Advik napsal:
To Cycli: 45km
To MCJ: To jsi najel 400km nejvíce v životě, a nebo jenom v tom Řecku?
No já na Sardinii, když jsem se jel jen tak projet po horách, tak jsem dal 800-900km denně.
Advíku,máš stejnej nick jako moje motorka .Povídej,jaká je sardinie?taky jsem o ní uvažoval.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
On nemá jen stejnej nick jako tvoje motorka, on taky má stejnou motorku jako ty.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
- bez zosadnutia z motorky (doslova) 520km na supu
- za jeden den nieco malo nad 1200km ale to samozrejme aj s prestavkami... ale bolo to o hubu a nikdy viac
Tom_P napsal:
.... z Albánie do Prahy, cca 1600 km, teď v pátek Průměrná teplota +2°C
hustej vykon, ale jses cvok... velke riziko myslim.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tom_P napsal:
.... z Albánie do Prahy, cca 1600 km, teď v pátek Průměrná teplota +2°C
Slušné...
Letos začátkem března jsem jel do Kolína n.Rýnem na jeden zátah 1000 km, v noci na dálnici na Vysočině T= -5 st C Zpátky druhý den stejně
V květnu pak ze Sarajeva 1200 km v kuse.
Jak píše Hicks - není to zrovna bezpečný styl cestování. Ale byly to jednorázové přesuny a cítil jsem že to můžu zvládnout, jinak bych neriskoval.
Vjetrnik napsal:
Tak trochu téma: kdo je větší magor?
Znám lidi, pro které je utrpení ujet 100 km v autě, natož na motorce. A znám také lidi, kterým nečiní problém ujet mnoho set km na čemkoli, bez toho, že by se projevovala na nich větší únava. Mezi ty druhé počítám i sebe. Za posledních 17 let jsem absolvoval možná stovky cest (autem) po Evropě, dlouhých 700-1400 km bez toho, že bych se musel nějak zvlášť přemáhat, abych je zvládnul v kuse. S motorkou to mám podobné (zvlášť na superstroji BMW GS 1200 ) Každý máme jiné vlastnosti a schopnosti a nemusíme být kvůli tomu, že něčeho zvládneme víc, hned magoři. Jistě se najde disciplína, ve které i ty vyčnívaš nad běžný průměr a přitom taky nejsi magor
Upravil bluesbery dne 25.10.2010 10:35
Vjetrnik napsal:
Tak trochu téma: kdo je větší magor?
Znám lidi, pro které je utrpení ujet 100 km v autě, natož na motorce. A znám také lidi, kterým nečiní problém ujet mnoho set km na čemkoli, bez toho, že by se projevovala na nich větší únava. Mezi ty druhé počítám i sebe. Za posledních 17 let jsem absolvoval možná stovky cest (autem) po Evropě, dlouhých 700-1400 km bez toho, že bych se musel nějak zvlášť přemáhat, abych je zvládnul v kuse. S motorkou to mám podobné (zvlášť na superstroji BMW GS 1200 ) Každý máme jiné vlastnosti a schopnosti a nemusíme být kvůli tomu, že něčeho zvládneme víc, hned magoři. Jistě se najde disciplína, ve které i ty vyčnívaš nad běžný průměr a přitom taky nejsi magor
tady jde myslim spis o tu potencialni namrazu... :/
my taky docela v pohode udelame tisic a vic za jeden den.. ale namraza s nalozenou moto.. bojim bojim bojim.. zvlast na dalnici.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Na R 1200 GS - lehce přes 1100 km a v pohodě další den 800km. CBR1100XX - 1000km a byl jsem totálně rozsekanej. Dodávkou 2500 km s minimálníma přestávkama na WC a tankování.
Nejvíc v kuse cca 950 km, ale kupodivu ne na GSA, ale na Fireblade 929 Praha - Graz -Praha na otocku z jeden den...ještě dneska to cejtím..jako ty křeče co mně braly při cestě zpět...a to už to brzy bude 10let ale zase je fakt, že po dálnicích do docela odsejpalo.
