Krasa. Zadnou hezci kolonii jako Prazaci nemame
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Máš kliku že jsem s jedním ortodoxním rodilým super Pražákem dělal v hokně a měl jsem tu možnost porozumět vám našim milým Pražanům. A můžu s jistotou prohlásit za Moravu " mí Pražané mi rozumějí" Zas to néni tak zlé toš co? Mosíme hledat co nás spojuje, že Ps: dojeď nekdy a pokošujem teho vína až se zrichtuješ jak sviňa
A opravdu poslední. Najeto 80km posun kadla kadla 70-80km/h. Zahajujeme sezónu z volnym tempem. Prý má sněžit -říkal Bohuš, cosi z bilym únorem či co
devolo přiložený následující obrázek:
devolo napsal:
Máš kliku že jsem s jedním ortodoxním rodilým super Pražákem dělal v hokně a měl jsem tu možnost porozumět vám našim milým Pražanům. A můžu s jistotou prohlásit za Moravu " mí Pražané mi rozumějí" Zas to néni tak zlé toš co? Mosíme hledat co nás spojuje, že Ps: dojeď nekdy a pokošujem teho vína až se zrichtuješ jak sviňa
hehe... tak Hodonin, Breclav to je hodne tepla oblast a je to videt i na te krajine a prirode.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
devolo napsal:
Aktuálně Bzenec Přívoz - bývalé vojenske cvičiště. A sviti Oskar
Tady to znam,kdyz jsem byl na vojne,tak jsme tam jezdili na strelby.Pisek a borovice kam oko dohledne.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
devolo napsal:
Nechá se tam povozit, aniž by na člověka někdo naběhl?
No jak bych to...Je to chráněná krajiná oblast Váté Písky, a tzn že ne. Osobně to tady mám poježděno s Dakarkou plné 4 roky-ne sezonky, téměř úplně vše. Budeš si chtít zajezdit jde to tady cesty jsou tady vyježděné. Se mnou nepočítej můj stroj už je momo hru, ale pokud přijedeš dám ti podrobný itík kde se tu dá pojezdit a budeš spokojen Pokud bych sehnal nějaké enduro tak povozím v klidu na celý den.Enduro ve mě stále hoří
Upravil devolo dne 25.02.2017 21:25
devolo napsal:
Nechá se tam povozit, aniž by na člověka někdo naběhl?
No jak bych to...Je to chráněná krajiná oblast Váté Písky, a tzn že ne. Osobně to tady mám poježděno s Dakarkou plné 4 roky-ne sezonky, téměř úplně vše. Budeš si chtít zajezdit jde to tady cesty jsou tady vyježděné. Se mnou nepočítej můj stroj už je momo hru, ale pokud přijedeš dám ti podrobný itík kde se tu dá pojezdit a budeš spokojen Pokud bych sehnal nějaké enduro tak povozím v klidu na celý den.Enduro ve mě stále hoří
Dnes jsem byl v pískovně ve Bzenci kde se dá po jezdit. Takže pro zvědavce -pojedeš do města Bzenec směr odbocis na Straznicu (opačne nee je tam oprava) , do zákazu vjezdu-neboj nic nehrozí směrem do Bzenec přívozu jedeš jedeš a podjedeš viadukt tzn. železniční trať . Za nim v zatáčce cca 150m odbocis do leva a furt rovne. A už tam budeš. Klidne si tam pojezdi je to v klidu. Je tam ještě jedna mini treninkova část, ktera je ještě před pískovnou. Upozorní Te Tim směrem velikánů cedule střelnice tak tam můžeš taky bez obav a tam je to lepší pro začátečníky. Kdyby ste někdo chtěl navigovat tak dejte vědět , dovezu vás tam.houk a este fotecky níže