To MikiberG.Fakt si myslíš,že když člověk maká,vydělává prachy a platí daně,tak muže dělat co se mu zlíbí?To mi přijde jako názor daně platícího pankáče a to nejde dohromady.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Pardále a co notoricky známé - ENDURO - CESTA JE CÍL To by se mě taky líbilo. Klidně v AJ, aby si to početli i jinde a nemusel jsem to v potu tváře a se slovníkem v ruce překládat do zpatlané AJ
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kasak napsal:
To MikiberG.Fakt si myslíš,že když člověk maká,vydělává prachy a platí daně,tak muže dělat co se mu zlíbí?To mi přijde jako názor daně platícího pankáče a to nejde dohromady.
Hoši, skločte si na pivo. Třeba se chcete dobrat ke stejnému cíli, jenom vám chybí srozumitelné vyjadřovací prostředky.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Obecně vidím problém v tomto typu triček, prodávaných komerčně, že člověk nikdy neví jakej mačo si to na sebe navlékne a jak se v něm bude prezentovat = raději si (když už) vymyslím vlastní slogan, nechám vytisknout a pokud budu vědět, že daný člověk souhlasí s tím co je na tričku napsáno a chci aby danou myšlenku šířil dál, prodám mu ho. Tím chci říct, že komerčně bych si to nedovolil prodávat, abych se nakonec nemusel stydět co že jsem to vypustil do světa.
Kasak napsal:
Hoši, skločte si na pivo. Třeba se chcete dobrat ke stejnému cíli, jenom vám chybí srozumitelné vyjadřovací prostředky.
Po jeho druhém příspěvku mám taky dojem, že se s MikiberGem snažíme dobrat do stejného cíle. Akorát, že já od vozu a on od kozu... Tak třeba někdy z oka do oka u toho piva.
Kasak napsal:
Po jeho druhém příspěvku mám taky dojem, že se s MikiberGem snažíme dobrat do stejného cíle. Akorát, že já od vozu a on od kozu... Tak třeba někdy z oka do oka u toho piva.
Já si asi sedim na kabelu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
A nestačilo by tam místzo a koukej se umejt - jenom prosté "vidláku" ? Mimopražští by jistě ocenili....
jo.. vidlak je dobry... mne nic nenapadalo uz pak
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já chci určitě jedno velikosti L, barvy jsou dobry všechny, ale ty černý upřednostňuji...
Nápis je dobrej, výstižnej, NEMĚNIT !!!
jardajerman@seznam.cz
Kasak napsal:
to asi ne... i když je to hezký a ftipný překlad možná i slogan... pankáč platící daně je endurista.
...šlo jen o to že názor většiny se mění a co je dneska zločin zítra může být povinnost. Každý máme kebuli na to aby jsme mysleli, ne papouškovali nesmysly bez zamyšlení. A kdyby byli všichni "enduro" tak klademe pasti na pražáky ...
Upravil MikiberG dne 22.07.2011 16:11
Dakar 650, HusaberG
No já myslím, že tričko kdyby mělo nápis jakýkoli, stejně nadzvedne ty, který tomu "nefandí" - podívej na první první reakce... A to jsme na motorkářským webu!!! Ale možná i to je ten pravý účel, ne? Účinek toho tvýho trička na poslední leči bude asi srovnatelnej s tím Hixovým trikem na Moravské vísce.
Tady je to samej mudrc Me se to libi,jestli si ho koupim zatim nevim,az jaky bude ve skutecnosti,tak kdyz budu objednavat u Pardala treba fusky tak ho tam taky prihodim.
A taky by si nekteri mohli nastudovat co je to Enduro to neni podporovani mladejch blbcu co jezdi na strojich bez znacek mezi stromy v Krnapu a podobne.....
Upravil brtnik dne 23.07.2011 00:15
Kasak napsal:
to asi ne... i když je to hezký a ftipný překlad možná i slogan... pankáč platící daně je endurista.
...šlo jen o to že názor většiny se mění a co je dneska zločin zítra může být povinnost. Každý máme kebuli na to aby jsme mysleli, ne papouškovali nesmysly bez zamyšlení. A kdyby byli všichni "enduro" tak klademe pasti na pražáky ...
Ale to je ohromnej nápad! Do toho jdu!Každej kdo uloví pražáka má ode mě zaplacenej vstup na třpytku!! ...samozřejmě s sebou musí přivíst uříznutej důkaz (malý péro,přizvednutej nos,dvojitou/trojitou bradu atd.)
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Je hezké se dozvědět, kolik je tady na fóru tolerantních lidí a taky, že zbytek ČR oplývá tolika skvělými lidmi s vytříbeným charakterem. Holt ****ové se zkoncentrovali v Praze, taky musí někde žít. Moc se na Vás všechny těším na Třpytce! Jo a pro ty, kteří nevědí, jsem z Prahy.
Btw. trika se mi líbí, je lepší něco vymýšlet, než nedělat nic a kritizovat.
brtnik napsal:
A taky by si nekteri mohli nastudovat co je to Enduro to neni podporovani mladejch blbcu co jezdi na strojich bez znacek mezi stromy v Krnapu a podobne.....
mony napsal:
Je hezké se dozvědět, kolik je tady na fóru tolerantních lidí a taky, že zbytek ČR oplývá tolika skvělými lidmi s vytříbeným charakterem. Holt ****ové se zkoncentrovali v Praze, taky musí někde žít. Moc se na Vás všechny těším na Třpytce! Jo a pro ty, kteří nevědí, jsem z Prahy.
Btw. trika se mi líbí, je lepší něco vymýšlet, než nedělat nic a kritizovat.
mony, to chceš jako říct, že ti lidi, co jim vadí řvoucí motorky v lese, či, když se jim prohánějí okolo baráku, tak jsou hned ****ové z Prahy?
Jedno orange si zamlouvám
Problém je trochu v tom, že ten nápis bohužel není pravda. Enduro u nás JE ZLOČIN. Protože legálně jezdit enduro se u nás nedá. Všude jinde ve světe to jde, i v Alpách, Dolomitech- enduráci se svezou a všichni ostatní z toho maji užitek (přesně jak píše Mikiberg). Jenom u nás v Kocourkově to prostě nejde.
Českoskovensko bývalo endurová velmoc, chodily se na něj dívat mraky lidí, pořádaly se svěťáky, enduro bylo normální odvětví sportu. Teď už enduro není sport, ale zločin.
Každopádně myslím, že takový nápis na triku podnítí zvědavost laiků a následná debata, co vlastně tím básník chtěl říci, byť s jediným tazatelem, by pro mně byla velkým Pardálovým vítězstvím
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Klasika napsal:
Jedno orange si zamlouvám
Problém je trochu v tom, že ten nápis bohužel není pravda. Enduro u nás JE ZLOČIN. Protože legálně jezdit enduro se u nás nedá. Všude jinde ve světe to jde, i v Alpách, Dolomitech- enduráci se svezou a všichni ostatní z toho maji užitek (přesně jak píše Mikiberg). Jenom u nás v Kocourkově to prostě nejde.
Českoskovensko bývalo endurová velmoc, chodily se na něj dívat mraky lidí, pořádaly se svěťáky, enduro bylo normální odvětví sportu. Teď už enduro není sport, ale zločin.
Každopádně myslím, že takový nápis na triku podnítí zvědavost laiků a následná debata, co vlastně tím básník chtěl říci, byť s jediným tazatelem, by pro mně byla velkým Pardálovým vítězstvím