Mr GS napsal:
to menča:bílej Dakar
to mářa:místy i po kolena.Když jsem poprvý zapadl,tak jsem musel sesednout a nateklo mi do bot vrchem a to i přes to,že mám kalhoty venkem
Tos tam neměl zastavovat ale projet to! To dá rozum přece Jinak borec na ktmce předemnou zahučel až po nádrž do těch hnědejch sr.a.ček .A já ho v pohodě objel lesem
to nešlo jinak.To bylo po tom prvním blátivým výjezdu,nahoře koleje jak kráva a okolo hustý keře...pak už jsem to taky víc pálil a nebo víc přemýšlel kudy to objet.Jenže to zase přicházely jiný vychytávky,tak jsem se furt školil a školil...až byla tma a byl jsem vyškolenej,jak malej
...musím se ještě hóódně učit
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Odpoledne švára dotáh pingpongovej stůl,tak jsme ho složili a trochu si zamastili pinec.Na dlouhý zimní večery příjemnej relax
Když je hlad,je i husa dobrá.
Tak co dělaj vaše játra?Vevis byl trénovat v Liberci,Já makal na autě ac ovy.Co ten chrudimskej mrdák,dlouho se neozval.Je z toho relíčka nějakej pokakanej.
Kasak napsal:
Tak co dělaj vaše játra?Vevis byl trénovat v Liberci,Já makal na autě ac ovy.Co ten chrudimskej mrdák,dlouho se neozval.Je z toho relíčka nějakej pokakanej.
Chrudimskej mrdák měl pochod Chotusice Crudim tak asi lečí rány šly 2 dny cca 70km
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak Já byl včera na strejdovi Hájíčkovi...pěkný to bylo,ale játra zůstala bez poskvrny....jen 5 piv a 2 panáky od 19:00 do 02:00....jdu do sebe....
Upravil zetor dne 17.11.2011 18:53
Kasak napsal:
Chrudimskej mrdák měl pochod Chotusice Crudim tak asi lečí rány šly 2 dny cca 70km
To na čundru ujdem taky...a ještě stačíme vymect hospody a vypít každej min. litr rumu....
Kasak napsal:
Doufám,že je v Chotusicích vyházeli z vrtulníka a padáky táhli s sebou.
Kasak napsal:
To na čundru ujdem taky...a ještě stačíme vymect hospody a vypít každej min. litr rumu....
Neměli jsme na to 2 dny,ale 22h a bylo v tom 6h spánku na mrazu...a tyhle kecičky si nech tak pro svoje rumový kamarády z čundru,který nikdy nedošli pěšky dál než do samky pro božkov
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Kasak napsal:
Neměli jsme na to 2 dny,ale 22h a bylo v tom 6h spánku na mrazu...a tyhle kecičky si nech tak pro svoje rumový kamarády z čundru,který nikdy nedošli pěšky dál než do samky pro božkov