Bohužel styl sametové revoluce už tady jednou byl,ale nedopadlo to dobře,komanči ve vládě místo toho aby seděli ve vězení,takže jsem pro radikálnější řešení.
...doma na židli u klávesnice Jako všichni,až na toho magora na Slovensku,co do nich začal střílet 58kou ,ale jak daleko došel?
Myslíš Otíka....??
zetor přiložený následující obrázek:
Kasak napsal:
Máte moji podporu,ale asi to bude marnej boj ,pokud se to nerozšíří do větších měst a blíže ku Praze.Tady to potlačej jako u Chlumce.Je mi z toho na blití,už se na tom začínaj přiživovat politici.
Čéče, dobrej nápad. nastěhujeme je k vám blíž ku Praze a my budeme mít klid. A vy s tím nějak už poradíte....
Upravil stenlybmw dne 13.09.2011 20:47
Stenly- motocyklista varnsdorfský
Kasak napsal:
Máte moji podporu,ale asi to bude marnej boj ,pokud se to nerozšíří do větších měst a blíže ku Praze.Tady to potlačej jako u Chlumce.Je mi z toho na blití,už se na tom začínaj přiživovat politici.
Čéče, dobrej nápad. nastěhujeme je k vám blíž ku Praze a my budeme mít klid. A vy s tím nějak už poradíte....
Podivej jak to dopadlo v Novém Bydžově.Víš jakou jim dalo práci než jim sehnali rezervaci na šluknovsku?A vy byste je chtěli hnát zpátky.Když je hlad,je i husa dobrá.
Bohužel styl sametové revoluce už tady jednou byl,ale nedopadlo to dobře,komanči ve vládě místo toho aby seděli ve vězení,takže jsem pro radikálnější řešení.
...doma na židli u klávesnice Jako všichni,až na toho magora na Slovensku,co do nich začal střílet 58kou ,ale jak daleko došel?
Ty moc zkušeností z cikorkama nemáš vid? jinak bys takovej demokrat nebyl.
Kasak napsal:
Podivej jak to dopadlo v Novém Bydžově.Víš jakou jim dalo práci než jim sehnali rezervaci na šluknovsku?A vy byste je chtěli hnát zpátky.
Všude dobře , tak co na Šluknovsku!!
Stenly- motocyklista varnsdorfský
No,tak to by ses možná divil...jenže já jsem narozdíl od většiny tady taky realista.Nekasám se tady siláckejma řečma,když vím ,že ho*** Každej druhej je tady (internetovej) hrdina.Všichni by je stříleli,hnali,věšeli a já nevím,co všechno,ale vono kulový,co?
Ale taky vím,že jsme národ zbabělců a přizdisrá*čů,tak si to užijte aspoň tady...to je faktServis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Nikomu nezavidim zivot vedle cikanu.Na druhou stranu mi prijde,ze oni se pouze dokonale prizpusobujou zakonum,predpisum atd.ktere vytvareji bili.Jsem si nevsiml,ze by cikani v parlamentu hlasovali o vysi davek,podporach atd.A ty panelaky na sluknovsku taky podle mne nevlastni zadnej cikan.Proste si par bilejch udelalo dobrej byznys.Ty cikani v tech bytech platej(spis teda neplatej)uplne nesmyslne vysoky najmy a stat jim na to vetsinu prispiva a jde to do kapes tech majitelu panelaku.
Ja si myslim,ze nakopat by potrebovali predevsim nekteri bili!
Ty cikani to stehovani na sever ani nevymysleli,ani nezorganizovali.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Pochybuju o tom,ze Sladek mel ve skutecnosti neco proti cikanum.Tomu slo hlavne o prachy a zviditelnit se.Podle mne byl nejvetsi sasek prave on. Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To Mr GS a Vevis - naprostej souhlas Je tady spousta příspěvků, ale ještě jsem tady nečetl jedinej rozumnej názor na to co s tim (hlavně do budoucna) a samozřejmě v zákonnejch mezích
No,tak to by ses možná divil...jenže já jsem narozdíl od většiny tady taky realista.Nekasám se tady siláckejma řečma,když vím ,že ho*** Každej druhej je tady (internetovej) hrdina.Všichni by je stříleli,hnali,věšeli a já nevím,co všechno,ale vono kulový,co?
Ale taky vím,že jsme národ zbabělců a přizdisrá*čů,tak si to užijte aspoň tady...to je fakt
Přijed k nám do Mostu povíme si kdo je srab,narozdí od tebe já svůj majetek a bezpečnost svých bližních (žena tu má restauraci)řeším denně.
Upravil RadovanGS dne 13.09.2011 21:49
Scofield napsal:
Pane mistr,asi jsem na to už moc starej,abych uvěřil,že problém s cikánama nebude,když budou žít.....
Nic takovýho jsem ani nepsal!Jen jsem psal,že hubou se ten problém taky nevyřeší a o nic jinýho tady nejde.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
Ale taky vím,že jsme národ zbabělců a přizdisrá*čů,tak si to užijte aspoň tady...to je fakt
Přijed k nám do Mostu povíme si kdo je srab,narozdí od tebe já svůj majetek a bezpečnost svých bližních (žena tu má restauraci)řeším denně.
Jo,a jakpak to řešíš,že sem tak smělej?...bo jsem o tobě na Nově ještě neslyšel Servis motocyklů BMW Praha- východ
A jses si jistej,ze to vzdy resis s cikanama?I tady u nas se vykradaj chaty,2x do roka obchod,obcas nafta z auta atd.A jsem si jistej,ze u nas to cikani nedelaj.To samozrejme nevylucuje,ze u vas jo.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
MALI napsal:
To Mr GS a Vevis - naprostej souhlas Je tady spousta příspěvků, ale ještě jsem tady nečetl jedinej rozumnej názor na to co s tim (hlavně do budoucna) a samozřejmě v zákonnejch mezích
No a já si zase myslím,že s cikánama to nikdy nepujde podobrým,ty totiž ráno(v poledne) vstanou a přemýšlí,kde co ukradnou.....
S tímhle souhlasím,ale u klávesnice to po zlým ani nejde,takže o čem se tady bavíme?Servis motocyklů BMW Praha- východ
Já si myslim, že se s tim hlavně mělo začít něco dělat už dřív. Minimálně by se to mohlo o dost zlepšit. Docela se mi líbí jak to maji pořešený v Holandsku (netýká se pouze cikánů). V žádnym případě se jich nezastávám - mám s nima během 5 let hodně zkušeností, ale taky je pravda, že některý slušný znám. Řekl bych že se to vymklo i jim samotnejm - většinou maji mezi sebou několik starejch týpků, který jsou všeobecně uznávaný, všechny znaji a aspoň částečně si je dokážou umravnit, ale tyhle ,,náplavky" se mezi sebou ani neznaji a na stařešiny z vysoka se... a pak to takhle dopadá.
Jo,a jakpak to řešíš,že sem tak smělej?...bo jsem o tobě na Nově ještě neslyšel
Třeba tím že musím doprovázet dceru i ženu z práce, Cikán mi už ženu přepadl,hospodu vykradli, auto několikrát taky.novinový stánek 3X.Na mě pokus o přepadfení jedenkrát.Jsi provokatér a víš o tom problému kulový. Je mi tě líto.
Kasak napsal:
Naprostý souhlas !! Je třeba boj proti bílému rasizmu přenést do celé splečnosti, a dosáhhnout zrovnoprávnění povinností , práv a odpovědností pro cikány stejně, jako jsou nastaveny pro všechny ostatní obyvatele ve státě. JE PŘECE NENORMÁLNÍ, ABY (TMAVÁ) SKUPINA LIDÍ, DOSTÁVALA SOCIÁLNÍ DÁVKY NÁSOBNĚ PŘEVYŠUJÍCÍ MIN. MZDU V PODSTATĚ ZA NIC, PŘEPADÁVALA A OKRÁDALA LIDI A POLICIE JE CHRÁNILA A ŘEZALA A ZATÝKALA TY, KTEŘÍ SI TO UŽ NECHTĚJÍ NECHAT LÍBIT. NECHÁPU, JAK MŮŽE NĚKDO ZA NEPLACENÍ NÁJMU DOSTAT ZDARMA BARÁK NĚKDE O KUS DÁL...
[b]RadovanGS napsal:Třeba tím že musím doprovázet dceru i ženu z práce, Cikán mi už ženu přepadl,hospodu vykradli, auto několikrát taky.novinový stánek 3X.Na mě pokus o přepadfení jedenkrát.Jsi provokatér a víš o tom problému kulový. Je mi tě líto.
To nemusí,já jsem v pohodě
Já jen,že jsi říkal něco o řešení a to,že je doprovázíš,je jen oddalování problému...
PS: fakt nevím,co si mám představit pod pojmem pokus o přepadení?...ale to je fuk,stejně by to byl jen další brek a nic.Mě tady nikdo nemusí vykládat,čeho jsou ty hovada schopný a už vůbec ne,co dělaj!Jsem ten poslední,co se jich bude zastávat.Já jen reaguju na ty vaše řečičky o radikálním řešení,když jsem napsal svůj názor na to,jak by měla vypadat demonstrace proti tomu a přitom měla mít budoucnost.Tak tady ze mě nedělejte cigá*nomila,když nejsem ani lidumil,natož tohle Servis motocyklů BMW Praha- východ