GS 1200 R Adventure
Na GS nejak 1550km z Albanie domu, uz to tak nikdy nepojedu 700-800km je pohoda,pak uz je to opruz.
Na CBR 954 z Lago di Garda domu,necelych tisic,vetsina po dalnici a docela pohoda.
Aktualne 1250 GSA HP
Já nic moc. Na moto Yamážka 750 Super Ténéré.V kuse cca 310km pak mne berou křeče do nohou ale celkově není problém přes 1000 za den. Praha-Ravenna Itálie cca 1200km,Vanju Mare Rumunsko-Praha cca 1250km přes den a noc, Z Paříže do Prahy od 5:00PM do 3:30AM cca 1200km no a asi nejnáročnější byla cesta z Lulea Švédsko na Nordkapp a zpět do Lulea za dva dny cca 2000km a pak hned za jeden den dolů do Helsinek cca 1000km dojeli jsme tam ráno a začali shánet lístky na trajekt do Rostoku sehnali jsme je odjezd v poledne z Turku o 100km dále. Ve volným čase jsme zašli do zoo a já tam usnul opřenej o plot a pak stíhačka na trajekt kde jsem si poprvé zažil ukázkové mikrospánky ale trajekt se musel stihnout tak celkem mazec a pak nějaké další nonstopy Holandsko-Praha,Maďarsko-Thessloniki atd. NEJLEPŠÍ NA TOM JE ZÁPAD A VÝCHOD SLUCE V SEDLE :-) TO ZA TO STOJÍ.
Já mám na bramboře za sebou cestu Livorno-Náchod 1320Km, 7-23 s manželkou za zády. Od Mnichova chcalo a u nás v Náchodě bylo 8 stupnů C. Jinak rekord mám v autě 3000mil za 3dny. Jel jsem pro řidičák z Colorada do Texasu a musel jsem pro značky do Wisconsin. Pak zpátky domů do Colorada. V pátek jsem měl volno a v pondělí jsem musel být nastoupený v práci. Pěkný výlet
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
Nejdelší trasa Dubrovník -Polička na BMW 1150 GS -1270 km ,.s hodinovou spací přestávkou v Rakousku na mezi
Jinak Livorno -Polička 1160 km na XJ 900 uplně v kuse se 3 redbulama a tabulkou rakouský čokolády -ruce uplně na hadry oteký
Největší masakr -Švýcarsko (vesnička pod Jungfrau) -Polička 980 jeli jsme to neuvěřitelných 36hodin ve Vimperku jsem se vzbudil na světelný křižovatce a šipky v pruzích proti mě ,hnus fialovej NIKDY VÍC
Z Rimini Do Frýdku cca 1200, problém žádný, jen mi bylo líto spálit tolik benálu po dálnici. To je hřích. V alpských serpentínách jsem jel z Arraby přes různé průsmyky až do Livorna, cca 700 km a to už bylo husté, od Maranella do Livorna jsme ty zatáčky jeli v noci. A to už jsem byl na cestách dva dny, první den cca 800, druhý 400 a třetí 700. Jel to se mnou kolega na Firebladu a ten už byl na kaši.
Tak ja jel letos z Norska do Ceska 2000km nonstop a jel jsem to 26hodin s tim ze me v Dansku za mosty chytil dest a pak v Nemecku se to stridalo misty dest misty sucho.Ale mel jsem v planu po vyjeti z Norska ze nekde v Nemecku u Kiel prespim ,ale prijel jsem uz za tmy ,tak jsem si reknul proc po ujeti cca 1100km bych to nezkusil dal,no a kilometry ubivaly a unama pribyvala,ale uz bych do toho vickrat nesel byl jsem totiz tak unavenej ze mi pak neslo ani zalehnout.A jel jsem to na GS 1200 adventure ,na pohodli jsem si nemohl stezovat.
BMW GS 1200 adventure