Taky už to moji nebavilo sedet jen za mnou. Tak jsme pořidili pětistovku a jezdila sama. Ze zacatku se bala tak jsme trenovaly na letišti. Za chvilku se otrkala a po prvni sezone ze pry by to chtelo něco silnejsiho. Jenze holt ted cekame pridavek do rodiny tak jsme druhou moto prodaly a poridime az po matersky (doufam ze to bude slabsi braska GS)
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Jamesgsf napsal:
Taky už to moji nebavilo sedet jen za mnou. Tak jsme pořidili pětistovku a jezdila sama. Ze zacatku se bala tak jsme trenovaly na letišti. Za chvilku se otrkala a po prvni sezone ze pry by to chtelo něco silnejsiho. Jenze holt ted cekame pridavek do rodiny tak jsme druhou moto prodaly a poridime az po matersky (doufam ze to bude slabsi braska GS)
Tak tomu říkám shoda! Renča začala loni jezdit na Suzuki GS 500 a letos bude přesedat na GS 100 PD. Doufám, že se to obejde bez problémů...
Tímto bude ta pětistovka volná - nemá někdo zájem osamostatnit svou drahou polovičku?
FunTomas napsal:
To Alda:
Myslíš, že by to nezvládla? Já mám taky větší strach, když Renča jede vedle mě a ne za mnou, ale myslím, že si to zase mnohem víc užijeme. A kromě toho, když se vyválím sám, tak je to moje blbost, ale nechci vzít nikoho s sebou...
Vim, ze nejsem neomylnej a kdybych nahodou zalehl s Luckou za sebou, asi se zblaznim kdyby se ji neco stalo, ale i pres to kdyz je to takhle, mam pohodu a klidnou hlavu.
Kdyz jedem vic motorek, mam strach za ostatni, porad je hlidam, nedokazu si predstavit ze by to byla Lucka.
Pokud budete někdo dělat nějakou akci, minisrazík, vyjížďku ap. a budete chtít o tom dát vědět ostatním případně se s někým setkat nebo vzít někoho do party na projížďku, můžete použít volbu "Přidat akci", která se nabízí všem registrovaným uživatelům stránek. Nabídka se zobrazuje pod kalendářem.
Milos napsal:
Pokud budete někdo dělat nějakou akci, minisrazík, vyjížďku ap. a budete chtít o tom dát vědět ostatním případně se s někým setkat nebo vzít někoho do party na projížďku, můžete použít volbu "Přidat akci", která se nabízí všem registrovaným uživatelům stránek. Nabídka se zobrazuje pod kalendářem.
to je vychytavka kolik akci se muze kryt na jednom datumu ? je to neomezeny?
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“