Pánové 420km, počasí neskutecne celý trip slunečno, společnost moc fajn borci z Uh.Brodu. Slunko,teplo,tempo akorát, podzimní atmosféra, no sak to znáte a Valašsko. Tak hoblovani gum zduř a vrtulím zvlášť
Upravil devolo dne 15.10.2016 20:11
jezdil dneska někdo? nepotkal jsem skoro živou duši v Jedovnicích byl výlov rybníka, jedno GS stálo zaparkovaný u hospody na druhý straně, ale řiditele jsem neviděl
jinak při slušným oblečení jsou tyhle podzimní vyjížd'ky daleko příjemnější než koupele ve vlastním potu ve třicítkách... přes jegrovky dávám neoprenové kraťasy abych mého choulostivého pimpase udržel v teple a funguje to (já vím, že se nikdo neptal
geofre napsal:
Brno + jsem byl u Bohumila a bylo nádherně. Po ránu fučel vítr jak prase, ale pak se udělalo nádherně.
hele.. ja chapu.. ze jako Morava.. ale tu signaturu.. jestli ses inspiroval Glumem.. tak mas blbe
"It came to me, my own, my love, my precious."
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Petr 75 napsal:
Ahoj tak ja tento vikend nic ale pristi sobotu se
chci podivat na endurobranky tak snad vyjde nejake
prijatelne pocasi jak treba dnes. Ahoj
Tam se chci taky kouknout. Pár známých to pojede..
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
Dneska jsem přejel jen asi 30-40 km Ale dobrý.. 5°C nikde nikdo.. silnice prázdné.. všude krásné suché silnice... Nesvítilo sluníčko.. ale pojezd parádní
Ostudou je, že žádného podobného GS blázna jsem nepotkal, jen kluka na CBRku.. Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Dal jsem "dvoustovku" - směr Pohořelice, Znojmo , Grešlové Mýto, Jevišovice, Mor. Krumlov a domů. Potkal jsem jen jednoho motocyklistu na Alpu 650....Projížďka pěkná.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Pokud by bylo nějaké rozumné počasí a budu mít motorku zpět z lázní, tak bych se tam teoreticky mohl protočit.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Tak o víkendu cca 1200km - počasí slušný - od 3°C do 11°C. Nemok ani jednou. Sice nějaký déšť proběhl, ale nic vážného :-). http://tonda1200....0.10.2016/...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Tak o víkendu cca 1200km - počasí slušný - od 3°C do 11°C. Nemok ani jednou. Sice nějaký déšť proběhl, ale nic vážného :-). http://tonda1200....0.10.2016/
Parádní výlet Tondo !! Hlavně ten cínový důl Rolava by mě zajímal moc..