Sedí Ježíšek nad hromadou dopisů a v jednom čte:
" Chtěl bych dobrou odstřelovačskou pušku s kvalitní optikou. (abych mohl zastřelit Kalouska)"
No, konečně přání, které udělá radost 10 milionum lidí!
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Vyjde porodník ze sálu a povídá: "Tak tatínku, jsou to dvojčátka."
A pyšný tatík na to: "To víš doktore na to musíš mít pořádnou rouru."
A doktor s ledovým klidem odpoví: "Tak si tu rouru běž pročistit - obě jsou černý jak vix."
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
Víte, kde na světě se jezdí nejpomaleji?
Na Slovensku. Tam se jezdí tak pomalu, že se řidiči dokonce říká vodič.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Nový chemický prvok: Romík (lat. Ciganium) chemická značka Ci Nejedná sa o prvok, ale iba stabilný izotop India. Je bohato zastúpený na zemskom povrchu.
...Základné fyzikálne a chemické vlastnosti: romík je hnedý, mäkký, zapáchajúci. Jeho hustota 1,2g/cm3 je vyššia než hustota vody, to znamená že v nej nepláva. Romík je horľavý, vyniká značnou hydrofóbiou, naopak dobre vstrebáva alkohol.
... Je magnetický - priťahuje železo, ale i farebné kovy. Atómy romíka sa nevyskytujú samostatne, ale vytvárajú homonukleárne molekuly zvané klany, ktoré môžu ďalej polymerovať do tzv. tlúp.
Zlúčeniny: koncentrovaný je prudko nebezpečný, preto je vhodné ho riediť olovom.
Využitie: využitie romíka v praxi je zanedbateľné. Do it my way...
Rus v české autoškole při cvičné jízdě.
Učitel: „Tak se rozjeďte a pokračujte v jízdě!“
Rus řadí: 1, 2, 3, 4, 5… najednou hrozný kravál, auto posléze kodrcavě zastaví.
Učitel: „Proboha co to bylo, co jste udělal?!“
Rus říká: „Vot tak, ja jechal: adin, dva, tri, četyre, pjať… i raketááá!“
... servis a diagnostika BMW Motorrad
V nemocnici jsou tři pacienti. Přijde k nim doktor a ptá se prvního:
„Co se vám stalo?“
„Já mám motorku Suzuki. A jednou si to takhle hasím 180 a najednou zatáčka. Tu jsem nevybral a nabořil jsem do stromu.“
„A co se stalo Vám?“ ptá se doktor druhého.
„No já mám Hondu a jednou jsem jel 230 a najednou zatáčka. Tu jsem nevybral a nabořil jsem do stromu.“
„A co Vy?“ ptá se třetího.
„No já mám Babetu. Jel jsem asi 40 a najednou kolem mě projeli tyhle dva, tak jsem si myslel, že stojím a sesedl jsem.“
Jede žena v trabantu a ten jí vypoví poslušnost. Začne tedy stopovat kolemjdoucí auta a zastaví jí chlapík v bavoráku.
„Opravit to neumím, ale vezmu vás do vleku, jestli chcete,“ nabídne jí. Žena souhlasí.
„Kdybych jel moc rychle, nebo jste měla nějaký problém, tak zatrubte nebo zablikejte,“ instruuje ji ještě před rozjezdem.
Jedou a předjede je mercedes. Řidiče v bavoráku to naprdne a začne ho honit a ani jeden z nich si nevšimne policajtů s radarem.
Policajt u měřicího přístroje vytřeští oči. „Viděl jsi to?“ ptá se druhého.
„Co prosím tě,“ na to druhý.
„No, mercedes, jede dvě stě.“
„No a?“ „Za ním bavorák, taky dvě stě.“
„No a co?“
„A za nima trabant a bliká a troubí, že je chce předjíždět!“
servisak napsal:
Jede žena v trabantu a ten jí vypoví poslušnost. Začne tedy stopovat kolemjdoucí auta a zastaví jí chlapík v bavoráku.
„Opravit to neumím, ale vezmu vás do vleku, jestli chcete,“ nabídne jí. Žena souhlasí.
„Kdybych jel moc rychle, nebo jste měla nějaký problém, tak zatrubte nebo zablikejte,“ instruuje ji ještě před rozjezdem.
Jedou a předjede je mercedes. Řidiče v bavoráku to naprdne a začne ho honit a ani jeden z nich si nevšimne policajtů s radarem.
Policajt u měřicího přístroje vytřeští oči. „Viděl jsi to?“ ptá se druhého.
„Co prosím tě,“ na to druhý.
„No, mercedes, jede dvě stě.“
„No a?“ „Za ním bavorák, taky dvě stě.“
„No a co?“
„A za nima trabant a bliká a troubí, že je chce předjíždět!“