To Peacemaker.
Ta tvá by zasloužila místo už jen za to, že je u svého maitele jen chvilku a už je fotka k mání.
Ale že má google spoždění .....už jsem tu fotku dávno přetáhnul, a ještě pořád je vidět v inboxu. Chce to holt trpělivost.
Ještě jedna poznámka.
Myslete na to, že budeme tisknout fotky na formát A3, takže posílejte fotky v co největším rozlišení.
Ideální je 300DPI což by znamenalo pro A3 (420x297mm) 4961x3508 pixelů. Takové rozlišení třeba já na foťáku nemám, ale aspoň víte co by bylo ideální.
Moc se těch pixelů ale nelekejte. Ukládejte i když jsou vaše fotky menší a grafik si už poradí.
Upravil paja1 dne 27.09.2011 23:54
Pája
paja1> no ja bych svoje fotky nevybral (nejsou z cest, chybi jim zajimavy pozadi - bohuzel VStroma a PanEuropeana poslat jaksi nemuzu), ale posilam zmenseniny a samozrejme originaly v cca 12-15 mpix jsou k dispozici
Je to zatím první a jediné PDčko a tak si zaslouží být ve výběru.
Teď jsem si všimnul, že už se trošku rozjelo i hlasování u jednotlivých fotek. Budu se snažit podle počtu hlasů posouvat fotky z D do C a pak do jednotlivých B výběrů.
V každé B složce pro jednotlivé tipy budu držet maximálně 5 nejlepších fotek, ze kterých pak vybereme ty do kalendáře.
Dneska přišly moc pěkné fotky s 1100GS a jednu jsem taky rovnou do B šoupnul i s mým hlasem.
Takže posílejte fotky a hlasujte.
Upravil paja1 dne 28.09.2011 10:57
Pája
Čau, pracuji pro papírenský velkoobchod a zabýváme se i výrobou vlastních kalendářů. Pokud by jsi chtěl nechat kalendář nacenit i u nás, můžu poslat poptávku vedoucímu výroby. Třeba by to bylo levnější, rychlejší atd. Klidně mě kontaktuj a můžeme se o tom pobavit....
Ahoj, poslal jsem taky pár fotek, ALE v popisu je vsude uvedeno to, co jsem napsal do Předmětu... nazvy jsem dal jako název souboru, popereš se s tim, nebo to mám poslat znova ?
jardajerman@seznam.cz
JardaFGS napsal:
Ahoj, poslal jsem taky pár fotek, ALE v popisu je vsude uvedeno to, co jsem napsal do Předmětu... nazvy jsem dal jako název souboru, popereš se s tim, nebo to mám poslat znova ?
Stefik napsal:
Čau, pracuji pro papírenský velkoobchod a zabýváme se i výrobou vlastních kalendářů. Pokud by jsi chtěl nechat kalendář nacenit i u nás, ......
Díky za nabídku, ale pro letošek jsem už domluvený a dokonce mám i testovací tisk pěkně doma. Pokud by se ale cokoliv zvrtlo tak se samo sebou ozvu.
Pája
S objednávkami to asi jak koukám vypadá dobře, ale já ještě počkám. Fotky ve výběru mně, při vší úctě k autorům zatím moc k pověšení na zeď nelákají... asi tak jedna... Budu držet palce ať to dobře dopadne a rád se potom s objednávkou připojím, na zajíce v pytli moc nejsem.
Jak jsem slíbil,letos si kalendář uděláme! Z mojí strany je vše nachystáno.
Kalendář bude tisknout Petr Berousek ve své firmě a zároveň bude realizovat rozesílání v ČR.
Adresa firmy: Computer MCL Brno , s.r.o. Brněnská 543 664 42 Modřice http://www.mcl.cz...
na Slovensku pomůže Raptor.
Distribuce SK: MOTORAPTOR s.r.o., Romanova 4, 851 02 Bratislava (platba předem!) http://www.motora...p?id_cms=3
Kalendář BMWGS 2012 bude A3, tisk Digital, 13 stran, lesklý papír 250g/m2 Cena 200 Kč s DPH (nebo 8,5 EUR) ČR_Poštovné 1-3kusy 60 Kč (4-10 kusů 80 Kč) + balné 10 Kč + Dobírka 50 Kč SR_Poštovné 1-3kusy 2,2 EUR (4-10 kusů 2,5 EUR) + balné 0,4 EUR, platba pouze předem Ostatní státy_Způsob předání a náklady budou řešeny individuálně
Závazná objednávka kalendáře BMWGS na rok 2012 je na této lince, kde můžete začít směle objednávat. https://docs.goog...E6MQ#gid=0
Vaše objednávky budu postupně zpracovávat a posílat vám na mail potvrzení o přijetí spolu s celkovou cenou.
Prosím o trpělivost, budu to dělat ručně hned jak budu moci.
Kalendář nebudeme schopni udělat bez vašich fotek....zatím slabá účast!!...fota posílejte do 4.11.2011.
Takže projeďte letošní fototeku svých jednostopých miláčků a posílejte nejlepší kousky.
Bez vás a vašich fotek kalendář nebude.
Své fotky prosím posílejte na tuto adresu:
Tisk kalendáře proběhne do 25.11.2011 a expedice do 5.12.2011.
V zájmu usnadnění rozesílání a administrativy vás prosím, aby jste se pokud možno domluvili s kamarády a objednávali společně ve větším počtu na jednu adresu. Usnadníte nám tím práci.
Kalendář bude nabízen k prodeji pouze prostřednictvím stránek WWW.bmwgs.cz
Bude možno na přání doplnit 14 list, který bude širší a umožní individuální reklamní potisk.
Přidávám ilustrační návrh úvodní strany.
paja1 přiložený následující obrázek:
[186.52Kb]
Upravil paja1 dne 04.10.2011 07:54
Pája