vevis napsal:
V sobotu jdu na Snezku!Kdo se prida?Dobry boty sebou.Me napadlo,ze jsem tam byl jako malej lanovkou,jako mladej na kole,ale pesky jeste asi ne!
Tak na Sněžku jsem nevylezl,ale i tak jsme se krásně prošli.Zetorovu motorku jsem dovezl k nám,protože ten pták měl ještě ve tři odpoledne 2,5 promile pod kůží.Martina ho veze autem a pokračovat od nás bude zítra.Má chudák asi nějakej špatnej kotel.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Mazááááááák To musel bejt večír narvanej,jak vlak do Kyjeva
Upravil Kubrt dne 06.11.2011 17:25
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
To taky.
A tech Zetorovych 2,5 ve 3 odpoledne neni tak spatnejch!Treba mel ve 3 rano 6 promile a pak to odbouravani chvili trva.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jako to ale fakt není prdel , tohle už by chtělo navštěvu lekaře. Ale zase jestli vypil 3 litry není se čemu diviti
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Super akce se skvělými lidmi. Nemělo to chybu. Díky. Na zpáteční cestě jsme se ještě s Evou zastavili za našimi přáteli a "vytáhli" jsme je na vejlet na Hvězdu a okolí - taky paráda. http://tonda1200.....idnes.cz/...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
tak zirafakovi taky uz doma a hlasime jak nam bylo PEDRem a ostatnimi narizeno, dobyti vrcholu snezky. A prezii jsme
Akce super, radi jsme Vas videli a poveselili a kasaci vzkaze take dik svarovi a jeho rodine za azyl.
zirafak přiložený následující obrázek: