morabo napsal:
Každopádně ještě poznámka, včera jsme zaznamenali rekord spotřeby - 295km/15l , ať počítám, jak počítám, tak je to prostě 5l na sto...
Kazdopadne taky poznamka Vetrnik pise jak jste jeli svizne a ty jsi jel za 5l kuva to musel bejt fofr No nic to jen aby rec nestala,uz jsem te dlouho nepotkal tak te musim poprudit ale ze 5l to byl dovopravdy mazec Pamatujes si kudy jste vubec jeli?
Joo jeste jsem si vzpomel,ze jsi byl v ne.na ty oteviracce v Jilovim?? Bryle pres pul tvare a prouzkovany triko.Sedel jsi tam jak kdyz ti to tam patri
Upravil Michal dne 15.04.2011 15:55
morabo napsal:
Každopádně ještě poznámka, včera jsme zaznamenali rekord spotřeby - 295km/15l , ať počítám, jak počítám, tak je to prostě 5l na sto...
Kazdopadne taky poznamka Vetrnik pise jak jste jeli svizne a ty jsi jel za 5l kuva to musel bejt fofr No nic to jen aby rec nestala,uz jsem te dlouho nepotkal tak te musim poprudit ale ze 5l to byl dovopravdy mazec Pamatujes si kudy jste vubec jeli?
Joo jeste jsem si vzpomel,ze jsi byl v ne.na ty oteviracce v Jilovim?? Bryle pres pul tvare a prouzkovany triko.Sedel jsi tam jak kdyz ti to tam patri
Jj, to jsem byl já
(jsi se měl přihlásit, taky bych Tě rád poznal)
Jinak svižně se jelo max tak v zatáčkách na rovince jsme právě jeli myslím dost na pohodu. I tak mě ta spotřeba teda dostala.
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Jj, to jsem byl já
(jsi se měl přihlásit, taky bych Tě rád poznal)
Jinak svižně se jelo max tak v zatáčkách na rovince jsme právě jeli myslím dost na pohodu. I tak mě ta spotřeba teda dostala.
Tak byl jsi to ty Tak priste. Ted uz te poznamJinak ja a Mlcoch jsme byli ty co jsme ti uhybali kdyz jsi vyjizdel z toho MYHO flekutam to davam vzdycky Ja. Je tam totiz nejmensi pravdepodobnost ze ti to nekdo slozi.Videl jsi to né kdyz jsme prijeli jak tam ty klouckove udelali to domino.Jedeme pristi tejden do Čihoste tak se tam treba uvidime.
No a spotreba dobry jezdim taky tak nejak kolem 5ti spis trochu nad ale da se rict ze vsechno ve dvou takze dobry.Ale jenom kdyz nejedu Vasi prazskou a sedlcanskou pilu
Michal napsal:
Tak byl jsi to ty Tak priste. Ted uz te poznamJinak ja a Mlcoch jsme byli ty co jsme ti uhybali kdyz jsi vyjizdel z toho MYHO flekutam to davam vzdycky Ja. Je tam totiz nejmensi pravdepodobnost ze ti to nekdo slozi.Videl jsi to né kdyz jsme prijeli jak tam ty klouckove udelali to domino.Jedeme pristi tejden do Čihoste tak se tam treba uvidime.
No a spotreba dobry jezdim taky tak nejak kolem 5ti spis trochu nad ale da se rict ze vsechno ve dvou takze dobry.Ale jenom kdyz nejedu Vasi prazskou a sedlcanskou pilu
Jsme tam byli první, tak jsme se zabydleli, bylo tam příjemně
Místo máš jinak vybraný parádní, i když chvilku jsem měl obavy, že to budu muset otočit kolem nohy a odjet po záhonku, ale nakonec se to rozprchlo.
Tak někdy příště, třeba zrovna v Číhošti, i když vzhledem k předpokládanýmu počtu účastníků se to bude rovnat zázraku s pořadovým číslem dvě
Maiali nel Fango!
fkbart napsal:
No Me to zase nevyslo. ja musel k rodicum na moravu, ale za to jsem se taky pekne projel v jeden den.
PRAHA - > Drazdany (lujz) -> Moravsky krumlov
a pak dnes - > Moravsky Krumlov - Praha
celkem cca 750 KM. No ale priste vas urcite zastihnu - vzdyt stara posta tu mam temer nad barakem.
No a na velikonoce ficim do Bardejova - Slovensko VYCHOD - 700 km jen tam.
Bardejov namesti -- moc pekne -- pizzoska tam ňam ňam
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
morabo napsal:
Jj, přišli jste o nic moc počasí, ale super trasu i dobrou baštu, čekali jsme ráno asi 20minut...
tady v Sudtschechei bylo docela pekne... koukal jsem ale na satelit, vychytali jste to trochu..
ale snad neprselo, ne?
17 cm
To ne, nepršelo a dokonce ani nijak extra hnusně nebylo, ale vzhledem k předpovědi jsme předpokládali přívětivější podmínky. Bylo proste šedivo a chladněji, se sobotou se to nedalo srovnat.
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
To ne, nepršelo a dokonce ani nijak extra hnusně nebylo, ale vzhledem k předpovědi jsme předpokládali přívětivější podmínky. Bylo proste šedivo a chladněji, se sobotou se to nedalo srovnat.
jo cece... cestou do HK jsem snad nevidel mracek ...
17 cm
....jinak stav českých silnic po letošní zimě ja fakt šílený...místo aby člověk vybíral ideální stopu, vybírá tu s nejmenšími krátery...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
jejda, tam nez bych se doplazil, tak uz budu davat deti spat ... mel by si nejaky tip jak se pripadne elegantne vratit k hostivicim nejakou peknou cestou? Smer Stechovice moc nejezdim, diky