Když jsem včera viděl kousek fotbalu o který se vubec nezajímám, tak budu radši motorkář než fanoušek fotbalu. Ty se teda zase předvedli, jak je to zajímá. Jen co by zničili a to je vše. Jsou to idioti a nechal bych je to zaplatit.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cycli napsal:
Když jsem včera viděl kousek fotbalu o který se vubec nezajímám, tak budu radši motorkář než fanoušek fotbalu. Ty se teda zase předvedli, jak je to zajímá. Jen co by zničili a to je vše. Jsou to idioti a nechal bych je to zaplatit.
Přesně tak kolektivní sporty bych zakázal. Všem bych rozbil držku a nechal je to zaplatit. Případně jejich kluby. Tak a teď do mě...
Asi to nebude o zákazku kolektivních sportů....
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
BIGR máš pravdu. Mě fotbal taky nezajímá, ale tata na něj koukal a nedalo se to přeslechnout, tak jsem se šel mrknout. Prej je fotbal, ale mě to přišlo jako organizované rozbíjení čehokoli co přijde pod ruku. Já to nechápu.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
pivos napsal:
Asi to nebude o zákazku kolektivních sportů....
Zakázat to nejde,ale co třeba když dělaji fanoušci bordel,tak se bude hrát bez nich. Klub nebude mít tržbu ze vstupenek a ještě se mu bude blbě hrát protože tam budou mít ticho.
Ale já fotbalu nerozumim,tak bych to tady něřešil. Na to jsou jiný fora. Jo a o hokeji vím jen to,že ten pruhovanej nehraje. Kdyby se někdo příště ptal...