nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé, konec nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Balaton je na severu?? Cestopis - FOTO, TIPY, GPS!!
Přidané 31.08.2011 20:11
Moderátor Příspěvků: 8674 Registrace: 18.12.08
To je pravda!Parádní typ,jen škoda,že už je na tyhle země asi dost pozdě...tak mě napadá...kdy jste tam vlastně byli Ježku?Možná jsem to někde přehlíd,ale nikde jsem neviděl nějaký datum nebo aspoň měsíc
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Přidané 31.08.2011 21:00
tato cesta se odehrála vloni 2010, konec června - začátek července.. Ale jinak tam jezdím již hodně let zpátky vcelku pravidelně. Sice to bývalo lepší, ale myslím, že ještě nějakej rok na to nebude úplně pozdě.. Je ale pravda, že jako každá rozvíjející země, přestane za několik let být tak zajímavá - jak se říká panenská.. Já to vidím dost pravidelně na Vietnamu.. Tam se to za poslední 4 roky změnilo ale opravdu k nepoznání..
Přidané 04.08.2013 19:21
před pár dny jsem se vrátila z témeř identické cesty, jako jsi absolvoval ty. byla to babská jízda autem, tys řešil pneu, my zase tekoucí chladič, celkově to ale na náladě spíše přidalo, protože u toho vznikaly humorné chvilky moc děkuji za spoustu tipů z tvého cestopisu, nejdřív jsem si začala vypisovat koordináty a nakonec jsem si cestopis vytiskla celý a vždycky večer jsme si četly ve stanu úsek pro následující den. spaní nám vyšlo v jiných místech než vám, takže jsme některé tipy nevyužily, ale za co chci rozhodně poděkovat byly souřadnice na hitlerovy bunkry. nevěřila jsem vlastním očím, když jsme vyšly z lesa, co to vlastně před sebou na pobřeží vidíme. navíc byla docela slušná mlha, někde nad námi občas projel mlhou list větrné elektrárny a do toho ta hromada obrovských bunkrů rozlomených na několik dílů na břehu moře. opravdu působivé a nikde ani zmínka, že se tam něco takového nachází. určitě doporučuji i ostatním.
Upravil refi dne 04.08.2013 19:21