Zdarec, dnes na poslední chvíli někdo nezvažujete nějaký trip někam tam a spátky že by se přidal?Zatím jedu solo a trasa nevím délka taky nevím. Tak co je někdo?...
někam bych dnes i chtěl zajet, máte někdo tip na vyjížďku? jsem od Třebíče.. tak plus mínus odtud Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Čau lidi- je léto a možná dost nás nejede na trip třeba na daleký Balkán atd, a tak by mě zajímalo jestli rádi někam jezdíte jen tak na skok se někam v tom létě po Moravsky sa okůpat- rozuměj hodit se rybám .) Př. kam rádi zajedete k večeru na skok třeba na chutnou krmi se svojí polovičkou- kamarády. Myslím takové komínovky, když v týdňu z nás dřů kožu a mosíme plnit ty firemní termíny, př. stres majitelů firem je naplňit. Foťte a ukládejte ať máme vaše doporučení na nějaků tů zastávku ve vašem regionku. Moc se těším a totoťk néni enom výzva pro Moraváky aj ostatních u vás doma. Tož díky za pozornosť. Ináč chcu aj tůto informaců veřejně poděkovat BOHUŠOVI že ke mně dojel a zešteloval mě tento pátek ventily a NIC nechtěl- díky BOHUŠU
Upravil devolo dne 24.07.2016 20:55
Foto oblast mezi Veselí nad Moravou a směr Moravský Písek, štěrkáč i přes zákaz se dá pokojně dojet až k vodě. Odbočka cca 2km v pravo od směru z Veselí.
devolo přiložený následující obrázek:
V tůto sobotu tj: 15.10. vyjížďka po vlasti České. Kdo si chce vyfůůůůkat hlavu ze stresu, dětí,manželky,tchýně,šéfa, mistra, panovačné sůsedky, senilnich důchodců v ulici,prostě zdravě vyGS,RT,RT,eResetovat palicu, apod. je vítán. Cíl je jasný najet minimálně 400km (osobně bych to viděl tak na 600), ale aby sme enom neseděli v gauču a nepřepínali móódy (já tej elektroniky moc nee) a režimky map, tak navrhuju: kdo se nekam chtěl podivat a nestihl to, ať navrhne a upravíme plánek možem aj malý výšlap atd. Pokud nee, tak bych si dovolil trasu co jezdím rád směr Bánská Bystrica a dál se uvidí. Hrady, rozhledny, gastro, co vás napadne.Jízdní temtíčko bude zpočátku kadla,kadla a postupně se bude lineárně navyšovat v poměru najetých km Sraz dle dohody kolem 8:30h, odjezdy Hodonín, sběrné místa po cestě účastníků.Počasí bude vcelku v poho.Všichni vítáni, včetně kamarádů jiných kubatur a značek, ať si to nekdo zase nevyloží po svojém, borci! Důfám že jsem zaujal, a těším se na společnost. Hoblování gum až da drát zdar!
Moraváci z orientu(tedy z dalekého východu), jak majů nekeří zde mínění o nás, zvů aj Pražáky pašáky
Edit nechávám na vás su gramatoanalfabed.
devolo přiložený následující obrázek:
Aktualizace, momentálně už sme 4 kousci, já asi sám zitra směr Uherský Brod, tam 3borci se přidajů a směr na ten kůsek na trochen Valašsko a pak Slovensko a potom z5 Valašsko a chtěl bych to háknůt vrchem barz kam hlavně dojet dom za tmy a hlavně namotat min. 1MGbyte/km Zastávka v Tatra Kopřivnice. A lesti to stihnu tak aj Macocha, z tej Kopřivnice vrchem-oblůůčkem důle Odry, Vítkov, Libava, Šternberk, Litovel, Boskovice a Brno. Tak to je plán k diskuzi účastníků. http://www.tatram...&idj=1 No uvidíme vypadá to na fachu na celů motošichtu Tak co eště nee? Nikdo?...
Upravil devolo dne 14.10.2016 18:56
Brno + jsem byl u Bohumila a bylo nádherně. Po ránu fučel vítr jak prase, ale pak se udělalo nádherně.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí