Tak má první a velice pozitivní zkušenost s Ježkem. Ochotný, komunikativní, vstřícný, rychlý a operativní.
Soichiro Honda: "Život se měří okamžiky, které se dotknou Tvého srdce"
12GS [2004] 16GT [2012]
Dostal jsem kontakt na Ježka od Pariho. Potřebuji nastavit zámky hliníkáčů na klíč od motorky. Ježek mi okamžitě poradil, vysvětlil a kdybych nevěděl, mám je přivézt a předělá to během hodinky. Skoro mi vyrazil dech po zkušenostech se servisy. Ježku dííííííky.
Honza
sorry vsichni borci, co chvalite jezka,
ale na mne nejak kasle.
Na podzim jsme se spolu dohodli na montazi pridavnych svetel ( viz prvni stranka - po roce ! ). Mel jsem mu volat, tak jsem tak udelal, volal jsem dvakrat , protoze poprve u sebe nemel notes s kalendarem. Kdyz jsme se domlouvali na presny termin, tak jsem mu rekl, ze nemam padaky, tak jestli to nebude problem, jestli bude mit nejake drzaky. rekl, ze je nema, ze mu je vyrobi nejaky borec, co je fakt dobry, aby to nejak vypadalo - s tim jsem samozrejme souhlasil ( vyrobi je podle 1150Gs co prijede na servis), borec byl ale na dovolene, tak pry az se vrati. Pak jsem jezkovi psal, ze bych koupil i alarm mel jej tady v INzerci ), ale za nizsi cenu, nez za jakou jej nabizel.( odpovedel, ze pockla, jestli jej nekoupi nekdo za jim pozadovanou cenu ) . Ten by mne take pritom mohl namontovat. Samozrejme , ze vsechnu montaz platim.
No, a nakonec jsem mu rekl ze srandy, ze doufam, ze to bude driv, nez napadne snih, protoze ve snehu jezdit nechci.
Snih uz roztal a ja se nedockal.
Jezku, pokud to namontovat bez padaku neumis, nemas jak sehnat drzaky, tak to mas rict hned,pochopil bych to. A ne se na mne uz podruhe takto vykaslat.
vyky
servisak napsal:
Udělej si vejlet a já ti je zapojím...
to servisak dik za nabidku, ale on je ma jezek , nabizel je k prodeji uz v roce 2010,
za to, ze na mne v roce 2010 zapomnel, mne dal v roce 2011 slevu - zajimavou,ale k montazi nedoslo
vyky
Nevím jak se servisní činností, mohu přidat pouze zkušenost s dodáním náhradních dílů. Bral jsem od Ježka 2x, reakce vstřícná a jasná do druhého dne, a v obou případech i při volbě platby předem na účet mi zároveň s rozpisem platby oznámil, že jsou věci už v poště. V oblasti dealerství origo dílů
servisak napsal:
Udělej si vejlet a já ti je zapojím...
to servisak dik za nabidku, ale on je ma jezek , nabizel je k prodeji uz v roce 2010,
za to, ze na mne v roce 2010 zapomnel, mne dal v roce 2011 slevu - zajimavou,ale k montazi nedoslo
Aha ale i tak moje nabídka platí i tak. Až ti je někd dá tak ti je zapojím.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
vyky napsal:
ale na mne nejak kasle.
Na podzim jsme se spolu dohodli na montazi pridavnych svetel ( viz prvni stranka - po roce ! ). Mel jsem mu volat, tak jsem tak udelal, volal jsem dvakrat , protoze poprve u sebe nemel notes s kalendarem. Kdyz jsme se domlouvali na presny termin, tak jsem mu rekl, ze nemam padaky, tak jestli to nebude problem, jestli bude mit nejake drzaky. rekl, ze je nema, ze mu je vyrobi nejaky borec, co je fakt dobry, aby to nejak vypadalo - s tim jsem samozrejme souhlasil ( vyrobi je podle 1150Gs co prijede na servis), borec byl ale na dovolene, tak pry az se vrati. Pak jsem jezkovi psal, ze bych koupil i alarm mel jej tady v INzerci ), ale za nizsi cenu, nez za jakou jej nabizel.( odpovedel, ze pockla, jestli jej nekoupi nekdo za jim pozadovanou cenu ) . Ten by mne take pritom mohl namontovat. Samozrejme , ze vsechnu montaz platim.
