Taktak... přes Mailboxde.cz přepošleš tak za 200,- Kč (teda je fakt že je to pár let zpět, dnes možná o něco víc )
Jinak pokud na tom nechceš TT logo a budeš ošizen o pár TT fíčur, tak na Louisu jsou NEXX helmy za 130 Euro..
naposledy jsem platil za holici strojek cca 170 kc vcetne vseho mailboxde.cz
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
HonzaGS-SV napsal:
Taktak... přes Mailboxde.cz přepošleš tak za 200,- Kč (teda je fakt že je to pár let zpět, dnes možná o něco víc )
Jinak pokud na tom nechceš TT logo a budeš ošizen o pár TT fíčur, tak na Louisu jsou NEXX helmy za 130 Euro..
...to není tak úplně pravda. Koupil jsem si ji vloni a věř, že logo a nápisy TT jsou to poslední, co jsem chtěl Ale ta helma je HLAVNĚ celokarbon a nemá sluneční clonu, což je z hlediska bezpečnosti lepší. Ostatní věci jsou buď stejný nebo doplňky kompatibilní, takže dokoupitelný.
Tahle cena je hodně slušná (obě dvě), ale vzhledem k vývoji situace, bych očekával, že akce dojde i do ČR ... ostatně to vůbec vypadá, že helma končí nebo příjde nástupce
Neví třeba Pardál, jako seriózní prodejce Nexx? od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
HonzaGS-SV napsal:
...to není tak úplně pravda. Koupil jsem si ji vloni a věř, že logo a nápisy TT jsou to poslední, co jsem chtěl Ale ta helma je HLAVNĚ celokarbon a nemá sluneční clonu, což je z hlediska bezpečnosti lepší. Ostatní věci jsou buď stejný nebo doplňky kompatibilní, takže dokoupitelný.
Tahle cena je hodně slušná (obě dvě), ale vzhledem k vývoji situace, bych očekával, že akce dojde i do ČR ... ostatně to vůbec vypadá, že helma končí nebo příjde nástupce
Neví třeba Pardál, jako seriózní prodejce Nexx?
Právě je už oznámen nástupce - už je uveden v TT katalogu 2018 jako Aventuro Carbon 2
Jerryk napsal:
Právě je už oznámen nástupce - už je uveden v TT katalogu 2018 jako Aventuro Carbon 2
Tištěnej katalog nemám a google nic moc. Nějaký info, pls. Rozdíly, novinky?
Mám tu původní, hned jak ji uvedli a je boží. Chtěl jsem si ji letos koupit znovu a za tu slevovou cenu i koupím, ale stejně mě to zajímá
HonzaGS-SV napsal:
překonávat překážky mě nebaví ani u dobývání žen, ne tak při nákupu kokosupod trvalým dohledem
Miguel napsal:
překonávat překážky mě nebaví ani u dobývání žen, ne tak při nákupu kokosu
pokud mas na mailboxde.cz ucet, tak je to zdrzeni naprosto minimalni.
Neco jako shipito... ty neobjednavas v cizine? Mne prekvapuje... prece vzdycky, kdyz mate na morave hladomor tak musis nakupovat nekde venku.. jako treba na ebayi, nebo amazonu, nebo ne? 17 cm
pravda teď bylo několik hubených let
objednávám, a slušný e-shop zasílá i do Česka i na Moravu a uráží mě, když ne, protože tím říkají ee česká ksindl my neposílat...
akorát anglickému dirtbikeexpressu jsem to odpustil, ale jen proto, že mám pro jiné účely forwarding adresu v Londýně...
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
objednávám, a slušný e-shop zasílá i do Česka i na Moravu a uráží mě, když ne, protože tím říkají ee česká ksindl my neposílat...
ono to je i mnozstvim scamu... nicmene jejich novi obyvatele imho zdatne sekunduji 17 cm
...viz ta keramika...
Upravil hicks dne 13.02.2018 13:04
17 cm