dejvit - jestli máš trochu trpělivosti, tak to normálně opravíš - i ty s dečkou (vyhodíš ji, nahradíš odporovým drátem, vyzkoušíš funkčnost, nasadíš nové gumové rukojeti). http://www.bmwgs....ost_358950...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tondo, pokud jsem tě pochopil, tak tam můžu dát klidně i ten heft s drátem a nemusí byt s dečkou. Jeden se mi rysuje a je úplně fungl nový za super cenu, až dorazí tak uvidím.
Buď opravíš ten svůj heft (sundáš dečku a namotáš odporový drát - cca 8,5ohmů) nebo tam dáš ten ze staršího GS do r.2007 (s odporovým drátem).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Však ono to objednací číslo heftu z "dečkou" je jiné jen kvůli těm "střevům" v heftech - jinak jsou naprosto stejné - pasují a odpor mají stejný (jak drát, tak "dečka" ).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tak koupě staršího heftu nevyšla, zatím jsem to neřešil, ale léto uteče a pak nebude čas. Chlapci s tou opravou, tedy výměnou dečky za odporový drát to zkusím. Poraďte ale jaký ten drát koupit, v prodejně jich mají několik, jsou různé teploty od 140 st. celsia po 1400 st. celsia a různé průměry. Co mám koupit, ať z toho potom nemám malý gril
Rano sednu na motorku, zapnu vyhrivani a levy heft nefunguje.
V sobotu odjizdim do Rumunska a zrovna by se vyhrivani celkem siklo.
Je tu nekdo, kdo by se mi na to podival? Vyjizdim v patek po praci z Mnichova a z pa/so spim v Praze.
moto: 1200gs r.v.2012
Diky!
Upravil cejsi dne 11.05.2016 13:43
BMW R 1250 GS HP
Ex BMW R 1200 GS Rally DOHC
Kdyz tu rukojet zitra koupim v mnichove(snad ji budou mit na sklade) , co to obnasi ji vymenit?
Kdyz to rukojeti nebude, prodam ji dal.
Diky!
BMW R 1250 GS HP
Nic na tom neni. to zvladnes... Hure se dela prava kvuli plynu, ale taky to jde... Jak psal Leonardo, do pul hodiny to das... Mi to taky prestalo jit z niceho nic...
Já před rokem řešil stejný problém. Vyřešil jsem to tak, že jsem koupil opravnou sadu za pár korun (odporový drát + gumové hefty), starou gumu heftu opatrně rozříznul, opravil přerušený drátek (výměna drátu nebyla vůbec potřeba, prostě jen praskl drátek), novou gumu zevnitř nastříkal lakem na vlasy a nasadil - práce max na půl hoďky a řešení za pár korun
cejsi napsal:
Muzete mi prosim jednoduse popsat co kde povolit, abych to vymenil?
Nevim, jestli si vzpomenu presne, ale budes potrebovat torx naradi
- vysroubovat velky torx z boku riditka
- povolit zpetne zrcatko
- rozpojit stekr
- pod heftem je sroubek - povolit a vytahnout
a mas to venku.
Az budes davat zpatky zrcatko, tak tam najdes takovou drazku na urceni puvodni polohy
cejsi napsal:
- povolit zpetne zrcatko
- rozpojit stekr
a mas to venku.
Az budes davat zpatky zrcatko, tak tam najdes takovou drazku na urceni puvodni polohy
Super, diky za navod.
Za chvilku jdu BMW, tak doufam, ze heft budou mit skladem.
Dejvidek napsal:
[quote]cejsi napsal:
- povolit zpetne zrcatko
- rozpojit stekr
a mas to venku.
Super, diky za navod.
Za chvilku jdu BMW, tak doufam, ze heft budou mit skladem.
kuba
Tak heft mam :-)
Jeste k tomu navodu, jak to vymenit. Jak pises ten posledni bod - pod heftem je sroubek - povolit a vytahnout
K tomu sroubku se dostanu jednoduse? Abych tam neco neurval...
Upravil cejsi dne 12.05.2016 12:06
BMW R 1250 GS HP