Pánové, ale no tak Klidně na mě machrujte když máte GS. Vcelku férové Qwert se svojí KTM by vám ukázal co je poježděníčko na pískovně. Něco sem s ním pojezdil....
devolo napsal:
Pánové, ale no tak Klidně na mě machrujte když máte GS. Vcelku férové Qwert se svojí KTM by vám ukázal co je poježděníčko na pískovně. Něco sem s ním pojezdil....
Nikdo nemachruje. Jen to neni bezny ukaz jezdit na cestovni s hladkyma gumama v piskovne dik za tip, za chvilku tam razime
pod trvalým dohledem
devolo napsal:
Dnes jsem byl v pískovně ve Bzenci kde se dá po jezdit. Takže pro zvědavce -pojedeš do města Bzenec směr odbocis na Straznicu (opačne nee je tam oprava) , do zákazu vjezdu-neboj nic nehrozí směrem do Bzenec přívozu jedeš jedeš a podjedeš viadukt tzn. železniční trať . Za nim v zatáčce cca 150m odbocis do leva a furt rovne. A už tam budeš. Klidne si tam pojezdi je to v klidu. Je tam ještě jedna mini treninkova část, ktera je ještě před pískovnou. Upozorní Te Tim směrem velikánů cedule střelnice tak tam můžeš taky bez obav a tam je to lepší pro začátečníky. Kdyby ste někdo chtěl navigovat tak dejte vědět , dovezu vás tam.houk a este fotecky níže
Dík za trasu, snad jí někdy využiji
Upravil Jirik dne 06.03.2017 19:16
jo, my jsme udělali přesně tu chybu, že jsme jeli po objížďce a nakonec jsme stejně museli jet do zákazu vjezdu, abychom se tam dostlali. do toho Bzence Přívozu se ale nějak musí dá dojet legálně, ne? kdybys věděl Devolo tak napiš
jinak za hodinu jsme byli zbití jak koně, a ještě drobný dotaz, na ty Váté písky
https://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1t%C3%A9_p%C3%ADsky_u_Bzence
asi nejezdit ani náhodou, co? no já jenom kdyby náhodou
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
jo, my jsme udělali přesně tu chybu, že jsme jeli po objížďce a nakonec jsme stejně museli jet do zákazu vjezdu, abychom se tam dostlali. do toho Bzence Přívozu se ale nějak musí dá dojet legálně, ne?
Legálně se tam momentálně nedostaneš, a to až do 21.6.2017, nelegálně se to toleruje, ale ... víš jak to je, narazíš na vola a hned je problém.
Tož néjni důležité na čem kdo valí, ale esli do teho cíla dovalí ...
Přehled uzávěry máš tu: http://www.strazn...enty=11450
Upravil bikerhp dne 07.03.2017 12:26
Tož néjni důležité na čem kdo valí, ale esli do teho cíla dovalí ...