Taky se hlasim. Jestli si to Mara s Monou nerozmysli, tak z Machova pojedu nejspis rovnou na likvidacni dovolenou, tak bych ocenil spani v postylce, abych uz zlikvidovanej nevyjel
Ted mam dost problemu abych stihl dat dokupy do dovolene motorku.Tak srazu se zacnu venovat az se vratim z dovolene.Bude to asi mesic pred srazem,tak to staci.
Par podrobnosti.Bude i venkovni sezeni pod velkym stanem,vycep by mel byt i venku.Je moznost spani na pokojich typu ubytovna.Stanovani je v cene vstupneho.
V sobotu by mela byt vyjizdka podle itinerare s malou soutezi.
Snidane snad budou formou svedskeho stolu.Dale se budou pect kyty a budou i nejake hotovky.
Vstupne 100kc.(Je to spis prispevek na vybudovani venkovniho sezeni a poseceni louky pro stany.)
vevis přiložený následující obrázek:
[145.21Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
zirafak napsal:
vevis, muzu prijet i kdyz se ted nenahlasim, vubec nevim jak to bude u me v ten termin, ale pokud to pujde, tak se otocim aspon na 1 den. dik Martin
Jasne ze muzes.Registrace jsou spis kvuli odhadnuti nakupu jidla a piti a to staci priblizne.Pro nikoho to neni zavazne!
Pokud nekdo v nedeli nebude spechat domu,tak jeste muzem zajet na obed do Polska na pstruhy(kdo chce,chytne si sam)a domu jet az od tam tud.