Tady přeci nejde o to jestli maj odborářský bossové haciendy.Tady jde o to že není vidět světlo na konci tunelu.Nikdo z vládní garnitury už dávno nechce vyrovnanej rozpočet.Doma si taky nedáš husu když máš jen na gothaj,a nepudeš k menšímu sousedovi pro výpalný.To se děje tady.Námi zvolený lidi se stávají špatnými hospodáři a nakupujou věci co nepotřebujeme,nebo je kupujou drahý a zbytky ukradnou.Za co mám státu platit půl roku svojí práce?Kde jsou ty prachy.Proč jsou ro****aný silnice,proč si armáda najímá externí firmy na ostrahu,proč jsme v čím dál větším schodku?Daně se neustále zvyšujou,ale nic za to nemáš.Makam a věřím,že kdyby mě stát nesmyslně nezdíral pro dobro pár vyvolených tak bych ani důchod nepotřeboval.Stačilo by mi to co si naspořím a pojištění na průser v podobě nemoci.Neserou mě lidi co jsou pracovitý a maj se fajn,serou mě zloději a nejvíc zloději bez studu.Každej soustružník,když udělá zmetek tak ho zaplatí,když pochybí politik,nic se nestane.A tak kradou a kradou a kradou!
tak tak, pokud by ti co dneska berou 13 cisteho nemuseli sporit na rozkradani celeho politickeho spektra tak by jim mesicne zbylo vice nez 13 tisic ktere by si mohli ukladat kazdy mesic do matrace na stari. jestli by to delali nebo ne je jiz jen ciste jejich vec... prehanim, ja vim, nejake dane se platit musi, ale stejne by jim zbylo vic nez nam "naspori" stat ted a to pred ci po jakekoli radoby "reforme"...
dneska jsem navic zjistil, jak je s tou zmenou odpoctu DPH od dubna. no to je taky ojeb jak krava. v tehle casti sveta jsou nejpravicovejsi snad jen komunisti... to nas jeste cekaji veci
Upravil turby dne 11.06.2011 00:39
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
sadilek: prosimtě kradou a kradou a kradou ... u nás krade každej kdo může, politici můžou víc, tak jim to budem závidět a nebudem je mít rádi?
Vyrovnanej rozpočet? Jak? Daně malé, velký firmy mají daňový prázdniny, platí se tu armáda důchodců a mraky sociálních dávek, mandatorní výdaje tvoří většinu rozpočtu státu. Jestli někdo rozkrade stovky milionů, Tebe to možná štve, ale fakticky to je nic proti tomu co stát musí dát na svůj provoz a na výdaje typu důchodů a dávek. V tom je problém.
To že lidi kradou je svým způsobem skoro dobře, protože se víc vybere na DPH za věci co si koupí z těch kradenejch peněz
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Jen tak pro zábavu,když už se tady někteří pořád oháníte tím rozkrádáním, tak musím říct, aniž bych chtěl být příliš konkrétní, že jsem se účastnil obchodu který uskutečnili pánové z odborů, ano, byly mezi nimi Ti kteří jsou teď vidět v televizi a musím Vám říct, že i ten Viktor by se od nich možná měl co učit.
A s tím zadlužováním mně sadilek taky pobavil, kdopak s ním asi začal, kdo rozjel tu nesmyslnou spirálu života nad poměry a nasadil nesmyslné podpory velkým nadnárodním firmám a komu bychom měli v konečném důsledku poděkovat?! Neobjímá ten pán náhodou teď nějaké stromy? A co třeba oblíbený mistr Paroubek, jaké byly rozpočty za jeho vlády, v době, kdy byla světová ekonomika na dlouholetém vrcholu? Nepůjčoval si jen čím dál víc, aby měl na svoje sliby a nepřipomíná Vám to nějaké scénáře z jihu Evropy?
Navíc, která vláda ČSSD taky něco nerozkradla a obešla se bez korupčního skandálu, vždyť žádná taková nebyla?!
Ano, 90tá léta byla divoká, tak jako všude, kde končí diktatura, tak proč by to u nás, po 50ti letech mravní devastace mělo být jinak, ale to že vůči tomu někdo cítí hořkost ještě neznamená, že by snad bylo potřeba podporovat pány odbořáře, co by nás do těch dob minulých asi nejradši dostali zpátky.
