Fakt dobra cena. Jen v ty motoinzerci pise jineho vyrobce a ze to ma homologaci. Co neci zkusenost?
Upravil spea - ToM dne 11.10.2011 08:16
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Kvalita nic moc, mají je v každém Auto Kelly asi za 400,-
Měl jsem je na 12ctce, ale po kompletní renovaci - lak, utěsnění proti povětrnostním vlivům, upevnění žárovek a jednu jsem použil na xenon. Cena odpovídá kvalitě....
Dal bych si znovu tak třeba na krosku.
Upravil Tomas1200GSA dne 12.10.2011 10:04
R1200GS 08" je minulost >> ADV, HP2, 2V ???
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6
Po koupi ALU Topcase od AluMilanek jsem resil co do nej za tasku. Narazil jsem na jednu jez do nej sedne jak ulita. Hranaty tvar, kapsy po stranach, pruhledna kapsa napr. na povinne ruceni atd. Je primarne urcena na rybarske potreby (boxy). Myslim, ze by byla vhodna i do jinych topcase. Rozmer meho topu je udavan 400 x 320 x 320. Urcite by byla OK i do male Zegy apod. Hlavne cena, ktera je neskutecnych 99,- Kc. Hlavne se nenechte odradit cenou, ktera je skutecne vyprodejova. Za ty prachy je to skutecne luxusni brasna.
Koupit mozno zde http://doprodej.c...rska-taska Uvedene rozmery berte s rezervou. Jedna se obchod bratra, tudiz neni problem dohodnout jiny zpusob dodani ci platby.
spea - ToM přiložený následující obrázek:
Kdyby někdo uvažoval o nákupu nové motorky nebo "předváděcího" kusu v ČR, tak jsem koukal na nabídku a akce v Renocaru Brno a ceny jsou slušné. Konkrétně předváděcí K1600GT má cenovku dole více než o 100000Kč. http://www.renoca...Wg=A.Z.ZMO
Fakt dobra cena. Jen v ty motoinzerci pise jineho vyrobce a ze to ma homologaci. Co neci zkusenost?
ja je mam a je to fakt drek. Zatim teda svitej, ale fakt nic moc. Dva plechy sesroubovany sroubem, vnitrni stribrna vypln se loupe atd. Cena odpovida kvalite, jak uz tu kdosi psal.
Dík za info už jsem chtěl do nich jít.Asi přišetřím a půjdu do Twalcomu.
ja je mam a je to fakt drek. Zatim teda svitej, ale fakt nic moc. Dva plechy sesroubovany sroubem, vnitrni stribrna vypln se loupe atd. Cena odpovida kvalite, jak uz tu kdosi psal.
No právě.......Tím, že jí přestříkal na modro, jí celou zkurvil........Jinak by měla jinou cenu........
Vyráběla se pouze dva roky, svým způsobem jako SE model na uzavření 2V éry GS.