Tak že v tomto předvánočním čase se v jedné cikánské rodině narodilo další dítě v pořadí už jedenácté které by už neuživili a Eržika říká Dežovi tý Déžo vém to dítě a jdi do města jest-li by ho někdo nechtěl no a tak Dežo vezme děcko a jde do města, obchází všechny ulice až v té poslední v tom posledním domě na konci že prý když je před těmi Vánocemi tak že si ho vezmou. Co čert nechtěl další rok utekl jak voda a Eržice se zase narodí další dítě Dežo už na nic nečeká popadne ho a jde do města už ale nikde nechodí a jde rovnou na konec města do toho posledního domu a že když je zase před těmi svátky jest-li by ho nechtěli a paní povídá nezlobte se ale my budeme mít letos krocana.
****sky párik sa vezme a sú na medových týždňoch. ****ka sa prezlečie do sexi spodnej bielizne a ľahne si na posteľ.
Vyzývavo sa pozrie na muža a zašepká: "Buď na mňa jemný, som ešte panna."
Ženích s revom vyskočí z postele, schmatne nohavice a utečie domov, aby to povedal otcovi.
Ten ho upokojuje: "Neboj, nájdeš si inú. Ak nebola dobrá pre svoju rodinu, nemôže byť dosť dobrá ani pre nás."*pissed* R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
zetor napsal:
Baví se dva turci v Berlínském metru : "A víš, že je v Německu už 2 miliony turků?"
Za nimi sedí babička a ta jen tiše prohodí: "Jo jo. Kdysi tu byly i 2 miliony židů.
to je hodne hodne husty...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Palubní počítače všech modelů značky Ford prošly velkou modernizací. Nyní si krom aktuální a průměrné spotřeby, ujetých kilometrů, teploty a dojezdu můžete prohlédnout i kompletní jízdní řády všech autobusových a vlakových dopravců po území celé České Republiky.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Drahá co chceš letos na vánoce ??
Hmmmm nevim...
Starej najde venku kus rezavího plechu a zabalí jí to pod stromek...
Co to je ? ptá se stará...
Hmmmm nevim.... Kupredu spatki ni krok...
ON: „Vždyť jsem nebyl tak ožralý ne?“
ONA: „No, hodil jsi s mým křečkem o zem a řval jsi u toho: „Pikaču, volím si tebe.“ Potom jsi hodinu křičel ve skříni, že vchod do Narnie nefunguje, a když jsi vylezl, stál jsi v krbu a neustále křičel: „Příčná ulice.“ Pak jsi vřískal na moje auto: „OPTIMUSI, já vím, že jsi to ty, přetransformuj se.“ Potom ses posypal tvář třpytkami a křičel jsi, že jsi Edward Cullen. Zbytek noci jsi pak vypouštěl bazén s tím, že hledáš Nema. A když ses pak vracel domů, skočil jsi po vousatém bezdomovci a nadšeně křičel: „Brumbále, ty žiješ!“
jardajerman@seznam.cz
JardaFGS napsal:
ON: „Vždyť jsem nebyl tak ožralý ne?“
ONA: „No, hodil jsi s mým křečkem o zem a řval jsi u toho: „Pikaču, volím si tebe.“ Potom jsi hodinu křičel ve skříni, že vchod do Narnie nefunguje, a když jsi vylezl, stál jsi v krbu a neustále křičel: „Příčná ulice.“ Pak jsi vřískal na moje auto: „OPTIMUSI, já vím, že jsi to ty, přetransformuj se.“ Potom ses posypal tvář třpytkami a křičel jsi, že jsi Edward Cullen. Zbytek noci jsi pak vypouštěl bazén s tím, že hledáš Nema. A když ses pak vracel domů, skočil jsi po vousatém bezdomovci a nadšeně křičel: „Brumbále, ty žiješ!“
Potká brunetka blondýnku a ptá se jíoslyš, ty jsi pravá blondýna? Jak pravá? No jestli seš stejná nahoře i dole. Jak stejná nahoře i dole? Myslíš vylízaná?