Ve filmu Krecek v nocni kosily na to vynalezli takovou sikovnou masinku.Ale mohl by jsi myt bud velkou nebo malou R 100GS PD.Obe najednou ne.To pak spis Arabela.Ta by to zvladla i s opravou alternatoru!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
PeDR napsal:
Už to tady bylo- www.automodelyzlin.cz. Už mám radost doma, je to od Maisto, kousek kov-nádrž a podsedák, zbytek plast. Dá se koupit i stavebnice, je to totéž, ale rozebrané. Je to tu mimo téma.
To Alda: ať ti dělá radost
A uz me to stve. Uz treti den si rano v praci nadavam, ze jsem zase vecer zapomnel vyfotit svoji sbirku. Sice jsem ji zuzil z puvodnich 200 modelu na vyrazne min, ale chci zanechat ty zajimavy :-)
Tak snad vecer.
Alda napsal:
A uz me to stve. Uz treti den si rano v praci nadavam, ze jsem zase vecer zapomnel vyfotit svoji sbirku. Sice jsem ji zuzil z puvodnich 200 modelu na vyrazne min, ale chci zanechat ty zajimavy :-)
Tak snad vecer.
JÓ chlapče stárneš a skleroza postupuje...
Nejlepší je si to napsat a pak nezapomeneš. Já co nemám napsaný,to nemvim...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
To nevim, to jsem zapomnel.
Kdybych si vzpomnel kam si takovy veci obvykle pisu, tak bych se podival jestli jsem to mel napsany. Takhle jsem ale v pasti
GS moc firem nedela, mrknu na to doma, jestli to ale vubec zjistim. GS1200 je Maisto, ostatni nejaky neznacky a je to na nich videt, s Maistem se to neda srovnavat.
Robert: co to znamená v tvojem podpisu "sehr gutt" ? 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven