Mě je to jedno,pivo nepiju.Budu pít škarpolez /kolarum/.Každopádně pajzl u Hanibala mám rád,čim větší pajzl,tím líp se tam cítím.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Hlavně né Postřižinskou 11° ....ta je jak Rohypnol....
a od kdy se používá šampón a poleva na gril k pití? Budvar u nás to zavedl hospodskej a diví se, že mu nejdou kšefty. Co přidal pípu Pklzně, tak se zase začly hejbat
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
a od kdy se používá šampón a poleva na gril k pití? Budvar u nás to zavedl hospodskej a diví se, že mu nejdou kšefty. Co přidal pípu Pklzně, tak se zase začly hejbat
Co tam máte za lidi...??
Já jsem v Budvaru každý den na oběd a rozhodně si neztěžuju....no jó....každýmu šmakuje něco inčího...já jsem holt odkojenej na Budvaru....
Co tam máte za lidi...??
Já jsem v Budvaru každý den na oběd a rozhodně si neztěžuju....no jó....každýmu šmakuje něco inčího...já jsem holt odkojenej na Budvaru....
No samí bělochy
Já zase na Kozlu, ale dám si i Svijany, Primátora, Kout, Lobkowice.........ale Krušovice a Budvar mě nejedou. Holt, co huba, to jioná chuť. Ještě že na slivce a rumu (našho bramboráku) se shodnem.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Co tam máte za lidi...??
No samí bělochy
Já zase na Kozlu, ale dám si i Svijany, Primátora, Kout, Lobkowice.........ale Krušovice a Budvar mě nejedou. Holt, co huba, to jioná chuť. Ještě že na slivce a rumu (našho bramboráku) se shodnem.
Jáááj....točenýho Rumu z J.Hradce mám doma stálou zásobu.....
Koukám, že ani pozdní termín není rozhodující. Lidí se hlásí dost a dost. Asi to máš zmáklé Vevis. Už jsem dostal avízo od Lafiho, pokud to jen trochu půjde dorazíme. A hlavně ta Plzeň, na akci u Kubrta to bylo kvůli ní v pátek vyhrocené*pissed*. Lafi určitě doplní upřesnění k noclehům. Zdarec
Nori napsal:
Tak zatím mi všechny GS akce nějakým záhadným zapřičiněním unikly.Zkusím dorazit a spoznat lidi z fóra.Btw,jedná se o Machov u Hronova?
Jo Machov u Hronova.Vypada to,ze v hospode bude docela narvano.
Jinak plati rada jako vzdy nejezdit podle navigace!Je potreba jet podle mapy logickou cestou Nachod,Hronov a z Hronova smer Police n./Met.Asi 4km za Hronovem je odbocka doprava na Machov.V Machove je to prvni budova na prave strane.Navigace vas za Nachodem pozene nesmyslnejma cestama a pak do lesa!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Nori napsal:
Tak zatím mi všechny GS akce nějakým záhadným zapřičiněním unikly.Zkusím dorazit a spoznat lidi z fóra.Btw,jedná se o Machov u Hronova?
Jo Machov u Hronova.Vypada to,ze v hospode bude docela narvano.
Jinak plati rada jako vzdy nejezdit podle navigace!Je potreba jet podle mapy logickou cestou Nachod,Hronov a z Hronova smer Police n./Met.Asi 4km za Hronovem je odbocka doprava na Machov.V Machove je to prvni budova na prave strane.Navigace vas za Nachodem pozene nesmyslnejma cestama a pak do lesa!
Pavle, nepodezírám tě z toho,že bys to tam neznal, jen když jsem tam já prvně dorazil - všichni jste byli někde na projížďce, v hospodě mi bylo slušně,leč důrazně vysvětleno, že houby Machov, jsem v Nízké Srbské *pissed* , tak aby bylo jasno
Jarda napsal:
Pavle, nepodezírám tě z toho,že bys to tam neznal, jen když jsem tam já prvně dorazil - všichni jste byli někde na projížďce, v hospodě mi bylo slušně,leč důrazně vysvětleno, že houby Machov, jsem v Nízké Srbské *pissed* , tak aby bylo jasno
Mas pravdu.Kdysi byl Machov 3 samostatne vesnice.A nekteri si na to dost potrpi.
Machov je ve skutecnosti az za potokem,ten tvori hranici.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Dnes večer jsem dorazil z Rumunska (byli jsme tam s Fifou),ale už mám zase roupy,někam vyrazit, budu se snažit do Machova dojet. Dyť by to byl hřích, jej vynechat.. Vždycky to byla skvělá akce .. !
Jarda napsal:
Mas pravdu.Kdysi byl Machov 3 samostatne vesnice.A nekteri si na to dost potrpi.
Machov je ve skutecnosti az za potokem,ten tvori hranici.
Takže to je něco jako Garmisch-Pártenkirchen....taky spojení vesnic,taky skokanské můstky a taky BMW sraz,taky tam jezdí češi i němci,jen trošku v jiných číslech.....I já jsem v GaPa byl vícekrát než v Machově.....Ten machov,ale asi bude stále za GaPa ať v létě nebo v zimě....
Ahojik pratele moji,
ctu to tu a div nefnukam jak mala holka ... Mrzi me to, le uz Vas zrejme nikdy neuvidim. Vim, porad plati stare zname Nikdy nerikej nikdy, kazdopadne v mem pripade plati nikdy ne v puvodni sestave...
Ah jo, je mi z toho smutno...
Kazdopadne diky Vam vsem za vsechny super akce, super vikendy, super vyjizdky a hlavne za to, ze jste takovi, jaci jste.
Praatele v srdci nikdy neumiraji ...
Mam Vas rada... Vase Renca
Renca napsal:
Ahojik pratele moji,
ctu to tu a div nefnukam jak mala holka ... Mrzi me to, le uz Vas zrejme nikdy neuvidim. Vim, porad plati stare zname Nikdy nerikej nikdy, kazdopadne v mem pripade plati nikdy ne v puvodni sestave...
Ah jo, je mi z toho smutno...
Kazdopadne diky Vam vsem za vsechny super akce, super vikendy, super vyjizdky a hlavne za to, ze jste takovi, jaci jste.
Praatele v srdci nikdy neumiraji ...
Mam Vas rada... Vase Renca
Zamáčkni slzu,rozbij prasátko a zavolej Bobovi a na jaře tě čekáme na srazu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.