tak nejlevneji tady http://www.louis....r=10003248 pokud chces objednavam ve CT pro par lidi z fora tak dej kdyztak vedet
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Vite nekdo jak se lisi model Scottoileru co maj ted v DE se slevou, viz Schrekuv odkaz vyse, a ten co se prodava pod oznacenim V-System?
Je mezi nimi nejakej zasadni funkcni rozdil ??
Ten ,,levný" má jednoduchou koncovku
V system může dávkovat olej na obě strany rozety
Manželce jsem te jednoduchý aplikoval na F650GS twin před loňskou sezonou a absolutní spokojenost.
Spotřeba cca jedna nádržka na 10 tkm v silničním provozu.
MotoManTech
Servis motocyklů BMW
akorat pozor ta dualni kapilara nejde tak neviditelne imho pridela na kyvku... alespon u twina.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
haus1: ano je tam jen jina koncovka aplikatoru, ale jde dokoupit lepsi dvojitej davkovac na ten levnejsi viz odkaz : http://www.louis....r=10003162, navic je tam jen ze je to proste trochu jinej design na rok 2012
hicks: presne tak navic je problem ze z Vsystemu 2012 se casto ucpava ten dvojitej aplikator , teda co jsem slysel od kolegu oproti dokoupenymu dvojitymu aplikatoru
jinak ten obyc z myho okoli ma treba Milanek na BMW F800GS namontovanej nebo Vilda na 650 dakarovi a dva mi kamosi na transalpovi a nestezuji si
Čeština můj koníček
No ja si teda trosku stezuju :-) - ne ze by to nemakalo jako maka to ale ..... - na to ze to stoji 3 litry za plastovou nadobku s membranou bych si umel predstavit i lepsi cenu - pripominky mam k prubehu plneni - zezacatku se to skoro nemeni a pak behem 1mm otoceni packy rozdil o 500% - kdyz potrebujes rychle vymejt retez po nejakym prasnym prejezdu tak ho promyjes na full a strasne blbe se pak hleda zas optimalni nastaveni - kdyz to nehcas tak bude retez od prachu dalsich 1000km , za 10000km mi to sezralo tak 0,6l - nadobek je to nepocitane , jo a nejvetsi bolest je prave to doplnovani - to bych schrnul do jednoho slova - ****sky :-) - takze na silnici do stale stejnych podminek a zadnej bordel dobry do kombinace off+ silnice a zmeny podminek za ty prachy zadnej zazrak
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
no na druhou stranu kdyby te to stvalo tak to vytrhas a koupis neco jinyho
jinak porad ma clovek dve moznosti mazat sprejem nebo koupit za 7000,- ten elektronickej ma ho Hicks
Čeština můj koníček
milanek napsal:
No ja si teda trosku stezuju :-) - ne ze by to nemakalo jako maka to ale ..... - na to ze to stoji 3 litry za plastovou nadobku s membranou bych si umel predstavit i lepsi cenu - pripominky mam k prubehu plneni - zezacatku se to skoro nemeni a pak behem 1mm otoceni packy rozdil o 500% - kdyz potrebujes rychle vymejt retez po nejakym prasnym prejezdu tak ho promyjes na full a strasne blbe se pak hleda zas optimalni nastaveni - kdyz to nehcas tak bude retez od prachu dalsich 1000km , za 10000km mi to sezralo tak 0,6l - nadobek je to nepocitane , jo a nejvetsi bolest je prave to doplnovani - to bych schrnul do jednoho slova - ****sky :-) - takze na silnici do stale stejnych podminek a zadnej bordel dobry do kombinace off+ silnice a zmeny podminek za ty prachy zadnej zazrak
no ja vam rikam porad.. kupte si eSystem..
17 cm
schrek napsal:
no na druhou stranu kdyby te to stvalo tak to vytrhas a koupis neco jinyho
jinak porad ma clovek dve moznosti mazat sprejem nebo koupit za 7000,- ten elektronickej ma ho Hicks
presne tak.. ja bych si vakuovej nekoupil.. ale treba ma Milanek rozsahle zkusenosti s vakuovou pumpou, tak mu to prislo blizky
17 cm
schrek napsal:
jasny ale nekdo nema na to si kouput eSYSTEM za 7000,- to radeji za 2000,-
7000 za dil u osmikila je minimalni polozka.
Uz jenom retezovka s origo rozetou stoji 5 litru.
17 cm
schrek napsal:
oprava da se sehnat za 6000,- s postovnym s eshopu
+ lubetube.
17 cm
jo tak pak je to 6000 + cca 900 za lube tube, jinak u tebe kdy najezdis takovej hafol km se asi elektronika vypalti ale mi co najedemem 10tis za rok ne
Čeština můj koníček
schrek napsal:
jo tak pak je to 6000 + cca 900 za lube tube, jinak u tebe kdy najezdis takovej hafol km se asi elektronika vypalti ale mi co najedemem 10tis za rok ne
a kolik najedes rocne, kdyz tak malo?
17 cm
no nevim nevim - 7ku za displejik to je hodne mozolu :-) - spis sem chtel rict ze pred 5ti lety sem mel na pegasu z internetu stazenej plosnacek v krabicce napichlej na starej elektroventil z LPG a nadobku - vyrobni cena nejaky 3 kila a 2 odpoledne prace a fungovalo to paradne - a kdyz jsem projel blatem otocil jsem na riditkach potakem na full a za 15min byl za jizdy retez cistej - sice uznavam ze to zasiralo motorku ale to byla hlavne chyba blbyho oleje - ten original na retezy by to zasiral vyrazne min - aneb je to oda na tema mam bawo a proto za kazdou ****itu utratim automaticky majlant a nebo budu premejslet jako u kazdy "normalni" moto ?:-)
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)