Nori napsal:
Verze R bude mít klasickou jedenadvacítku.
Mě se líbí moc.
Jen aby........ale konečně bude u KTM pohodlné sedlo, teda aspoň podle obrázku.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Me se nova 1190 hodne libi. Sice ne tady na ty fotce, ale z profilu je to velka parada.
Kdyby mela kardan, mel bych v hlavne hodne velkyho brouka!!
A pokud jde o servis, pro me je dulezita vzdalenost a tam je spatne vsechno. Blizko mam Hondu a Yamahu, primo za bukem Suzuki. BMW a KTM siroko daleko nic.
Ted servis nepotrebuju ale s novym strojem to bude velkej problem. Kdyz byla 12tka v zaruce a ja byl jeste vetsi lama nez ted, jezdil jsem k Bychlovi a problem to byl obrovskej. Myslim casovej.
Vypadá to jako kdyby pana Trunkenpolze v Mattighofenu trošku ovlivnil designer ital.
Zmizela z tváře motocyklu na první pohled větrem a pískem ošlehaná tvář tuarega, který se prodírá pouští. Moc dlouho jsem si rozmýšlel kdy toho 990 adventure pořídím a jestli ho za 11tku vůbec chci vyměnit (nakonec vyměním jen 19" za 21" a je to) , ale asi bych do tohodle nešel.
No vypada to, ze krome posledni 12ky by to zasoby chtelo koupit i posledni 990ku
Ne vazne, jezdit to bude urcite super, ale to proc bych uvazoval o ktm uz jaksi neni soucasti konceptu a naopak je tam toho dost navic...
I kdyz uvidime jak bude vypadat jeste mensi adv model, ktery by se podle zakulisnich informaci mel objevit cca za rok a mohl by byt vyrazne offroadovejsi. Mozna, ze i do ty doby zustane ve vyrobe 990, kdo vi...
PS: i kdyz offroadove abs, ktere funguje jen na predni kolo a umoznuje blokovat zadek se mi zamlouva, to bych vyuzil uplne idealne a nechal bych to tak furt
Upravil morabo dne 19.09.2012 21:43
Maiali nel Fango!
Jak píše cejnek... mně se na KTM vždycky líbilo to, že vychází a i vypadá jako rallye special... tohle hodně tvarově přiblížili SMTčku a už to prostě neni ono. Tim ale neřikám, že neni hezká.
jardajerman@seznam.cz
No to uz fakt zacinaju vsetci kopirovat z predu ako Yamaha tenere , budiky ako Aprilia
a ked sa chces vybrat na turu tak kup dve hahahahahahahahaha pre istotu na suciastky