Při dopravní nehodě na Strakonické zemřel motorkář
PRAHA – Vážná dopravní nehoda, při níž přišel o život motorkář, odpoledne přibližně na jednu hodinu částečně zablokovala provoz na rušné ulici Strakonická. Podle policie nikdo další naštěstí nebyl zraněn.
-
jeli jsme vcera okolo... poprvy v zivote jsem videl mrtvyho motorkare pod plachtou chvili po nehode.
Hnus maximalni zatim to asi vypada, ze to auto je sestrelilo...
Taky jsem jel okolo....
Ale nepoznal, co se stalo. Stal tam tusim transporter a mel jen lehce pomuchlany levy bok.... Takze to fakt vypada,ze je sestrelil....
Upravil morabo dne 28.07.2013 20:05
Maiali nel Fango!
dopr ku.rva cca 2 hodiny nazpatek na Taborsky u benesova, 650 single napasovanej pod autem. Obet/zraneny nikde. Snad nikdo z fora a smad to dobre dopadlo.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
https://budejovic...zpravy_khr17 cm
Muzes jezdit opatrne jak chces ale dyz se najde debyl na 10 roku starych stvrdlych gumach co si na mokru hraje na fitipaldiho tak je ti to fsecko prt platny....roztrhat ridicak a dojezdils, hotovo....navic tady je tedka v mode sadit lipy kolem silnice takze ani nebude kam uhnout, asi si sebou budu bravat na vylet malou motorofku a trochu jim ty dotace proberu...
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
navic tady je tedka v mode sadit lipy kolem silnice takze ani nebude kam uhnout, asi si sebou budu bravat na vylet malou motorofku a trochu jim ty dotace proberu...
vysazovat lipy je zlocin. K cemu lipa? max na fujcaj pro hipstery a holky a na topeni, ani sezrat se neda.
Kdyz vysazovat, tak svestky, orech, jablon, kaki, revu atd.
17 cm
Ale ovocny stromy taky kvetou...To by ale nesmeli byt na svete zavistlivci ze si tam pak negdo utrhne hrusku...ja nasadil vedle baraku na obecnim dve merunky a starosta povida, to ti ale tady decka a pocestni budou trhat.No a ja nato sak vo tom to je a ne aby byli vsude enom posranyy tuje a topole...takove ja su vuul...
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Ale ovocny stromy taky kvetou...To by ale nesmeli byt na svete zavistlivci ze si tam pak negdo utrhne hrusku...ja nasadil vedle baraku na obecnim dve merunky a starosta povida, to ti ale tady decka a pocestni budou trhat.No a ja nato sak vo tom to je a ne aby byli vsude enom posranyy tuje a topole...takove ja su vuul...
Šak Bohušu mysliš na lidi a vo tom to je,,,,,,,,,,,
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Bohumil napsal:
....navic tady je tedka v mode sadit lipy kolem silnice takze ani nebude kam uhnout, asi si sebou budu bravat na vylet malou motorofku a trochu jim ty dotace proberu...
Sázet stromy okolo silnic je dobrý skutek. Když jedu večer dom, alespoň vidím (podle oblohy) kam jedu... V noci jsem úplný "slepýš"...
Bohušu, jezdí se po silnici, ne po krajnici a příkopech!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Upřímně nechápu proč ty stromy sázejí podél selnic. Je to kravina co nemá v dnešní dobe žádné opoctatneni. Je lepší vyjet do pole, než do stromu.
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
mi5 napsal:
Upřímně nechápu proč ty stromy sázejí podél selnic. Je to kravina co nemá v dnešní dobe žádné opoctatneni. Je lepší vyjet do pole, než do stromu.
To samozřejmě je, ale stromy podél cest taky třeba drží sníh, odráží vítr a celkově se dost podílejí na krajinotvorbě. Horší než stromy jsou svodidla. Zvlášť pikantní jsou ty lanové, pokud ještě někde jsou. Rovnou tě to nakrájí na plátky, aby jsi se lépe vešel do pytle.
A Stromy prostě k silnici patří, stačí je sázet kousek za škarpu a už je to podstatně lepší. Krajina bez stromů je jak měsíční povrch.
