V noci jsem seč vzbudil, abych si odskočil a všimnul jsem si jak se "nepřizpůsobivý" krade sousedovou zahradou. Najednou se objevil soused a praštil ho po hlavě lopatou, až ho zabil. Pak pro něho začal kopat hrob. Zaraženě jsem se vrátil do postele. Manželka se mě ptala: "Miláčku, celý se třeseš, co se stalo?" "Tomu ani nebudeš věřit, co jsem viděl - ta kuwa soused má pořád tu mojí lopatu!!"
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
VÁŽNÉ VAROVÁNÍ !!!
Ministerstvo vnitra upozorňuje, že 23 % dopravních nehod je spojeno s alkoholem!
To znamená, že zbývajících 77 % je způsobeno těmi ****y, kteří pijí balené vody
Magnesia, Mattoni, sody, energetické nápoje, džusy, čaje a jiné sračky.
Dejte si na ně pozor, způsobují 3x více nehod !!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
VÁŽNÉ VAROVÁNÍ !!!
Ministerstvo vnitra upozorňuje, že 23 % dopravních nehod je spojeno s alkoholem!
To znamená, že zbývajících 77 % je způsobeno těmi ****y, kteří pijí balené vody
Magnesia, Mattoni, sody, energetické nápoje, džusy, čaje a jiné sračky.
Dejte si na ně pozor, způsobují 3x více nehod !!!
Nevím, zda nakupujete v Tescu, ale tohle vám může být užitečné.
Chci vás varovat před něčím, co se mi stalo.Stal jsem se obětí chytrých podvodnic. Tohle se mi přihodilo v Tescu a mohlo by se to stát i vám. Jak podvodnice pracují: Dvě hezké 18-leté dívky přijdou k vašemu autu, když dáváte nákup do kufru. Začnou vám umývat sklo a jejich prsa doslova vypadávají z blůzky.
Kdo by se nepodíval, že. Když jim poděkujete a nabídnete peníze za práci, řeknou "Ne" a požádají vás, zda byste je nezavezli k dalšímu Tescu. Když souhlasíte, obě se posadí na zadní sedadlo. V průběhu cesty se začnou navzájem sexuálně dráždit. Pak jedna z nich přeleze na přední sedadlo a udělá vám to pusou, zatímco druhá vám ukradne peněženku.
Moje peněženka mi byla ukradena minulé úterý, ve středu, dvakrát ve čtvrtek, v sobotu a také včera!!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Posadila se na postel a dala se do pláče.
" Mám strašnou povahu, co to jsem za matku, když tady podvádím mého manžela, podvádím nejen jeho ale celou rodinu. Bože, co jsem to udělala........"
A najednou to dolehlo i na mne: Vzpomněl jsem si na teplo domova, uviděl jsem děti jak mně vždy při návratu domů vítají a mou ženu, se kterou jsem už prošel v dobrém i zlém kus života.....
A tak jsme plakali a šoustali celých čtrnáct dní.
https://www.zonerama.com/rop1
Instalace programu Manžel
Milá technická podporo,
loni jsem aktualizovala program Milenec 5.0 na program Manzel 1.0 a zjistila jsem zpomalení celého
procesu, zejména u aplikací Kvetiny 3.5 a Sperky 2.0, které přitom v programu Milenec 5.0
fungovaly bezchybně.
Navíc program Manzel 1.0 odinstaloval některé velmi důležité aplikace, jako třeba Romantika 9.5
nebo Osobni pozornosti 6.5 a sám si nainstaloval nežádoucí aplikace jako je Fotbal 5.0 nebo
Hokej 3.0.
Také aplikace Rozhovor 8.0 je nefunkční a při spuštění aplikace Uklid 2.6 celý systém, zkolabuje.
Zkusila jsem aplikaci Rejpani 5.3, abych tyto problémy odstranila, ale nepomohlo to.
Co mám dělat?
Zoufalá.
Vážená Zoufalá
uvědomte si, prosím, že program Milenec 5.0 patří do příslušenství Hry, zatímco program
Manžel 1.0 je operační systém.
Prosím zadejte povel myslelajsemsizememilujes.html a zkuste si stáhnout aplikaci Slzy 6.2 a také
nezapomeňte aktualizovat aplikaci Vina 3.0. Program Manzel 1.0 by pak měl automaticky
aktualizovat aplikace Sperky 2.0 a Kvetiny 3.5.
Mějte však na paměti, že zneužívání výše uvedených aplikací může zapříčinit, že Manžel 1.0 se změní
na program Podrazdeneticho 2.5 nebo Pivo 6.1. Pozor! Program Pivo 6.1 je velmi špatný program,
který si sám nainstaluje aplikace Prdeniahlasitechrapani Beta.
V žádném případě neinstalujte program Tchyne 1.0 , do Vašeho systému by se dostal virus, který by
postupně převzal nad celým systémem kontrolu!
Také se nesnažte znovu nainstalovat program Milenec 5.0. Jde o nepodporovanou aplikaci a její
instalace zhroutí program Manzel 1.0.
Shrnutí: Manzel 1.0 je výborný program, má však limitovanou paměť a nenaučí se nové aplikace
jednoduše. Možná, že byste měla zvážit zakoupení podpůrného softwaru, na zvětšení paměti a výkonu.
Doporučujeme programy Vareni 3.0 a Svudnepradlo 7.7.
Hodně štěstí!
Vaše technická podpora.
Najstaršie bawo na svete, absolutne prva generacia! http://www.bratm....9411_n.jpg
Upravil JRM66 dne 24.11.2012 23:07
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.