plovouci? to bych chtel videt.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
kim napsal:
Proč slabota? já s nima byl spokojen,přední mají ještě tak půl životnosti a to mám najeto 40 000km-
tim jsi to vysvetlil
na bezny provoz to NENI ok.. proste to MOC nebrzdi a to neni ani omylem bezpecne.
s origo destickama mi to brzdilo PODSTATNE hure, nez 6 let starsi 1150.
No myslím že na běžný způsob jízdy je to plně dostačující, zase něco co se seká při doteku páčky bych asi nechtěl ,mě to vyhovuje,ale jak se říká proti gustu...
sorry, ale klidne si jezdi na motorce co spatne brzi, mne je to egal.
nicmene. byl jsi varovan. Podle mne to je totalni kravovina, protoze v krizovce proste POTREBUJES, aby to dobre brzdilo, neb na tom zavisi tvuj kejhak.
navic o zadnem doteku packy mluvit nelze. i s lepsima destickama to zadny zazrak NENI. standard 1150 nebo LC stejne brzdi lip.
+ pokud ti vydrzi predni desticky 80k km, neco je imho spatne. Mne puvodni smerovaly k podobne vydrzi, nastesti jsem se jich zbavil vcas.
17 cm
kim napsal:
Proč slabota? já s nima byl spokojen,přední mají ještě tak půl životnosti a to mám najeto 40 000km-
tim jsi to vysvetlil
na bezny provoz to NENI ok.. proste to MOC nebrzdi a to neni ani omylem bezpecne.
s origo destickama mi to brzdilo PODSTATNE hure, nez 6 let starsi 1150.
No myslím že na běžný způsob jízdy je to plně dostačující, zase něco co se seká při doteku páčky bych asi nechtěl ,mě to vyhovuje,ale jak se říká proti gustu...
sorry, ale klidne si jezdi na motorce co spatne brzi, mne je to egal.
nicmene. byl jsi varovan. Podle mne to je totalni kravovina, protoze v krizovce proste POTREBUJES, aby to dobre brzdilo, neb na tom zavisi tvuj kejhak.
navic o zadnem doteku packy mluvit nelze. i s lepsima destickama to zadny zazrak NENI. standard 1150 nebo LC stejne brzdi lip.
+ pokud ti vydrzi predni desticky 80k km, neco je imho spatne. Mne puvodni smerovaly k podobne vydrzi, nastesti jsem se jich zbavil vcas.
mno jestli mi vydrží 80 tisíc to opravdu nevím spíš ne jak jo (já do mrtě nesjíždím žádný spotřebák) ale prostě mě to brzdí tak že mi to stačí a špatně to není ale nejezdím brzda plyn to je fakt a kolizi jsem za svoji řidičskou třicetiletou kariéru taky ještě neměl žádnou (klepu na dřevo)
RC - Kompozit určený jen pro závodní dráhu. Je to pravá závodní brzdová destička, která se hodí pro jakékoliv soutěže na závodní dráze.
SC - Slinutý kompozit pro využití na závodní dráze i v silničním provozu.
SA – slinutý kompozit. Zvlášť určený pro přední brzdy, vyznačující se velmi dobrou účinností za jakýchkoliv provozních podmínek. Ideální alternativa k brzdovým destičkám OE.
SP – slinutý kompozit. Speciálně určený pro zadní brzdy, stabilní za jakýchkoliv provozních podmínek.
SX – Slinutý kompozit pro terénní motocykly a Supermotard.
SD – Slinutý kompozit pro terénní motocykly. Méně agresivní než SX, umožňuje tak pružnější kontrolu brzdění.
TT – Karbon-Keramický, polokovový. Vhodný pro terénní ježdění: Zvlášť účinný při špatné přilnavosti, kdy je zapotřebí pružná odezva brzd.
XS – slinutý kompozit. Vyvinutý speciálně pro maxi skútry.
OE - směs OE. Originální náhradní díl od firmy Brembo
Takže nějaká změna po letech? Co máte vepředu za desky? Uvažuji o Brembo 07BB03SA , může je mít za nějakejch 782,- Kč s dph
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Takže nějaká změna po letech? Co máte vepředu za desky? Uvažuji o Brembo 07BB03SA , může je mít za nějakejch 782,- Kč s dph
AP RACING.
ale tobe staci neco levnejsiho...
17 cm
Zdravím,
vyměnil jsem zadní destičky na F800GS, dal jsem Brembo 07BB02SD a přijde mi, že dost žerou kotouče. Nevíte jestli je tento typ (SD) opravdu tvrdší než OEM a víc žerou kotouče, nebo se mi to jen zdá ? Zda se mi, že brzdí líp než OEM.
díkes
š.
Upravil chstepan dne 24.09.2020 17:52
(ch)stepan