Mám od leta taky motorku od Pariho, no jakesi veci stale doladujeme, radosti jako jini neskacu, takze s konecnym nazorem na kvalitu a sluzby jeho prodeju jeste pockam.. Nez splni to, co nekolikrat slibil..
Upravil bluesbery dne 12.11.2012 20:30
Tak zase po roce skvělá zkušenost s Parisem pořád platí,že je skvělej obchodník drží slovo a motorky od něj jsou top.Tak moc děkuji a držím palce.A všem doporučuji .....Jirka
Pari děkuji.
Ahoj všichni, v pátek 12.7. jsem koupil od Pariho R1200 GS LC, modrou. Velká spokojenost jak s motorkou tak hlavně se solidním jednáním Parise. Můžu říct, že co řekl tak to platilo. Celé jsme to řešili po telefonu a nakonec jsme se i sešli u předávky. Vyřídil i čistopis a evidenčku- pro mne tedy bez starostí. Ne že bych to nedal, ale nemám na to čas. Teď řešíme nějakou bižuterii na moto .Jeho jednání je fakt na úrovni. Kdyby takový přístup měli všichni lidé okolo motorek, myslím tím i servis ,tak by bylo na světě zas o trochu líp.
Boris napsal:
Ahoj všichni, v pátek 12.7. jsem koupil od Pariho R1200 GS LC, modrou. Velká spokojenost jak s motorkou tak hlavně se solidním jednáním Parise. Můžu říct, že co řekl tak to platilo. Celé jsme to řešili po telefonu a nakonec jsme se i sešli u předávky. Vyřídil i čistopis a evidenčku- pro mne tedy bez starostí. Ne že bych to nedal, ale nemám na to čas. Teď řešíme nějakou bižuterii na moto .Jeho jednání je fakt na úrovni. Kdyby takový přístup měli všichni lidé okolo motorek, myslím tím i servis ,tak by bylo na světě zas o trochu líp.
Gratuluju k motorce i k vybranemu nicku, ted se to bude luxusne motat
Maiali nel Fango!
Pari, drž se a nenechej se vyhecovat nějakou Alenkou z říše divů. Mě si dneska udělal obrovskou radost a tvoje motorky jsou perfektní. Jsi dobrý obchodník a ten kdo na to nemá ať to nedělá...
Boris napsal:
pane Borisi. Věřím, že jste z motocyklu odvedl povinnou daň z přidané hodnoty 21%. Váš motocykl byl mladší šesti měsíců najeto do šesti tisíc kilometrů, daň se platí.
Tak se to Alence nakonec povedlo, šikovná holka. Snad je teď o kousek šťastnější.Pari hodně štěstí zdraví a sil.Až budu zase kupovat moto, budeš první, na koho se obrátím.
PARI až budu kupovat další motorku pro syna, tak jedině od tebe. Mám strašnou radost když vidím v garáži tu moji vysněnou černou kočku. Nikdy jsem neměl hezčí milenku...VŠICHNI MI JI ZÁVIDÍ
Tak jak jsem nejprve vychvaloval Pariho tak se toho dosti změnilo . Dnes je má zkušenost úplně jiná. Při posledním obchodě jsme zjistil , že u LT nefunguje rádio a nejsou slibované vnitřní tašky do kufrů. Vzhledem k tomu , že jsem Parimu věřil byla dohoda, že pokud rádio nepůjde opr. bude kompenzace a tašky dodá. Skoro po roce je stav takový, že nekomunikuje asi se nakazil zdejším podnik prostředím a kompenzace byla 2000,-Takže si udělejte svou představu já bych od Pariho nekoupil už ani kolo. Pari se stal p....... jako spousta lidí v Čr.