První republiku taky nepostavil stát, ale spousty živnostníků a průmyslníků a lidí, co pro ně pracovali. Dnes se téměř nevyplatí někoho zaměstnat... Takže místo aby se pak něco tvořilo, zaměstnavatelé mohli investovat do rozvoje a lidi dostali dobrou práci a za ní dobře zaplaceno, tak jich je pár ždímáno a podhodnocováno, aby se mohlo platit státu na dávky a další přerozdělovací choutky.
Taky mně tahle vláda štve, podobně jako mně štval Topol a pořád čekám, kdy konečně někdo udělá tu slibovanou změnu, ale ruku na srdce a rozum do hrsti, žádnej závistivej levičák to rozhodně nebude!
No trochu jsem se rozepsal víc a dýl než jsem chtěl, tak končím a jdu do Obi pro nějaký ty hřebíky, vrtačku už mám připravenou
Maiali nel Fango!
Waltr napsal:
Hicksi tady jsem 10 let pracoval. http://www.novink...zpravy-dne Dám basu bernardu, a půl království jestli někdo z vás proti odborových pracuje jako zaměstnanec a rukama.
hele ja bych moc ten argument s tema rukama nevytahoval... kdyby inteligentni, progresivni a vzdelani nevymysleli rypadla, nastroje, roboty, pocitace, motory.. tak byste se doted rypalii v jilu zaoblenejma klackama a misto chatovani na facebooku malovali bizony krvi po skale
---
jinak ty jses s tou novou adventurou spis salónní odborar, co? Nejses ty jeden z tech, ktery s temi opravdu bezmocnymi ve finale stejne vyjebe akorat s tim rozdilem, ze jim ani nedokazes dat praci? To byva jeden z rozdilu mezi pravici a levici... levice cca rovnomerne distribuuje chudobu, pravice vytvari prilezitost, ale i trochu nerovnost.
Hele ty inteligentní vynálezce rypadla, nejprve by jsi se musel dostat přes dobu kde ti stupidní hlupák kamenem ubil něco k jídlu....a tak můžeme pokračovat.
Myslím že je ti po Adventůře ůplně ****, ale s klidem který mi všichni odečítači daní můžou zavidět předložím poctivý způsob nabytí Adventůry.
16 let na huti, z toho 10 v netěžším provozu na směny, postup postupný postup z 3. taviče na Operátora a samostatného taviče= slušný plat.
Evropská unie snižuje zamestnanost v hutnictví. Mittal propouští s 13 až 20 násobkem platu. Odečet jen daň = Adventůra. Jak se cítíš, je ti lépe?
Ale stejně jak to že mukl zavítal mezi nás co jezdíme na BMW my jsme přece něco více, ne?
Tvé názory o troše nerovnosti a pravici a levici jsou luxusní, ekonom a časem určitě i ekolog. Můžeš nahradit Vaška, rýpadlo je taky tvá silná stránka.
Myslím že ;i zarytý pravičák ekonom ti poví že odbory pomáhají ekonomickému růstu. Mimochodem se podívejte tam kde jsou odbory opravdu odbory.
Nevím co tady pořád obhajuješ, mě je jedno jestli pravá nebo levá, ale jde o to aby poctivá. Každý krypl bude umět hospodařit stylem zvyšování daní - uhlíři daně zaplacený máš...a na příští rok? Ale co takhle umět s těmi vybranými penězi hospodařit? To jde těžce když máme nejdražší dálnice na světě, a všechny polityky v dozorčích radách.
Kamaráde, tady se něco změní až příjde s pozicí i zodpovědnost a vymahatelná zodpovědnost. Až banda hyen od Dalíka po Grose za své malé domů dostanou co zaslouží.
Trochu mě zaráží tvá schopnost odsoudit zabíjení zvířat a pořádáš lovy na lidi. Škoda že nejsi schopen si své názory obhájit i v reálném životě, jak říkáš zlatý Facebook.
Kalousek zvedne daň na pohonné hmoty. Kamiony začnou brát v jiných zemích, stejně jako přihraniční obyvatelstvo ale pan ministr prohlásí že přesto že jeho krok funguje obráceně a zisky jdou dolů že ,,neumím si představit že bych daň vrátil zpět"
Co to je? To je mu milejší jeho nabubřelé ego, než dobro státu?
Okamžitě ven.
Mimochodem si dovolím info o tom že největší růst zažila republika pod dozorem p. Zemana. Je mi to jasné -to jel z toho co začali pravičáci, že?
Hele, mě je vážně fuk strana, ale myslím že to bylo taky tím, jak jsem zaslechl. Zeman byl jediný kdo nevzal. A vypadá to tak.
