Ja bych rad pri moravskych vyjizdkach konecne uz testoval C02 ve 150padestace
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Ja bych rad pri moravskych vyjizdkach konecne uz testoval C02 ve 150padestace
Co to čtu?? takovou pneu by jsem taky bral..a to všema deseti!
Chlape tuhle gumu by chtelo spousty lidi bohuzel Mitas i po nekolika letech co tuhle gumu chce spousty lidi proste delat asi nikdy nebude.
Čeština můj koníček
Hoši nevěřte tomu, že C-02 chce spousta lidí. Jsou to možná desítky. Při jízdě po silnici na vodě a v chladnu je to jak jízda na užovce. A pro spoustu zákazníků by to bylo poprvé a naposled co by C-02 ve 150 nasadili. Zase by tady vzplanula diskuze o tom, jak stojí mitasky za starou bačkoru. Venku by na tom jezdilo jen pár bláznů.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Budes mit Rudo asi pravdu, ale ti co jezdi C02 pocitaji ze je to na silnici uzovka jen v mym okoli je to 16 lidi co maji vzadu 150 a uvitali by tu C02 ve 150.
Upravil schrek dne 20.11.2016 22:43
Čeština můj koníček
Zdarec, dnes na black pigy čajíček s medíkem k Trampovy. Účast bikerů nulová, až na jednu výjimku a tou výjimkou jste vy-GS banda v zimě jenom ty Géesa potkáš. Tak nevím čím to može byt
Upravil devolo dne 18.12.2016 17:28
devolo napsal:
Zdarec, dnes na black pigy čajíček s medíkem k Trampovy. Účast bikerů nulová, až na jednu výjimku a tou výjimkou jste vy-GS banda v zimě jenom ty Géesa potkáš. Tak nevím čím to može byt
tady v Brně ještě vládne zima. potkal jsem motorkáře na vyjížďce, ale já to bych do solných lázní neposlal, to by mi bylo líto. navíc se má silně oteplit, takže snad na Silvestra ráno
pod trvalým dohledem