Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Tuzemsko
Strana 3 z 3:   1    2    3  

Akce BMW GS Veekend Tour - Víkendový srazík
Kubicek
Přidané 27.03.2008 17:08

Registrace: 28.02.07
Taky už to moji nebavilo sedet jen za mnou. Tak jsme pořidili pětistovku a jezdila sama. Ze zacatku se bala tak jsme trenovaly na letišti. Za chvilku se otrkala a po prvni sezone ze pry by to chtelo něco silnejsiho. Jenze holt ted cekame pridavek do rodiny tak jsme druhou moto prodaly a poridime az po matersky (doufam ze to bude slabsi braska GSGrin)
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS

FunTomas
Přidané 27.03.2008 17:45

Registrace: 03.11.07
Jamesgsf napsal:
Taky už to moji nebavilo sedet jen za mnou. Tak jsme pořidili pětistovku a jezdila sama. Ze zacatku se bala tak jsme trenovaly na letišti. Za chvilku se otrkala a po prvni sezone ze pry by to chtelo něco silnejsiho. Jenze holt ted cekame pridavek do rodiny tak jsme druhou moto prodaly a poridime az po matersky (doufam ze to bude slabsi braska GSGrin)

Tak tomu říkám shoda! Renča začala loni jezdit na Suzuki GS 500 a letos bude přesedat na GS 100 PD. Doufám, že se to obejde bez problémů...

Tímto bude ta pětistovka volná - nemá někdo zájem osamostatnit svou drahou polovičku? Grin

Alda
Přidané 27.03.2008 19:44

Registrace: 20.10.07
FunTomas napsal:
To Alda:
Myslíš, že by to nezvládla? Já mám taky větší strach, když Renča jede vedle mě a ne za mnou, ale myslím, že si to zase mnohem víc užijeme. A kromě toho, když se vyválím sám, tak je to moje blbost, ale nechci vzít nikoho s sebou...

Vim, ze nejsem neomylnej a kdybych nahodou zalehl s Luckou za sebou, asi se zblaznim kdyby se ji neco stalo, ale i pres to kdyz je to takhle, mam pohodu a klidnou hlavu.
Kdyz jedem vic motorek, mam strach za ostatni, porad je hlidam, nedokazu si predstavit ze by to byla Lucka.

Topol
Přidané 27.03.2008 19:49

Registrace: 08.10.07
..znám mladou jak svý boty,takže až mě naštve,nejspolehlivější způsob likvidace bude RSV 1000 Mille a moje mladá za řidítky.CoolCoolCoolWink

Milos
Přidané 02.04.2008 13:48

Administrátor
Registrace: 18.10.06
Pokud budete někdo dělat nějakou akci, minisrazík, vyjížďku ap. a budete chtít o tom dát vědět ostatním případně se s někým setkat nebo vzít někoho do party na projížďku, můžete použít volbu "Přidat akci", která se nabízí všem registrovaným uživatelům stránek. Nabídka se zobrazuje pod kalendářem.

www.pinkava.cz
zmijon
Přidané 02.04.2008 17:58

Registrace: 04.02.07
Milos napsal:
Pokud budete někdo dělat nějakou akci, minisrazík, vyjížďku ap. a budete chtít o tom dát vědět ostatním případně se s někým setkat nebo vzít někoho do party na projížďku, můžete použít volbu "Přidat akci", která se nabízí všem registrovaným uživatelům stránek. Nabídka se zobrazuje pod kalendářem.

to je vychytavkaShock kolik akci se muze kryt na jednom datumu ? je to neomezeny?
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“

Milos
Přidané 02.04.2008 18:01

Administrátor
Registrace: 18.10.06
Není to omezené, ale akce, které jsou na víc dní se musí zadávat každý den znovu Sad

www.pinkava.cz
basto
Přidané 04.04.2008 17:31

Registrace: 01.09.07
16.5 až 18.5 je motosraz pohádka lančov u vranovské přehrady byl to vždy jeden z klidných srazů co se tam sejít?

Strana 3 z 3:   1    2    3  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Tuzemsko :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 122
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.68 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI