desperado napsal:
ja bych potreboval vydrezurovat totok opicu
je to svehlave a nezbedne
na kolik ta skola vyjde?
no tak středoasiati jsou opravdu svéhlaví kámoška má na ně chovnou stanici, tak o nich něco vím..jinak super pes.. k rodině se ti nikdo nepřiblíží pokud to nebudeš chtít ty
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
Baltazar napsal:
Scípla ti kozénka ty milionářů posranééé.
Doc a lubomírmaly vztyčený palec, jako souhlas s vámi.
off topic:
1/ neco musime udelat s temi smajliky, fakt to chce obohatit, protoze v psane reci neni moznost tonovani hlasu, smajlik do docela dobre vysvetli
2/ Baltazare sorry, ale strasne se mi libila ta tvoje veta v podpisu a okopcil jsem ji na recke strany. Musim se priznat zaroven, ze te tan NEuvadim jako autora asebe jako prekladatele napr. C copyright Baltazar, T translation Doc...
sproste pisu : πάμε με τον άλλον δρa2;μο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά απa2; την άλλη είναι ..... χειρa2;τερος a je to
off topic
v pohodě rozumím úplně přesně
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Kurňa jak to tu tak čtu, tak bych se měl nad sebou zamyslet. Asi by to na te motorce fakt chtelo i jezdit.. a ne jen na ni porad neco montovat v garazi :-))
No snad pristi vykend uz konecne vyjedu :-)
Mikes napsal:
To DESPERADO: Tož když tak napiš,anebo bych vás někde v zahraničí dojel...
zitra se vyrazi z Rakvic ve 12:00. stihas to? malilinkate opozdeni by se mohlo tolerovat
komu se zamane muze se pridat ...
Upravil desperado dne 12.04.2008 20:23
Jel bych ale jsem už domluvenej s kámošama jinam asi do Mikulčic něco jme tam dělali tak to asi pojem omrknout a určitě zase na-le-tiš-tě (do Popic) tak někdy jindy.
mamuttik napsal:
Jel bych ale jsem už domluvenej s kámošama jinam asi do Mikulčic něco jme tam dělali tak to asi pojem omrknout a určitě zase na-le-tiš-tě (do Popic) tak někdy jindy.
A Mikesi všiml jsis těch hezkej smajlíků
*pissed*
*tdown*
Tak přeji málo policajtů... Jo,těch smajlíků jsem si všiml a pěkně mě sere,že mě ten můj slavný Norton nechce pustit,abych je taky použil.... :-(
Mikes
Nově s KTM... :-)
Mikes napsal:
To DESPERADO: Tož když tak napiš,anebo bych vás někde v zahraničí dojel...
zitra se vyrazi z Rakvic ve 12:00. stihas to? malilinkate opozdeni by se mohlo tolerovat
komu se zamane muze se pridat ...
OK.Budu tam,kdyby byl problém pošlu ti SSM.
je skoda, ze to neklaplo. covece luxusni vejletek cca 250km ( peacemaker urcite potvrdi )
se nas docela seslo
tady jsou nejaky fotecky : http://motovylety...13.4.2008/
To desperado: Jeli jsme sami do Piešťan. Navím,kde jsem vyhrabal tu mapu,ale byla to asi nějaká vojenská speciálka. Super cesty-šotolina,makadam,samoty...Je to v okolí Brezové pod Bradlom,Sobotište.Ovšem jen pro GS tvoji kámoši by asi moc nadšení nebyli :-) Fotky nemám,ale docela rád bych to brzy zopakoval....
Mikes
Vi možete sa ist voziť v sobotu.Zavidim vám.Ja nemožem lebo v sobotu sa musi na rodinom dome robyť.Manželky vás pusťia.Ja možem len v nedelu a to každu druhu lebo sa musím starat aj o Rodinu
zahorak napsal:
Vi možete sa ist voziť v sobotu.Zavidim vám.Ja nemožem lebo v sobotu sa musi na rodinom dome robyť.Manželky vás pusťia.Ja možem len v nedelu a to každu druhu lebo sa musím starat aj o Rodinu
Přiznám se,že jsem i trochu počítal,že tam budeš-když už jedeme do zahraničia. No a ty místo toho Malta a Zlaté piesky... :-). Jezdím se ženou,tak nemám problém se zákazem vycházení...Tak ji už tu přilbu taky kup :-). A tímto se ptám jede někdo někam v sobotu....?????
Mikes