Včera jsem byl v Atecu na svolávačce(výměna brzdového vedení a trubky u GS1200 r.v.2007) a u té příležitosti jsem si postěžoval na palivoměr.Bylo mi řečeno,že evidují několik nespokojených zákazníků s podobným problémem,ale řešení z Německa zatím žádné nepřišlo.Až budou vědět,tak se prý ozvou......... Každopádně jejich zásahem (krom brzd aktualizace softweru) se něco změnilo,protože po dotankování po víčko mi dojezd neukázal obvyklých cca 430km,ale pouhých 290,což se nezměnilo ani po dojetí 30-ti km domů.Tak uvidíme,jak se to dál bude chovat.
Na poslední vyjížďce mi taky začal blbout nějak palivoměr - natankuju plnou, po 20ti kilometrech to spadne napůlku a pak pomalu ubejvá. Po 100km zastavím, chcípnu motorku, znova otočím klíčkem a je zase plná nádrž.
Druhý případ - jedu a každou chvíli to ukazuje plnou - půlku - plnou - půlku. Potom co to klesne pod polovinu reálně (tj. cca 200km) se to chová korektně, i dojezd následně to odpočítává standardně. Normálěn to ukazovalo celou, po ujetí půlku, z poloviny to pak normálně klesalo dolů a pak rezerva...
Nevíte prosím někdo co s tím - resp. nesetkal jste se s tím už někdo? Do autecu se dovolat nedá, zkouším to celý den. RV2005, GS1200. Moc díky