Zdar, zítra má být až 16°C Kdo vyrazí a popřípadě kam na výlet?
Přemýšlím že bych se podíval na Hardeg ( Třebíč - Telč, Slavonice - Rakousko Hardeg - A pak nějak domů směr na Třebíč) Nebo se podívat an Maraton Rally která startuje v Šiklově Mlýně... a nebo na Vírskou
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Zduř nepřidá se někdo na tuto sobotu tj.8.4? Chci jen tak někam možná aj dál, nehlaste se všichni Itík rozhodnem na místě startu.Možná Valachy, možná Blansko, možná Slovakai.
devolo přiložený následující obrázek:
Tady zdechl pes nebo co?
Tak šup, jezdit !!!
Kostel a rozhledna, nejlepší kombinace https://petrswat....om/f800gsa
Upravil swat dne 09.05.2017 09:44
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jo, zdechl a už jsem ho zakopal na zahradě V neděli solo směr Malacky a až na tů slovensků Babu se trochen pokróótit v serpoškách. Celkem 240km. Ale máš pravdu, smrdí to tu zdechlinů Oskárek to eště nerozpálil tak se tak nejezdí- si myslim.
Zdravím vespolek, malimko jsem se přetransformoval a vrátil do mé minulosti (Dakar650, XCH). Mé Erko šlo do světa a že končím. Vydrželo to jen přes zimu. Sehnal jsem si od kamaráda co ji nejezdil jen stékáčkoval 8let. Jezdím pokud možno jen adventure, offík jen v případě zbloudění i když magor jsem na to taky...Kdo to ale bude opravovat, když bohuš na Hondici rezignuje Tak kdyby se někdo chtěl povozit na jihu Moravy klidně se ozvěte něco vymyslíme. Hezký den všem.
devolo přiložený následující obrázek: