Takhle jak to tam je nastrojený to vyjde na kolik? Když se dívám kdo co kde nabízí to aby si vzal kolikrát člověk kalkulačku, kufry, lešení, zámky,panty,barvy.... pak se v tom vyznej. Takže 3x kufry se vším všudy aby to tam drželo a fungovalo na GSA= ****,- Kč ???
Dík.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Pěkná RZ a kdopak se to ukrývá za neprůhledným plexi? Podle postavy buď Hicks nebo........
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat:asi by bylo dobré napsat co máš za strojovnu,jaký kufry?malý?větší?s výřezem?je libo tuning?tobě se nechce hledat,mě se zas nechce to každýmu vypisovat 12x denně
randolf:2 i více měsícůdělám co můžu
3x: puky budou po MS v hokeji k odběru
ještě tu bíločernou krasavici
bystricke přiložený následující obrázek:
No tak ty nové kufry jsou fakt parádníChtěl jsem si koupit Topcase, ale jak to čtu, byl by asi až v zimě
Upravil Milan V dne 08.05.2011 22:29
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Berou se jeste letos objednavky? Min. utery jsem posilal objednavku mailem a zatim zadna reakce
Jednalo se o bocni kufry 38+45l bez vyrezu, bez tuningu proste zcela obyc + puky na F650 GS Twin.
diky za info
vtk napsal:
Berou se jeste letos objednavky? Min. utery jsem posilal objednavku mailem a zatim zadna reakce
Jednalo se o bocni kufry 38+45l bez vyrezu, bez tuningu proste zcela obyc + puky na F650 GS Twin.
diky za info
berou se stále,musím to trochu přebrat,mám vtom trochu maňasa
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Tak jet mužeš ale Bystřa bude stejně mimo protože od doby co má ten novej fotoaparát tak nedělá nic jinýho než fotí!! Takže počkej až se mu to podělá a při 30 dnech co mají na reklamaci ti to sklepne!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
bystřa umí jen noční fotkytakže přes den můůůůůůůůůže f klidu makat
vtk: pak mě prozvoň jak budeš někde na blízku,abych byl doma a někde nefotil
bystricke přiložený následující obrázek: