze
se povedli
Dneska namotaných lesem a v písku 23km. Nepotkal jsem žádné Báwo ani rejži, jenom jednoho lyžaře na kolečkových běžkách-no hnus dřina, a jeden s zerzavym bikem no name Jinak klid. A co vy? Gaučing ,chmeling, nebo dortík?
Trasa Rohatec-Bzenec, teplota 9st.C. Itik vedl lesem v lokalitě Váté Písky- Sahara.Ještě poslední foto ze Bzence-na hrádku.
PROSIM o pomoc při identifikaci tohoto motorkáře - dnes po poledni vykradl a zničil fotopast umístěnou v lese v okolí Rašova (fotopast pro myslivost), motorkář může pocházet z okolních vesnic (Šerkovice, Lomnice, Rohozec, Lomnička, atd.).
Nafocen při činu - fotopast odesílala foto až do vykradení.
Odměna za identifikaci jistá.
geofre přiložený následující obrázek:
[70.98Kb]
... BMW I´m lovin it ...
Nechce se zítra ráno (cca v 9:00 odjezd) někdo přidat? Ráno Brno -> Slušovice (MCF) mrknout do krámu a pak pokračovat do Číhoště a zpět do Brna?
... BMW I´m lovin it ...
Ty jo hned bych jel ale nemám ještě do brna dotaženou mašinu
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
O ničem nevím. Já si jedu pro každoroční čtyřlístek z Číhoště a hlavně se jedu projet
... BMW I´m lovin it ...