Loss napsal:
Po takových zprávách člověk dycky na nějakou dobu trochu plynu ubere.
To je nesmysl...ve chvíli kdy na to člověk sedá, na tohle dávno zapoměl...
Tak já to beru podle sebe. Já to tak mám. Jsem na vyjížďce a najednou projedu jednu zatáčku trochu riskantněji a když je po, začnou v helmě lítat pi.če a není jich málo. Najednou zpomalím a dávám většího majzla. Stejně tak když jsem se před 3 lety vyboural na malým půjčeným endurku, když jsem v ztáčce na poslední chvíli uhýbal Octávce, která si to smažila prostředkem. Týden v nemocnici a rok bolavých zad mě rozhodně od dalšího ježdění neodradil, ale minimálně tu následující sezónu jsem odjezdil mnohem opatrněji. Každá zakováhle zpráva mi od té doby trochu tím plynem pohne zpět... a snad je to dobře. Samozřejmě máš pravdu, že to nic neřeší a ta nestřežená chvilka, kdy si na nic podobného nevzpomenu, si mě prostě najde.
to Loss: takže když to shrnu, jedeš v křeči a bojíš se, kdy a odkud přijde rána.....pánbůh s Tebou....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Ivo, po přečtení tvých řádek mě orosilo. Přeju tvé paní ať rychle srůstá a dám si na její zdraví jednu slivovičku.Máš pravdu, vše je dílem okamžiku.I radostné, i smutné. Pro tebe teď naštěstí radostné.P.
dost mě to vyrazilo dech o to je to horší že se to stalo odjezdem ze srazu.
Ivo přeji Tvé manželce co nejrychlejší uzdravení bez jakýkoliv následků a tobě pevné nervy pozdravuj Ji že držíme palce Fífové
když ho miluješ není co řešit
To Ivo Bohuslav:brzké uzdravení tvé ženě a tobě velkou poklonu,že jsi nezpanikařil a dokázal jsi pomoci.Po přečtení tvých řádků,možná pár lidí pochopí,že kurzy první pomoci na různých akcích,není vůbec špatná věc.Už jsem jich pár navštívil a nelituji.Takže ještě jednou,hodně štěstí a brzké uzdravení.
Dum spiro,spero.
Ivo Bohuslav: přeju brzké uzdravení tvé paní ať je co nejdříve v pohodě a ty máš můj velký obdiv,prožil sis peklo
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Vjetrnik napsal:
to Loss: se nediv, když jsi z Brna...
na druhou stranu je fakt, ze docela riskujes.
naposledy, co jsme spolu jeli tak jsi to napalil okolo Slap nahoru, pricemz v tom polostinu NEBYLO poradne videt na silnici.
---
svym zpusobem te chapu, nevim sam, co je lepsi nez kdyz ti zadni kolo lehounce zacina driftovat po asfaltu v poradne projete zatacce
ted mi jde nejak hur radit .. tak jsem delal pruzkum jak co jezdim (jako jestli mi to blbe neradi jen v urcitem rezimu) a na jakej plyn.. no a cca od Krepenic do Mnisku jedu temer porad vyjezdy ze zatacek na pul - 2/3 - obcas i plnej... takze sice Vjetrnika kritizuju, ale v nekterych bodech se mu snad i blizim.. a narozdil od nej, ktery sedi na moto jednou tydne, ja tohle prasim denne.
Ono je to proste tezke...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Loss napsal:
Tak já to beru podle sebe. Já to tak mám. Jsem na vyjížďce a najednou projedu jednu zatáčku trochu riskantněji a když je po, začnou v helmě lítat pi.če a není jich málo. Najednou zpomalím a dávám většího majzla.
co to je projet zatacku riskantneji?
S blbym plynem, v blby stope, na sterku a kdyz tak nevidis?
Tak to si nadavej.
Ale dobre projeta zatacka kam vidis z tebe dela lepsiho ridice, i kdyz za to trochu vezmes.
Je to tezke... pri pomale jizde ti mekne mozek, otupuji se smysly, mizi idealni stopa, prodluzuji se reakce.
Pri extremu jde o zivot nonstop...
tak mi nejak prijde, ze nejrozumnejsi je (OPET ta zlata stredni cesta.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2