Celé je to o hovnu a málo kdo se umí podívat objektivně, jen si hlídá svou pozici v spektru. Nic nevyřešíme a najdeme milion důvodů proč to nejde než jeden způsob jak to jde.
Kruci kdy se naučím ovládat a opravdu ignorovat?
Poslední příspěvek, jestli to nedodržím jsem srab.
A na co pak měl Iva Svobodu, Šloufa (čti předchůdce Dalíka) a ve které vládě, že to seděl Standa Gross?!
A kdopak nám šikovně privatizoval Mosteckou uhelnou???
A k tomu růstu, ehm, nekryje se to s tím státním dluhem?
Maiali nel Fango!
Pro Moraba,Hikse a ostatní rozhrabávače dělníků.
Jsem už 17let OSVČ to jen tak pro to aby bylo jasno.Volil jsem vždy pravici.
To aby bylo jasno podruhý.Jen už mě nebaví dělat ze sebe ovečku.
Až půjde Standa ,Jaroslav,Václav a další za katr a seberou jim lup,začnu věřit,že to myslej vážně.
Jinak souhlas s Waltrem. Taky už na to dlabu.Tydle tlachy stojej za nic.
číst to celé nebudu, jen mě štve, že někdo může takhle beztrestně terorizovat celý národ... např. v Praze mám zaplacenou lítačku na metro, kdybych se chtěl soudit tak musím s dopravním podnikem, mezi kterým mám smlouvu... škoda, že nemohu s odboráři, bylo by fajn, kdyby měli hradit náklady řízení, by si to příště rozmysleli stávkovat
sadilek napsal:
Až půjde Standa ,Jaroslav,Václav a další za katr a seberou jim lup,začnu věřit,že to myslej vážně.
Přečti si to laskavě ještě jednou. O dělnících tu nepadlo ani slovo!!! Každýmu přeci musí být jasný, že bez těch, kdo pracují rukama to jít nemůže, stejně jako to nemůže jít bez těch, co jim dávají práci. Bavíme se tu o obdorářích a jimi zblblých, kteří si berou do úst výroky hodné Klementa Gottwalda v roce 47 a tvrdí jak mluví za celou společnost a za její dobro, přitom jen usilují o to, aby se oni měli dobře a ať jim příští generace políbí. Proti tomu se tu stavíme, ale jestli jsi to nepochopil doteď, i s kolegou Waltrem, tak už Ti to asi stejně vysvětluji marně...
Upravil morabo dne 11.06.2011 08:27
Maiali nel Fango!
Waltr napsal:
Hicksi tady jsem 10 let pracoval. http://www.novink...zpravy-dne Dám basu bernardu, a půl království jestli někdo z vás proti odborových pracuje jako zaměstnanec a rukama. Jedna věc je jistá, z cizího krev neteče. Asi to vymysleli komanči, a jiní se toho rádi chytli. Tato debata je stupidní, stejně jako má reakce, stejně jako to že tyhle uvědomělé diskuze začíná vždy ten jeden udřený inteligent. A stejně mi to hlo žlučí.
Nemá to konce a já si nedám říci.
PS: Vás poctivých a slušných podnikajících jsem se nechtěl dotknout, jsem upřímně rád že jste. Jinak by nás zlatokopové nahnali do lágrů. Fuj. Jsme nesociální hyeny. Proč nenecháme žít jen ty co něco státu přinesou? Ať je toho k rozkradení více. Mě je zle jdu zvracet....ven...doufám že mě někdo nepřejede tím vzorkem s hřeby...
Hele, Waltře, království si nech celý, ale tu basu bych bral. Makám rukama coby zaměstnanec a ještě na tři směny, takže podmínky splňuju.
Jinak dokud bude exisistovat dav, kterej se nechá opít rohlíkem, protože je to míň namahavý, než používat vlastní rozum, tak se vždycky najde opice, která se těmto lidem poveze na zádech. Třeba až do Bruselu, za odborovým tátou. Většina lidí ví, že nemůže utrácet víc než vidělá. Buď budou vyšší příjmy do rozpočtu nebo nižší výdaje na útratu. Jiná cesta kromě řecký není.
MotoPaja napsal:
sadilek: prosimtě kradou a kradou a kradou ... u nás krade každej kdo může, politici můžou víc, tak jim to budem závidět a nebudem je mít rádi?