A když to kvete, to je hned cesta na jaře hezčí.......
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kurňa 11 géeso. Dost potlučený, tak si dokážu živě představit, jak je oboum z jeho hrbu ve špitále.
Tohohle se fakt bojím. Zatím jsem měl kliku. Ale prd s tím uděláš, když ti to tam šoupne.....
Upravil Medik dne 02.10.2018 15:47
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
mi5 napsal:
To samozřejmě je, ale stromy podél cest taky třeba drží sníh, odráží vítr a celkově se dost podílejí na krajinotvorbě. Horší než stromy jsou svodidla. Zvlášť pikantní jsou ty lanové, pokud ještě někde jsou. Rovnou tě to nakrájí na plátky, aby jsi se lépe vešel do pytle.
A Stromy prostě k silnici patří, stačí je sázet kousek za škarpu a už je to podstatně lepší. Krajina bez stromů je jak měsíční povrch.
A když to kvete, to je hned cesta na jaře hezčí.......
Podívejte se v Itálii, Německu, Rakousku, tam těch stromů podél cest moc není. V dnešní době bez koňských povozů moc smysl ani nemají.
Řeči typu, "máš jezdit aby si do nich nenarazil" neberu (to, že tě někdo vytlačí, dostaneš na náledí smyk atd... ) jen tady v sousední vesnici bylo pár mrtvých o strom podél cesty na rovném úseku a nebylo to nepřiměřenou rychlostí atd. I kdyby to zachránilo jeden život tak má smysl je tam nedávat...
Když vidím, vždycky nově vysazené stromky podél cest tak zuřím...
HonzaGS-SV napsal:
Podívejte se v Itálii, Německu, Rakousku, tam těch stromů podél cest moc není. V dnešní době bez koňských povozů moc smysl ani nemají.
Řeči typu, "máš jezdit aby si do nich nenarazil" neberu (to, že tě někdo vytlačí, dostaneš na náledí smyk atd... ) jen tady v sousední vesnici bylo pár mrtvých o strom podél cesty na rovném úseku a nebylo to nepřiměřenou rychlostí atd. I kdyby to zachránilo jeden život tak má smysl je tam nedávat...
Naprostý souhlas. Stromy nemají u silnice co dělat a když už, dají se nahradit vhodnými keři.
HonzaGS-SV napsal:
Tohle neberu jako argument. Dostaneš na náledí smyk = tvoje vine a bez diskuse. Někdo tě vytlačí - ano , to je problém, ale kolik je takových případů. Podle mého je za nárazem do stromu v drtivé většině případů chyba řidiče. U nás ve vsi se předloni zabil motorkář nárazem do stromu - v zatáčce, která se bezpečně dá projet rychlostí silně nad povolených 50 jel rovně a trefil strom. A za to ten strom opravdu nemůže. Tady je podrobná statistika za loňský rok, bohužel náraz do stromu není sledovanou kategorií (nebo alespoň není uveden): https://www.cspsd...y_2017.pdf.
Neda mi a musim se pripojit k podporovatekum vysadby stromu kolem cest.
Spevnuji prostor kolem cesty.
Tluvi vitr
Davaji stin. On totiz jeste porad lidi jezdi na kole a chodi pesky.
Chrani pred snehovymi jazyky.
Ziji v nich a kolem nich zvirata.
A podtrhuji raz krajiny.
Jasne ze naraz do stromu je smrtelny. Stejne tak do domu do sloupu do mostniho pilire atd.
Mi proste cit rika ze stromy vysazene kolem cest jsou prinosne a dava mi to smysl.
Pája
paja1 napsal:
Neda mi a musim se pripojit k podporovatekum vysadby stromu kolem cest.
Spevnuji prostor kolem cesty.
Tluvi vitr
Davaji stin. On totiz jeste porad lidi jezdi na kole a chodi pesky.
Chrani pred snehovymi jazyky.
Ziji v nich a kolem nich zvirata.
A podtrhuji raz krajiny.
Jasne ze naraz do stromu je smrtelny. Stejne tak do domu do sloupu do mostniho pilire atd.
Mi proste cit rika ze stromy vysazene kolem cest jsou prinosne a dava mi to smysl.