No, a nakonec jsem mu rekl ze srandy, ze doufam, ze to bude driv, nez napadne snih, protoze ve snehu jezdit nechci.
Jezku, pokud to namontovat bez padaku neumis, nemas jak sehnat drzaky, tak to mas rict hned,pochopil bych to. A ne se na mne uz podruhe takto vykaslat.
ahoj, asi to nebude úplně tak jak Ti asi přijde ale budiž..
Já jsem se na to totiž úplně nevykašlal... Hned po našem posledním rozhovoru, kdy už teda bylo jasné že nastal problém s uchycením, protože nemáš padáky a není to vlastně kam dát, nelenil jsem a protže jsem od podzima opravdu žádnou 1150 na servisu neměl, založil jsem vlákno - přímo TVOJE http://www.bmwgs....d_id=12051 kde jsem prosil ostatní, zda by mi nemohli pomoci s nápady.. Je pravdou, že jsem trochu čekal, jestli i Ty se k těmto nápadům vyjádříš a rozhodneš se, který by se Ti líbil nejvíc.. Ten člověk, co jsem o něm mluvil že by mi je vyrobil, potřebuje mít nějakou předlohu.. Takže tak to bylo.. Pak se přiznám, že jsem na to zapoměl..
Nicméně, světla, na která jsem Ti udělal speciál cenu, a už je nemáme protže výrobce, od kterého jsme je brali, už je přestal vyrábět, mám pro Tebe pořád schované a držím Ti poslední dva kusy již od toho podzima..
resume: ano, neumím v současné době vyrobit držáky na přídavná světla na Tvou 1150 bez badacích rámů. Světla zde mám stále pro Tebe schované - speciál cena pro Tebe pořád platí.
vyky napsal:
ale na mne nejak kasle.
resume: ano, neumím v současné době vyrobit držáky na přídavná světla na Tvou 1150 bez badacích rámů. Světla zde mám stále pro Tebe schované - speciál cena pro Tebe pořád platí.
když by bylo třeba tak můžu přistavit svojí 1150 jak k okoukání padacích rámů tak k okoukání uchycení přídavných světel a rovnou bych pak mohl u tebe poservisovat nějakej základ, co ty na to?
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
cau Jezku,
sorry, toho vlakna jsem si nevsiml ,
myslis, ze by bylo mozne nechat vyrobit drzaky takove, jake prezentoval Stepan ? Klidne se domluvime ( uz po telefonu ) na termin, kdy prijedu s moto kvuli premereni. O svetla mam porad zajem..
Ted jsem na sluzebni ceste, mel bych cas druhy tyden dubnu.
pozn. svetla si od tebe koupim, i kdyz by nebyla moznost montaze. Ale nejradeji bych to mel od tebe komplet. . A nebo zajedu k Servisakovi na montaz.
dik za odpoved
vyky
Marek BMW napsal:
"Ježka" musím jen chválit, kdykoli vstřícný přístup. Rychlé jednání a zboží obratem dodané. Mohu jen doporučit !
Tak dneska Ježek zase zabodoval. Dal jsem mu hliníkové kufry se zamčenými zámky, protože jsem prodal svoji motorku a zapomněl odemknout zámky. Potřeboval jsem zámky přestavět na nový klíč. Podle vyjádření techniků z BMW NELZE zamčené zámky vyndat bez poškození. To byla pro Ježka výzva. Samozřejmě že to dokázal a po 4 hodinách mám zámky na svůj nový klíč. Ježku jsi BOREC - díky.
Upravil MUDO dne 29.03.2012 20:48
Honza
Ježka rozhodně doporučuji. Sehnal co jsem potřeboval, levne a rychle!!!
+1 F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
... taky se přidám .. rychle a kvalitně (a za slušné ceny :-) .. co víc si přát .. (snad jen aby se nic nesr...o a abych jeho služby nepotřeboval :-)))