Vyrovnanej rozpočet? Jak? Daně malé, velký firmy mají daňový prázdniny, platí se tu armáda důchodců a mraky sociálních dávek, mandatorní výdaje tvoří většinu rozpočtu státu. Jestli někdo rozkrade stovky milionů, Tebe to možná štve, ale fakticky to je nic proti tomu co stát musí dát na svůj provoz a na výdaje typu důchodů a dávek. V tom je problém.
To že lidi kradou je svým způsobem skoro dobře, protože se víc vybere na DPH za věci co si koupí z těch kradenejch peněz
Takže ono je to vlastně v pořádku,klidně všichni kraďte dál Svatá prostoto.Máš pravdu stát vynakládá na mandatorní výdaje čím dál víc,tak jak přibývá důchodců,jenže tenhle problém se dal předpokládat,protože každému muselo být jasné,že silné poválečné ročníky nezůstanou věčně mladé.A copak provedli naši nejvyšší?Srali na to jak na placatý kámen.Teď objevují ameriku a snaží se to zaplácnout penězma ,které nám všem tahají z kapes.A aby toho nebylo málo,časem se tady vyvinul druh "pijavic",které se přilepily na státní peníze a zdatně sajou.Buď si jistý,že nejde o "jen" o stamilióny.Otec než odešel do důchodu,míval co dočinění s velkýma dopravníma stavbama (...a rozhodně ne jako kopáč ) a z toho co mi vyprávěl o tom, co se kolem toho děje za svinstva,mi běhal mráz po zádech.Miliarda sem ,miliarda tam,stát to zacáluje.
To ani nemluvím o špinavých státních zakázkách na obraně,prohrané arbitráže,kdy jen za Železného ČR zaplatila 10 miliard ,za Diag zřejmě budem platit taky a takhle můžem pokračovat dál, klidně až do večera.
A co dělá stát,resp. politici? Místo ucpávání děr kudy peníze utíkají,sahají lidem do šrajtoflí,protože je to nejjednodušší a aby toho nebylo málo ,sáhne na peníze postiženým a maminám na mateřské (opravdu kvalitní propopulační politika,jen co je pravda).
Další problém který odčerpává peníze, je neuvěřitelně přebujelá byrokracie.Když můj děd stavěl barák,potřeboval jeden papír .Dnes musíš mít papírů jako když se staví jaderná elektrárna.Do ****u proč?Máme snad nejvíc policajtů v Evropě,ale na ulicích to není vidět.Proč?Živíme tolik celníků,jako za dob Československa.Proč?......................Tady jsou ty peníze,které potom následně v rozpočtu chybí.Tady se má začít a až bude tohle vyřešené,pak teprve můžou sahat lidem do kešení.
Osobně si myslím,že budou hlavouni (a to všude po světě) srát lidi tak dlouho,až se zase objeví typan jako Lenin nebo Hitler a to zas bude divení..........
jen takovy nevinny dotaz -- NEMATE NEKDO KYSELINU MASELNOU?!
rad bych koupil ci si kousek odlil...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
sadilek napsal:
Nikdo nesouhlasi s tim, ze se krade, to me s.re taky. Ale tahle stavka je proti reformam a ty je preci potreba udelat, ne? Nejde zit dlouhodobe nad pomery... :-/
...Myslím že ;i zarytý pravičák ekonom ti poví že odbory pomáhají ekonomickému růstu. Mimochodem se podívejte tam kde jsou odbory opravdu odbory...
Clovece nevim, ale nenapada me, kde odbory necemu pomohly. V airbusu zavinily skluz v dodavkach A380, kdyz zacali vydirat firmu tesne pred zahajenim seriove vyroby. V Boeingu stejna situace s B787, zpozdeni v dodavkach v radu let. Ne jen kvuli odborum, ale hodne kvuli nim. Stejne v Alitalii, kde odbory donutil vlasniky firmu polozit a od nuly restrukturalizovat. Stejne odbory v CSA, kde taky velkou merou prispely k pruseru, ktery tam je. Nikde nevidim ten prinos, jen vydirani... :-(
Upravil alesvagner dne 11.06.2011 11:58
A helemese, kolik se tady vyrojilo voličů komunistů a kryptokomunistů. No fuj, vy čuramedáni...
Plně s Tebou cítím. Taky se divím, že i potom, co se kolem nás za posledních 20 let děje, a zatím stále ještě beztrestně, se i dnes najdou lidi schopní volit aktivní svazáky a vyčurané všehoschopné synáčky bývalých aparátčíků a dalších komunistů a kryptokomunistů nalezlých k modrým strakám. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)